«Περήφανη Ιωνία» – Αθανάσιος Αποστολόπουλος για το τεχνικό πρόγραμμα

Σχόλιο για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου Νέας Ιωνίας κάνει ο Αθανάσιος Αποστολόπουλος, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Περήφανη Ιωνία». Όπως σημειώνει «ομολογουμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας δεν μπορεί να πει κάποιος ότι μπορεί να πλήξει, έστω και με τον κίνδυνο μερικές εισηγήσεις να ανεβάσουν τη πίεση στα ύψη λόγω αθρόας έκρηξης κατεχολαμινών.
Έτσι στη συνεδρίαση της 17/6 μεταξύ άλλων θεμάτων ήρθε και «εισήγηση» για τα όλα τα τεχνικά έργα που προτίθεται να κάνει ο Δήμος το 2024 με παράθεση αφ’ ενός του εκτιμώμενου κόστους κάθε έργου και αφ’ ετέρου της αντίστοιχης πηγής χρηματοδότησης, όπου σε μερικά τεχνικά έργα ως πηγή χρηματοδότησης ανεφέρετο χρηματοδότηση από δάνειο για τη λήψη του οποίου δεν έχει γίνει καμία έως τώρα συζήτηση στο Συμβούλιο ως προς το συμφέρον, τις υποθήκες του Δήμου ή τις δεκαετίες αποπληρωμής.
Και εκλήθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να εγκρίνουν με την ψήφο τους εκτέλεση τεχνικού προγράμματος έργων, η δαπάνη για ορισμένα από τα οποία με προϋπολογισμό εκατομμυρίων, βασίζεται σε χορήγηση δανείου για το οποίο δεν έχει γίνει καμία επίσημη συζήτηση».

Αθανάσιος Αποστολόπουλος
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU