Ηράκλειο Πολιτών – Γιώργος Παπαδημητρίου: “Ακόμα μία ιδιωτική εταιρεία θα κάνει “τζίρο” δωρεάν στο κτήμα ΦΙΞ!”

Ήταν η τρίτη εισήγηση της δημοτικής αρχής αυτή που ήρθε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο (09.10) για την παραχώρηση του κτήματος ΦΙΞ σε μία ιδιωτική εταιρεία. Αυτή τη φορά θα διοργανώσει το φεστιβάλ μπύρας, γαστρονομίας και street food όπως χαρακτηριστικά το ονόμασε η αρμόδια αντιδήμαρχος.

Μόνο που για μία ακόμα φορά, σε δημόσιο χώρο μπαίνει μία ιδιωτική εταιρεία για τέσσερεις ημέρες εκδηλώσεων, με ουσιαστικά δωρεάν παραχώρηση – 200€ το “τίμημα”! Ταυτόχρονα διακινείται μια αόριστη υπόσχεση – στο μιλητό – ενός έργου, σε κάποιο σχολείο. Όλο αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς θα πάνε οι δουλειές της εταιρείας στο κτήμα ΦΙΞ!

Αυτά τα αδιανόητα συμβαίνουν στο Ηράκλειο Αττικής και έχουν τη σφραγίδα του κ. Μπάμπαλου.
..
Την ώρα που τα σχολεία καταρρέουν, που καθέ μήνα έχουμε και μία πτώση ταβανιού ή σοβά σε κάποια τάξη, ο κ. Μπάμπαλος παραχωρεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του Δήμου δωρεάν!

Αυτές οι δωρεάν παραχωρήσεις σαφώς προβληματικές

Δεν είναι δυνατόν να παράγεται οικονομικό αποτέλεσμα σε δημοτικό χώρο, χωρίς να έχει υπάρξει δημοπρασία, να έχει όφελος ο δήμος.

Καλούμε τη δημοτική αρχή να σταματήσει τώρα αυτές τις διαδικασίες και να διοργανώσει το φεστιβάλ με γνώμονα του όφελος του δήμου και των δημοτών και όχι ενός ιδιώτη (ημετέρου προφανώς)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU