Νέα Ιωνία: Στο «Αγία Όλγα» ο Νίκος Χαρδαλιάς, ασθενής γνωστού καρδιολόγου στους Ιωνιώτες

Ασθενής του γνωστού καρδιολόγου σε πολλούς Ιωνιώτες, του κ.Σωτήρη Πατσιλινάκου, είναι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς διακομισθεί στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρεται: «Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση».

Με μία ανάρτηση στο facebook ο πρώην υφυπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ευχήθηκε περαστικά στον Νίκο Χαρδαλιά, γράφοντας «περαστικά ειλικρινά, γιατί όσο κι αν διαφωνούμε τραβάς ζόρι! Ο Σωτήρης ο Πατσιλινάκος είναι εξαιρετικός Καρδιολόγος (ήμασταν συμφοιτητές ) και το αιμοδυναμικό που έκανες την επέμβαση στο Αγία Όλγα  είναι από τα πιο σύγχρονα, επί ημερών μας στο Υπ. Υγείας μπήκε!».

Ο καρδιολόγος Σωτήρης Πατσιλινάκος, μεταξύ άλλων, είναι γνωστός σε πολλούς Ιωνιώτες για την εξαιρετική επιστημονική του κατάρτιση αλλά και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU