Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – Κιναλ Ηρακλείου Αττικής – Δήλωση του γραμματέα της οργάνωσης Πέτρου Αϊβάζη

Ως Γραμματέας της Τοπικής μας Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου Αττικής , θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους βοηθήσατε την προσπάθεια μας αυτή στην πόλη μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Συντονιστική μας Επιτροπή, στις συντρόφισσες και τους συντρόφους που στερήθηκαν πολύτιμο χρόνο από τους δικούς τους ανθρώπους, που με ανιδιοτέλεια και προθυμία συμμετείχαν αλλεπάλληλα σε περιοδείες και δράσεις στο Ηράκλειο, όλους αυτούς τους μήνες. Όπως επίσης και για το εκλογικό μας περίπτερο που παρέμενε συνεχώς ανοιχτό και συνομιλούσαμε με τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Νομαρχιακή μας Οργάνωση Βορείου Τομέα , που στάθηκε δίπλα στην Τοπική και αποκρίθηκε σε οτιδήποτε της ζητήθηκε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το Ψηφοδέλτιο μας, στα Στελέχη και μέλη του Κινήματος,στο Οργανωτικό μας για την άψογη συνεργασία ,αλλά και στον απλό κόσμο, που πίστεψε στην προσπάθεια μας αυτή και ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ολο αυτό το διάστημα.

Κύριο μέλημα της Τοπικής μας Οργάνωσης είναι να ανεβάσουμε το 8,69% , που λάβαμε στις εκλογές του Ιούνη. Στην προσπάθεια αυτή θα παλέψουμε όλοι μαζί ενωμένοι , με χαμηλά το κεφάλι για να φτάσουμε το ΠΑΣΟΚ εκεί που του αρμοζει.     Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε! Συνεχίζουμε με όρεξη και μεράκι για το κόμμα της καρδιάς μας

Συνεχίζουμε την μάχη δίπλα στον Πρόεδρο μας , ασκώντας δυναμική και ουσιαστική αντιπολίτευση με αρχές και αξίες.

 

Καλή μας αρχή.

Πέτρος Αϊβάζης

Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κιναλ Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU