Και στο Ηράκλειο Αττικής: Οσμή αερίου σε περιοχές της Αθήνας – Τι προέκυψε από ελέγχους

Μια περίεργη οσμή αερίου καταγράφεται σε πολλές περιοχές της Αττικής, προκαλώντας ανησυχία. Η οσμή αερίου έχει αναφερθεί σε διάφορες περιοχές της Αττικής, και συγκεκριμένα σε Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Νέα Φιλοθέη, Ηράκλειο, Γαλάτσι, Καλλιθέα. Κάτοικοι των περιοχών αυτών έχουν κάνει κλήσεις στην Πυροσβεστική και στην Πολιτική Προστασία, που ξεκίνησαν έρευνα για το θέμα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρμοδίων για την έντονη οσμή αερίου που έχει αναφερθεί σε περιοχές της Αττικής. Κλήσεις επίσης γίνονται και στους αριθμούς του Κέντρου Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ Αττικής).

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Γι αυτό το λόγο η εταιρεία αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση.

«Σε συνέχεια αναφορών που δέχθηκε το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας για οσμή σε περιοχές του Ν. Αττικής, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ενημερώνει ότι, από τους μέχρι τώρα ελέγχους και επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, διαπιστώνεται ότι η οσμή δεν σχετίζεται με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων».

Πάντως τα πρώτα σενάρια αναφέρουν πως η οσμή ίσως προέρχεται από τα λύματα, τα οποία επηρεάστηκαν από την άνοδο της θερμοκρασίας.

Πηγή: in.gr 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU