Με την ελληνική ταινία της χρονιάς, τον Καποδίστρια του Γιάννη Σμαραγδή, κάνει πρεμιέρα ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Ηρακλείου Αττικής, “Νοσταλγία – Γιώργος Ηλιακόπουλος” την Πέμπτη 28 Μαΐου, που ανοίγει και αυτό το καλοκαίρι τις πόρτες του για να γεμίσει τις βραδιές με κινηματογράφο από όλο τον κόσμο. Η ταινία θα παίζεται μέχρι και την Κυριακή 31 Μαΐου.
Eως και το φθινόπωρο, ο κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής θα προβάλει καθημερινά ταινίες πρώτης προβολής, ταινίες που ξεχώρισαν την χειμερινή σεζόν αλλά και επιλογές από τον κλασσικό κινηματογράφο. Φυσικά δεν λείπει το πρόγραμμα για τα παιδιά με παιδικές ταινίες σε εβδομαδιαία βάση και παραστάσεις θέατρου σκιών.
Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος “Νοσταλγία – Γιώργος Ηλιακόπουλος” βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Κέας και Τερψιχόρης, κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου Αττικής, λίγα μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ της πόλης.
Όπως κάθε χρόνο, λειτουργεί με την επιμέλεια της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ. Στον χώρο του σινεμά λειτουργεί, φυσικά, και μπαρ για τα απαραίτητα σνακ και τα ποτά.
«Για ακόμα μια χρονιά ετοιμάσαμε την πιο όμορφη αυλή της πόλης για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι και να ταξιδέψουμε μαζί στον κόσμο του ελληνικού και παγκόσμιου σινεμά. Ο κινηματογράφος “Νοσταλγία – Γιώργος Ηλιακόπουλος” μας περιμένει για να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα και ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

