Πνοή Ηράκλειο – Ανακοίνωση για το δημοτικό ραδιόφωνο

Στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο του δημοτικού ραδιοφώνου  της 27-1-2023 εισαγονται προς συζήτηση τρια θεματα που αναδικνύουν την φιλοσοφία της δημοτικής αρχής για την διαχείριση του δημοτικού χρήματος.

Με το πρωτο θεμα επανέρχεται το ζήτημα της αντιμισθίας του αντιπροέδρου του ΔΣ, ο οποίος είχε παραιτηθεί από αυτήν αλλα τωρα πλέον την αποδέχεται και θα πληρώνεται.

Με το δεύτερο θεμα προτείνεται η συνεργασία με όντως καταξιωμένο δημοσιογράφο στην τοπική αυτοδιοίκηση για το διαστημα από 1-2-2023 έως 31-10-2023 (δηλ. Για την προεκλογική περίοδο) , με όχι ευκαταφρόνητη αμοιβή που θα στοιχίζει στο ραδιοφωνο πανω από 1000 ευρω μηνιαίως.

Το ουσιώδες είναι ότι ο ανωτέρω δημοσιογραφος ασχολείται κυρίως  με την τοπική αυτοδιοικηση σε τηλεοπτικα καναλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς και επιδιώκουν   να του ανατεθεί  στο ραδιόφωνο εκπομπή  για την τοπική αυτοδιοίκηση, εκπομπή που ηδη όμως υπάρχει στο ραδιόφωνο επί σειρά ετών με σημαντικούς στην τοπική αυτοδιοίκηση δημοσιογραφους και εργαζόμενους στον σταθμό και με τον τίτλο “Δημοτικές διαπλοκές”

Με το τρίτο θεμα γίνεται αποδοχή 200.000 ευρώ από επιχορήγηση του δήμου προς το ραδιόφωνο.

Είναι αναμφισβήτητο ότι είμαστε υπερ της διατήρησης του δημοτικού ραδιοφώνου αλλα περισσότερο είμαστε υπερ της λελογισμένης χρηματοδότησης αυτού , ωστε να μην αποβαινει η χρηματοδότηση αυτού εις βαρος των δημοτών.

Τα ανωτέρω θεματα που εισαγονται προς ψήφιση εξυπηρετούν και μόνο την προεκλογική προβολή  του κου Δημαρχου και  την “ικανοποίηση “των πολιτικών του φίλων, με την διαθεση δημοτικού χρήματος .

Η κρίση ανήκει στους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειωτισσες.!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU