Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Νέας Ιωνίας: Κάλεσμα για στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης

Στις 8 Οκτώβρη οι αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης, οι μαχητές του ΔΣΕ, οι Πολιτικοί Πρόσφυγες, οι οικογένειές τους, οι απόγονοι και οι φίλοι τους έχετε πολλούς λόγους για να ψηφίσετε ενιαία στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο γαρύφαλλο, τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ στις 13 Περιφέρειες και σε 262 Δήμους σε όλη τη χώρα

Για να εκλεγούν περισσότεροι δήμαρχοι αγωνιστές που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της δημοτικής αρχής της Πάτρας, που ασκεί μαχητική αντιπολίτευση και κερδίζει μάχες μαζί με τον Πατραϊκό λαό.

Για να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, που θα είναι δίπλα στον λαό και τους αγώνες του και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.

Για να ενισχυθεί η πάλη ενάντια σε ένα κράτος εχθρικό για τον λαό, θεσμοί του οποίου είναι οι Περιφέρειες και οι Δήμοι και εφαρμόζουν ενιαία την εγκληματική πολιτική του κέρδους που τσακίζει τον λαό.

Για να δυναμώσει η αντιπαράθεση με την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κυβερνήσεων, την οποία εφαρμόζουν απαρέγκλιτα οι περιφερειακές και δημοτικές αρχές που στηρίζονται από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Η σύμπλευσή τους στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής στην Τοπική Διοίκηση αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες αλληλοϋποστηρίζονται μεταξύ τους, γιατί συμφωνούν στα μεγάλα και τα καθοριστικά που χειροτερεύουν τη ζωή του λαού.

Γιατί ξέρετε πολύ καλά από την ιστορία της μεγάλης εποποιίας της Αντίστασης του λαού και της νεολαίας μας στην τριπλή φασιστική κατοχή 1941-1944, που έγραψαν ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ και απελευθέρωσαν την Ελλάδα, ότι το ΕΑΜ δημιούργησε τα φύτρα μιας νέας διακυβέρνησης με τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία στα λαϊκά όργανά της.

Πυρήνας τους ήταν η πραγματική λαϊκή Τοπική Αυτοδιοίκηση, κόντρα στους αστικούς κρατικούς θεσμούς των δυνάμεων της ναζιστικής κατοχής, ντόπιων και ξένων.

Το ίδιο έγινε και στην ελεύθερη από τον ΔΣΕ Ελλάδα. Ήταν το ΕΑΜ με καθοδηγητή και αιμοδότη το ΚΚΕ που δημιούργησε τις συνθήκες και κάλεσε τον ίδιο το λαό να εκλέξει τους δικούς του αντιπροσώπους στα τότε λαϊκά όργανα διοίκησης της ελεύθερης Ελλάδας.

Έτσι και στο Δήμο μας το παράρτημα Νέας Ιωνίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ στηρίζει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Περιφέρεια με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη και στο Δήμο Νέας Ιωνίας με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU