Πάρτυ από την ομάδα εφήβων WE_WorkshopsEdu Ν. Ιωνίας & project “Solidarity for Fashion”

Ένα ξεχωριστό πάρτυ διοργανώνει σήμερα Σάββατο 13 Μάϊου η ομάδα εφήβων WE_WorkshopsEdu Ν. Ιωνίας, με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου («Ανατόλια» στην Καλογρέζα) και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Ιωνίας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο 5ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας (οδός Κάλβου, κοντά στον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας) στις 6 μ.μ. και θα ξεκινήσει με ανταλλαγή ρούχων σύμφωνα με το project των παιδιών “Solidarity for Fashion” και στη συνέχεια ακολουθεί τρελό πάρτυ!

Είναι η τελευταία μέρα της σεζόν που ξεκίνησε από το Σεπτέμβρη. Το όλο πρόγραμμα είναι στο πλαίσιο υποστήριξης του erasmus plus. Απόψε τα παιδιά θα πάρουν τα πτυχία τους και θα οργανώσουν αυτήν την δράση με σκοπό την ανταλλαγή ρούχων. Το χορευτικό τμήμα του 7ου γυμνασίου θα μας χαρίσει χορούς σε νησιωτικούς ρυθμούς.

Όλα ξεκίνησαν με την ιδέα πώς τα παιδιά θα αποκτήσουν νέες εμπειρίες, εκπαίδευση και κατάρτιση χωρίς αποκλεισμούς και πως αυτό θα  συμβάλλει στην προσωπική ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων των  εφήβων. Και αυτό πέτυχαν!

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «Θα φέρουμε όλοι όσα ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια και βιβλία δεν χρειαζόμαστε και έτσι θα έχουμε τη  δυνατότητα, αν το θέλουμε, να φύγουμε και με μερικά από αυτά που έφεραν  οι άλλοι.

Η ιδέα της ανταλλαγής αυτής βασίζεται στην ιδέα της αυτο –  οργάνωσης και της αλληλεγγύης, οπότε φέρτε μαζί ότι δεν χρειάζεστε και  σίγουρα την καλή σας διάθεση!

Καλέστε και τους φίλους σας! Όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα! Όσα ρούχα δεν ανταλλαχθούν, θα προσφερθούν σε ομάδες και οργανώσεις που τα έχουν ανάγκη».

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU