Κάλεσμα της Επιτροπής Σωματείων & Μαζικών Φορέων της Νέας Ιωνίας και πέριξ περιοχών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ FUNDS ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!!

Με την δημιουργία της Επιτροπής Σωματείων & Μαζικών Φορέων της Ν. Ιωνίας και των πέριξ περιοχών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις κάνουμε πράξη το ένας για όλους και όλοι για έναν!

Απέναντι στην ασυδοσία και τις τρομοκρατικές πρακτικές των τραπεζών, των funds και των servicers απαντάμε οργανωμένα!

Βάζουμε φρένο στις ορέξεις τους με όπλο μας την εργατική και λαϊκή δράση και αλληλεγγύη, την άνοδο της πάλης ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις, της διεκδίκησης για την προστασία της εργατικής και λαϊκής κατοικίας.

Δεν είναι ανίκητοι!

Μόνο τελευταία, μεταξύ άλλων, η επιτροπή πέτυχε την παύση του πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας μητέρας με δύο παιδιά από την περιοχή μας καθώς και την ρύθμιση του χρέους σε ποσό που θα μπορεί η οικογένεια να ανταποκρίνεται!

Δίνουμε υπόσχεση: Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί! Για να μην ξεσπιτωθεί καμία οικογένεια από το σπιτικό της!

Απευθυνόμαστε σε κάθε εργαζόμενο της περιοχής μας, σε κάθε λαϊκό άνθρωπο της Ν. Ιωνίας και των γύρω δήμων και του λέμε:

Μην μένεις μόνος αντιμέτωπος με τα κοράκια των τραπεζών, επικοινώνησε μαζί μας!

Για καταγγελίες για πλειστηριασμούς και εξώσεις επικοινωνήστε με την  Επιτροπής Σωματείων & Μαζικών Φορέων της Ν. Ιωνίας και πέριξ περιοχών ενάντια στους πλειστηριασμούς στα τηλέφωνα 2102776787 και 6984573703 καθώς και στo email pleistiriasmoi.ionia@gmail.com.

Επίσης με την Επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις στα τηλέφωνα  2103833776, 2103301847, 6974010107 και 6945757855.

Μέσα από την οργάνωση και την πάλη, ο οργανωμένος λαός μπορεί να σώσει τα σπίτια του και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά με την δράση μας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU