Ανακοίνωση: “Αναστολή ενός ακόμη πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας στη Νέα Ιωνία”

Ανακοίνωση: Αναστολή ενός ακόμη πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας μετά από αποφασιστική παρέμβαση εκπροσώπων των μαζικών φορέων της Ν. Ιωνίας

Τα σωματεία και οι μαζικοί φορείς της Ν. Ιωνίας «φουλάρουν» τις μηχανές τους για την επιτυχία του μεγάλου συλλαλητηρίου στην πλατεία Σημηριώτη το Σάββατο 2 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι, με τις αποφάσεις συμμετοχής μέρα με την μέρα να πληθαίνουν και με τις περιοδείες σε χώρους δουλειάς και γειτονιές να είναι καθημερινές.

Την ίδια στιγμή, με την αποφασιστική τους παρέμβαση αποτράπηκε πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μητέρας με δύο παιδιά από την εταιρεία «CEPAL».

Η συγκεκριμένη οικογένεια που κατοικεί στην περιοχή, παρά το γεγονός ότι έχει ζητήσει επανειλημμένως τη ρύθμιση του χρέους η εταιρεία το αρνείται, ζητώντας ένα τεράστιο ποσό για να ανασταλεί ο πλειστηριασμός.

Όμως, με την επιμονή και την αποφασιστικότητα των εκπροσώπων των μαζικών φορέων, ο πλειστηριασμός για την Τετάρτη 9/10 ανεστάλη, ενώ θα γίνει νέα ρύθμιση του χρέους σε ποσό που θα μπορεί η οικογένεια να ανταποκρίνεται.

Αποδεικνύεται ότι μέσα από την οργάνωση και την πάλη ο οργανωμένος λαός μπορεί να σώσει τα σπίτια του.

Για καταγγελίες για πλειστηριασμούς και εξώσεις επικοινωνήστε με τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Ν. Ιωνίας και των πέριξ περιοχών στο τηλέφωνο 2102776905.

Επίσης με την Επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις στα τηλέφωνα 2103833776, 2103301847, 6974010107 και 6945757855.

Κανείς μόνος του απέναντι στα κοράκια των τραπεζών!!!

Ένας για όλους και όλοι για έναν!!!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU