Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Νεκρή ηλικιωμένη μαζί με τα κατοικίδια της από πυρκαγιά

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία επί της οδού Ανατολής, στη Νέα Ιωνία σήμερα το πρωί. Η οδός Ανατολής είναι ο κάθετος δρόμος επί της λεωφόρου Ηρακλείου απέναντι από την πλατεία Σημηριώτη, προς τις γραμμές του τρένου.

Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή από αναθυμιάσεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα έξω από το σπίτι της. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της φωτιάς, αλλά όλα δείχνουν ότι αιτία ήταν το δριμύ ψύχος και όλα ξεκίνησαν από ένα θερμαντικό σώμα που βρέθηκε εντός του σπιτιού της άτυχης γυναίκας.

Εκτός από το τραγικό θάνατο της γυναίκας, φαίνεται ότι τραγικό τέλος βρήκαν και τα κατοικίδια της. Όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας Γκέλυ Σακκαλόγλου, «Δυστυχώς μόλις πριν λίγα λεπτά, ακούγοντας τις σειρήνες της πυροσβεστικης έτρεξα και είδα αυτή την εικόνα.  Η γειτόνισσα μας η γιαγιά Ευρυδίκη με τις δέκα γατούλες στο σπιτάκι της δεν υπάρχει πια. Έσβησε μαζί με τα ζωάκια της. Η φωτιά είναι υπό έλεγχο. Άμεση βέβαια η παρουσία της Πυροσβεστικής αλλά δεν πρόλαβαν».

 

Δείτε την ανάρτηση της αντιδημάρχου Γκέλυς Σακκαλόγλου, που ήταν γειτόνισσα με την ηλικιωμένη.

 

 

Δείτε βίντεο ρεπορτάζ από την ΕΡΤ, με εικόνες από το σημείο της τραγωδίας και το OPEN, με πλάνα αρχείου:

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU