Νέα Ιωνία, απόλυση καθηγήτριας: Ανακοίνωση του Συλλόγου Καθηγητών «Γ.Σεφέρης»

Ο Σύλλογός μας «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»  συμμετείχε σήμερα σε νέα παρέμβαση στη Νέα Ιωνία, όπου σωματεία και φορείς δηλώσαμε ξανά πως οι εκπαιδευτικοί δεν φιμώνονται και απαιτήσαμε να ανακληθεί η απαράδεκτη απόλυση της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευσης Ν. Αττικής «Ο Βύρων» από το φροντιστήριο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

Η αλληλεγγύη από τα σωματεία εκπαιδευτικών και τα συνδικάτα πανελλαδικά, τους φορείς της Ν. Ιωνίας και της ευρύτερης είναι απόδειξη ότι αυτή η απόλυση θίγει κάθε εργαζόμενο.  Απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε οι εργαζόμενοι με σωρεία αντιλαϊκών μέτρων και προσπάθεια καταστολής των αγώνων μας μία πρέπει να είναι η στάση μας: συσπείρωση στα σωματεία μας και αλληλεγγύη μεταξύ μας για να προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και να θέσουμε στην προμετωπίδα των αγώνων μας τις δικές μας πραγματικές ανάγκες για ζωή και εργασία με δικαιώματα.

Οι συγκεντρωμένοι καταγγείλαμε την παρουσία της αστυνομίας που από πίσω της κρύφτηκε για άλλη μια φορά η εργοδοσία. Δηλώσαμε πως οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν με πρώτο άμεσο σταθμό την Τετάρτη 14 Δεκέμβρη, στην Επιθεώρηση Εργασίας Ν. Ιωνίας, όπου θα κληθεί η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου. Παράλληλα εκπαιδευτικοί της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης καλέσαμε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία και τα συλλαλητήρια των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών στις 15 Δεκέμβρη στις 12 στα Προπύλαια και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών.

Συνεχίζουμε δυναμικά στις επόμενες κινητοποιήσεις. Κανένας εργαζόμενος δεν είναι μόνος του,  έρμαιο της κάθε εργοδοσίας ! Μόνο με ενότητα  και αλληλεγγύη θα έχει αποτέλεσμα οι αγώνες μας να επαναπροσληφθεί η συνάδελφος.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU