Τι αναφέρει ο τοπικός σύλλογος εκπαιδευτικών “Γ.Σεφέρης” για τις στάσεις εργασίας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» προκηρύσσει στάσεις εργασίας από 1-3 ώρες, που ξεκινούν από την Τρίτη 19/3/2024 μέχρι την Παρασκευή 22/3 και από την Τρίτη 26/3 μέχρι την Παρασκευή 29/3 και συνεχίζονται για όσο χρειαστεί ( και συγκεκριμένα μέχρι να επαναπροκηρυχθεί η απεργία – αποχή από ΔΟΕ – ΑΔΕΔΥ ή από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας)  οι οποίες θα αξιοποιούνται στις περιπτώσεις που οι αξιολογητές προχωράνε σε κλείσιμο των προπαρασκευαστικών ενημερωτικών συναντήσεων για την αξιολόγηση.

Οι συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, θα καλύπτονται οικονομικά 100% από το σωματείο μας. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Οι αποφάσεις της ΔΟΕ για 3ωρες στάσεις εργασίας από την ζωντανή παρακολούθηση του μαθήματος (Σύμβουλος και Διευθυντής/ντρια ή Προϊσταμένη), που για τον Σύλλογό μας έχουν συγκεκριμενοποιηθεί από 1-3 ώρες, είναι σε πλήρη ισχύ και καλύπτουν τους πάντες. Δεν έχει γίνει έως τώρα δικαστική προσφυγή.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, αν κάποιος/α αξιολογητής/τρια (Σύμβουλος ή Διευθυντής/ντρια ή Προϊσταμένη) σας καλέσει σε: 1. προπαρασκευαστική συνάντηση για την αξιολόγηση, ενημερώνετε αμέσως το Δ.Σ. του Συλλόγου μας και δηλώνετε στάση εργασίας την ημέρα και ώρα/ες που σας έκλεισε συνάντηση. 2. Αν συνεχίσει και σας ορίσει διδασκαλίαενημερώνετε πάλι το Δ.Σ. και δηλώνετε ξανά στάση εργασίας την ημέρα και ώρα/ες που σας όρισε διδασκαλία.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνείτε με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Συλλογικά συνεχίζουμε τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση – κατηγοριοποίηση.

Το παρόν έγγραφο ενημερώνει και τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας για την κήρυξη των στάσεων εργασίας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU