“Αναπνέω”: Μαθήματα Pilates, Yoga και χαλαρωτικός περίπατος στο πράσινο της Νέας Ιωνίας στις 14 Απριλίου

Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση «Αναπνέω», απευθύνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του δήμου Νέας Ιωνίας. Όπως σημειώνεται πρόκειται για μία «ολιστική προσέγγιση στην ευεξία και τον αθλητισμό σε σύνδεση με την φύση».

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή, 14 Απριλίου στις 10.00 το πρωί, στο Αθλητικό Πάρκο Δεμιρδεσίου, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το άλσος Ομορφοκκλησιάς (“Βεΐκου”) .

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της αντιδημάρχου Αθλητισμού Σοφίας Ναϊσίδου «η εκδήλωση προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία και τον αθλητισμό σε σύνδεση με την φύση.

Μέσα από την νέα μας δραστηριότητα “Αναπνέω”, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μια από τις τρεις παρακάτω κατηγορίες, συμμετέχοντας σε μαθήματα Pilates και Yoga, καθώς και να απολαύσετε έναν χαλαρωτικό περίπατο στη φυσική ομορφιά του μικρού μας δάσους.

1η  Κατηγορία :  Yoga – Περπάτημα

 

2η  Κατηγορία : Περπάτημα – Pilates

 

3η  Κατηγορία : Yoga – Pilates

 

Για να συμμετάσχετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

Έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.opandni.gr και να την αποστείλετε στο email opan.apdn@neaionia.gr ή να δηλώσετε την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την αίτηση στην Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού (Λεωφ. Ηρακλείου 268, 1ος Όροφος).

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 20 Μαρτίου 2024 και λήγουν στις 8 Απριλίου 2024. Τηρείται σειρά προτεραιότητας εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις.

Οι συμμετέχοντες θα λάβετε μέχρι τις 10 Απριλίου 2024 μέσω email, επιβεβαίωση συμμετοχής και οδηγίες για τη μέρα της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε να ενωθούμε ως κοινότητα και να αγκαλιάσουμε τον αθλητισμό, την ευεξία και την σύνδεση με τη φύση!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Γραμματεία: Λεωφ. Ηρακλείου 268 (1ος Όροφος)

Τηλέφωνο : 2102777721 – 2102759768

Ε-mail : opan.apdn@neaionia.gr».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU