Σε έργα της Δύναμης Ζωής στο Αιγάλεω η Ρένα Δούρου

“Έργα που κάνουν σήμερα τη διαφορά για το αύριο των παιδιών της Δυτικής Αθήνας”

Σημαντικά  έργα της Διοίκησης της Δύναμης Ζωής στο Δήμο Αιγάλεω επισκέφθηκε σήμερα η Ρένα Δούρου, μαζί με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα και τον τέως Δήμαρχο της πόλης, Δημήτρη Μπίρμπα. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν  τα ολοκληρωμένα έργα της ενεργειακής αναβάθμισης (led) των δικτύων ηλεκτροφωτισμού  και της πυρασφάλειας στο Μπαρουτάδικο (ύψους 750.000 ευρώ), την ανακατασκευασμένη αίθουσα Γυμναστικής στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Εύα Χριστοδούλου” (προϋπολογισμού 244.00 ευρώ), το υπό ανακατασκευή γήπεδο Εδέσσης στο Μπαρουτάδικο (ύψους 800.000 ευρώ), την αναβάθμιση του τμήματος ήπιας κυκλοφορίας της οδού Μάρκου Μπότσαρη (ύψους 244.000 ευρώ),  το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης (led) των πυλώνων της νησίδας της Ιεράς Οδού (ύψους 700.000 ευρώ).

Επισκέφθηκαν επίσης τον χώρο στην περίμετρο του Άλσους δίπλα στα σχολεία και το χώρο του “Πατινάζ”, όπου πρόκειται να οικοδομηθεί ο βιοκλιματικός Παιδικός σταθμός (πρώην 5ος Κρατικός, προϋπολογισμού 2.3 εκατ. ευρώ) καθώς και τους χώρους παρέμβασης του έργου “αποκατάσταση Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου οδού Σουλίου περιμετρικά του Άλσους” (προϋπολογισμού 600.000)

Τη Ρένα Δούρου συνόδευαν : η Περιφερειακή Σύμβουλος Χρυσάνθη Αυλωνίτου, η πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος Τασία Στεφανοπούλου, η Γραμματέας της ΟΜ2 ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιγάλεω και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αθήνας, Αμαλία Μανωλαράκη, ο πρώην Αντιδήμαρχος και μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αθήνας, Μ. Ζάχαρης και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος της Γραμματείας ΟΜ1 ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αιγάλεω, Δ. Μπέσης.

“Σε μια περίοδο που η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ίσως το μόνο αποκούμπι των πολιτών, τα έργα στους δήμους είναι ακριβώς εκείνα βοηθούν στη βελτίωση της ζωής τους, της καθημερινότητάς τους. Ειδικά μάλιστα σε περιοχές όπως αυτές, εδώ κάτω από το ποτάμι, που οι επαγγελματίες της εξουσίας  για δεκαετίες θεωρούν ως την πίσω αυλή της Αθήνας, ως τις πόλεις που βγάζουν μόνο ψυκτικούς και τεχνίτες, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης. Αυτό όμως το προδιαγεγραμμένο μέλλον μπορεί να αλλάξει και αλλάζει, όπως το αποδείξαμε  και το αποδεικνύουμε, από μια Τοπική Αυτοδιοίκηση με ευθύνη, με αποφασιστικότητα να δουλέψει διαφορετικά, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα για να γίνουν έργα χρήσιμα για τους πολίτες. Έργα σαν αυτά που επισκεφθήκαμε σήμερα, έργα που αποφασίσαμε και ξεκινήσαμε να υλοποιούμε στη θητεία μας στη Διοίκηση της Περιφέρειας. Έργα που κάνουν σήμερα τη διαφορά για το αύριο των παιδιών της Δυτικής Αθήνας”, παρατήρησε η Ρένα Δούρου, μετά από την επίσκεψή της.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU