Νέα Ιωνία: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη από την Εθελοντική Ομάδα Νέας Ιωνίας

Με το παρακάτω μήνυμα δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη η Εθελοντική Ομάδα Ν.Ιωνίας: “Δε θα σας δείξουμε κάποια φωτογραφία μας από τη σημερινή δράση (σ.σ. 22 Ιουνίου) θέλοντας να τονίσουμε τη δυσαρέσκειά μας για ό,τι συναντήσαμε στο πάρκο Ελευθερίας, στο γηπεδάκι μπάσκετ της Ευαγγελίστριας καθώς και στο θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη». (Αργένους και Εθνικής Αντιστάσεως στην περιοχή Ομορφοκκλησιάς).

Μας δόθηκε η εντύπωση πως είχε να περάσει κάποιο συνεργείο καθαρισμού για αρκετούς μήνες, ίσως και χρόνια. Στοίβες από μπουκάλια μπίρας, καφέδες, πλαστικά μπουκαλάκια νερού και αναψυκτικών, χαρτιά υγείας μέχρι και μπάζα από κάποιες υδραυλικές εργασίες του παρελθόντος.

Βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες ψάθινες σκούπες και διάφορα εργαλεία του Δήμου ( ; ) σε σημεία που έσφυζαν από σκουπίδια. Όλα αυτά χωρίς να ασχολούμαστε με το γεγονός πως ο χώρος είναι μη περιφραγμένος ενώ ο φωτισμός στο πάρκο δίπλα στην εκκλησία είναι ελλιπής. Ήταν η τελευταίο δράση μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU