Πρόγραμμα μαστογραφιών για τις Ηρακλειώτισσες από το ΕΔΔΥΠΠΥ και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Οκτώβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Όπως κάθε χρόνο – αλλά και σε τακτική βάση μέσα στο έτος – ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει στο πρόγραμμα μαστογραφιών που οργανώνει το ΕΔΔΥΠΠΥ και δίνει την ευκαιρία σε όσες κατοίκους της πόλης το επιθυμούν να κάνουν την σχετική εξέταση σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Οι φετινές μαστογραφίες θα γίνουν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια). Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στο 2102826924.

Αφορά γυναίκες ηλικίας από 40 έως 69 ετών με την προϋπόθεση να μην έχουν νοσήσει ή νοσούν από CA μαστού.

Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ θα προηγηθούν οι εγγεγραμμένες στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Θυμίζουμε, η εγγραφή στο λογισμικό είναι απολύτως δωρεάν, γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr – Online Εξυπηρέτηση και, ουσιαστικά, είναι ένα προφίλ του δημότη μέσα από το οποίο μπορεί να ενημερώνεται προσωποποιημένα για δράσεις και προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας του.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU