“ΨηφίΖΩ” στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο Αττικής – Κυκλοφορεί σε 20.000 αντίτυπα τον Σεπτέμβριο!

Πίνακας Περιεχομένων

Οι πόλεις είναι οι άνθρωποι της. Αυτοί τις σχεδιάζουν, αυτοί τις δημιουργούν, αυτοί τις εξελίσσουν, το κυριότερο όμως, αυτοί ζουν σ’ αυτές!

Οι Εκδόσεις Αδριάνειο, για περισσότερα από είκοσι χρόνια, καταγράφουν αυτές τις σημαντικές εξελίξεις, τα δημόσια δρώμενα, αλλά και την καθημερινότητα στις πόλεις της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου Αττικής.

Καταγράφουν τόσο τις ιστορίες που έχουν να πουν οι άνθρωποι τους, αλλά και το τι έχουν να πουν τα δημόσια πρόσωπα των δύο αυτών πόλεων.

Παλαιότερα, αυτό γινόταν περισσότερο με τα έντυπα μέσα, τα τελευταία χρόνια αυτό γίνεται κυρίως με ηλεκτρονικά μέσα και συγκεκριμένα το site zonews.gr, το οποίο πριν δύο χρόνια ανανεώθηκε δυναμικά και προσφέρει καθημερινή ενημέρωση για το τι συμβαίνει στη Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο Αττικής, αλλά και όχι μόνο.

Η ώρα των πολιτών

Αυτόν τον Οκτώβριο, οι κάτοικοι των δύο πόλεων θα προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν για μία ακόμη φορά τους «τοπικούς άρχοντες» που θα βρεθούν στην διοίκηση των δήμων για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι Εκδόσεις Αδριάνειο θα δώσουν δυναμικό παρών στην κάλυψη αυτών των εκλογών, αλλά όχι μόνο. Εκτός από το zonews.gr, το κανάλι του site στο youtube, to ZonewsTV καθώς και την ομάδα στο Facebook “Λεωφόρος Ηρακλείου”, οι Εκδόσεις Αδριάνειο θα προχωρήσουν και στην έκδοση ενός ειδικού περιοδικού/λευκώματος με επίκεντρο τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, το «ΨηφίΖΩ», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 20.000 αντίτυπα στις δύο πόλεις!

ΨηφίΖΩ στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο Αττικής

Η έκδοση αυτή, θα έχει τα πάντα για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση στη Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο Αττικής αλλά και την Περιφέρεια Αττικής: Θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτορεπορτάζ, την ιστορία των προηγούμενων εκλογών.

Επίσης, χρηστικά ρεπορτάζ για την εκλογική διαδικασία, καθώς και παρουσιάσεις υποψήφιων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Όμως, ένα περιοδικό/λεύκωμα για το Ηράκλειο Αττικής και τη Νέα Ιωνία, δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο στο γεγονός των δημοτικών εκλογών.

Μεταξύ άλλων θα υπάρχουν ενημερωτικές στήλες για τα δημοτικά σημεία άθλησης στις δύο πόλεις, για τα πολιτιστικά σημεία, για τα ΚΑΠΗ και την Τρίτη Ηλικία, για τους συλλόγους των δύο πόλεων, για τα κατοικίδια και τις υπηρεσίες των δήμων κ.α.

Στην ειδική αυτή έκδοση, θα ξεδιπλωθούν κείμενα και ιστορίες για τις δύο πόλεις, από ανθρώπους και φορείς που έχουν ασχοληθεί δεκαετίες, έχουν αγαπήσει και έχουν καταγράψει αναμνήσεις, ιστορίες και βιώματα.

Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο

Οι πολίτες, οι κάτοικοι, οι δημότες των δύο πόλεων, δεν έχουν παρά να περιμένουν το 3ο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου για να προμηθευτούν το περιοδικό από τα δεκάδες σημεία μαζικής διανομής, τα οποία θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας τόσο στο email info@zonews.gr όσο και στο τηλέφωνο 6974 925 981 για να ενημερωθούν για το πως μπορούν να προβληθούν στον πολυτελή εκλογικό οδηγό “ΨηφίΖΩ”.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Οι ημερομηνίες είναι ιδιαίτερα αυστηρές για τις καταχωρήσεις αυτές και σε κάθε περίπτωση πρέπει να ολοκληρωθούν πριν τις 10 Σεπτεμβρίου!

Φυσικά το περιοδικό θα αναρτηθεί και ολόκληρο και στο site zonews.gr! Καλές κάλπες και καλές αποφάσεις!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU