Νώντας Σπυρόπουλος – Ηράκλειο Αττικής: Μηνύματα υποστήριξης για την υποψηφιότητά του με τον Ν.Μπάμπαλο, από Μπουτάρη, Λυκούδη, Μπατζελή

Πίνακας Περιεχομένων

Την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του Νώντα Σπυρόπουλου, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Ηρακλείου Αττικής, με την παράταξη του Δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, εκφράζουν με μηνύματα τους ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής Σπύρος Λυκούδης και η πρώην υπουργός και Ηρακλειώτισσα Κατερίνα Μπατζελή. Εξάλλου ο Νώντας Σπυρόπουλος έδωσε στη δημοσιότητα και την ανοικτή επιστολή του προς τους δημότες της πόλης. Ο Νώντας Σπυρόπουλος είχε μιλήσει πρόσφατα και στο zonews.gr. Δείτε ΕΔΩ –

(Νώντας Σπυρόπουλος – Ηράκλειο Αττικής: Συνέντευξη με έναν ρομαντικό της αυτοδιοίκησης) τι είχε πει.

 Μήνυμα Γιάννη Μπουτάρη

Τον Νώντα Σπυρόπουλο τον γνώρισα όταν εντάχθηκε η εταιρία του  στον  Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου – ΣΕΟ.

Πιστεύαμε και οι δύο στην δύναμη και την μεγάλη σημασία για την πατρίδα μας της Τοπικής Αυτοδιοίκησής. Είχαμε κάνει ατέρμονες συζητήσεις.

Στην δική μου εμπλοκή με τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Νώντας και ο αξέχαστος αδελφός του Ροβέρτος στάθηκαν σταθερά πλάι μου.

Είμαι σίγουρος ότι ο Νώντας θα έχει πολλά να προσφέρει στο Ηράκλειο. Οι εμπειρίες μου από την οκταετία στο δήμο Θεσσαλονίκης και εγώ προσωπικά θα είμαι κοντά του για ότι χρειαστεί.

Οι δημότες του Ηρακλείου να είναι βέβαιοι ότι επιλέγοντας τον, θα έχουν κάνει μια εξαιρετική επιλογή για την πόλη τους.

Εξαρχής υπήρξε χημεία μεταξύ μας ήμασταν μαζί στην διοίκηση του ΣΕΟ για κάμποσα χρόνια. Με τον Νώντα κρατήσαμε, έστω και από μακριά, την επαφή που είχαμε αναπτύξει από την πρώτη στιγμή.

Δεν έχω να πω πολλά άλλα. Ο Νώντας, όπως και εγώ, πέρασε διάφορες ταλαιπωρίες, οικογενειακές και άλλες, οι οποίες, όμως, δε στάθηκαν ικανές να αλλάξουν τη σχέση μας.

Μακάρι και άλλοι στην Ελληνική κοινωνία  να λειτουργούσαν σαν τον Νώντα.

 

Γιάννης Μπουτάρης,

πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

 

Μήνυμα Σπύρου Λυκούδη

Ο Νώντας Σπυρόπουλος υπήρξε πάντα ένας ενεργός πολίτης με εξαίρετη επαγγελματική και πολιτική  διαδρομή και  με  μακρά παρουσία και  συμμετοχή στους αγώνες της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης.

Με την συνέπεια και την ευθύνη που τον χαρακτηρίζει έχει κατακτήσει την αναγνώριση και τον σεβασμό των συμπολιτών του και όχι μόνο.

Ο Νώντας Σπυρόπουλος έχει ισχυρό πολιτικό και κοινωνικό αποτύπωμα και είναι βέβαιο ότι ο Αυτοδιοικητικός στίβος έχει πολλά να κερδίσει με την συμμετοχή του. Με τιμά η φιλία του.

 

Σπύρος Λυκούδης,

πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής

 

 

 

Μήνυμα Κατερίνας Μπατζελη

Όταν ακούγεται το όνομα του Νώντα, αυτόματα γίνονται συνειρμοί, κοινοί σε όλους.

Ιδεαλιστής και συνάμα πραγματιστής.

Αγωνιστής  αλλά όταν απαιτείται και συναινετικός.

Παλιάς γενιάς πολιτικός αλλά πιο ανατρεπτικός και ριζοσπάστης από νεότερους.

Όταν ο Νώντας με ενημέρωσε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί με τον Δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, χάρηκα. Επιβεβαιώθηκαν οι παραπάνω αξίες του για μια ακόμη φορά.

Υπερέχει το ΕΜΕΙΣ από το ΕΓΩ.

Ο Νώντας  είναι από τα ιστορικά, κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Στο Βόρειο Τομέα άφησε τη πολιτική του σφραγίδα ως Γραμματέας της ΝΕ.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Νώντας μπορεί και θέλει να δώσει πολλά με τη νέα συμμέτοχη του στην αυτοδιοίκηση. Θα συμβάλλει  να οργανωθεί  ένα νέο μοντέλο και  ρόλος  του δημοκρατικού αυτού θεσμού.

Οι κοινωνικές και πολιτικές ευαισθησίες του, η απλότητα της επαφής του με τους συμπολίτες μας, θα δώσει μια άλλη διάσταση  στην  συμμέτοχη των συμπολιτών μας στα κοινά.

Η ποιότητα ζωής, το περιβάλλον, η ασφάλεια και η περαιτέρω αναβάθμιση της πόλης μας,  πιστεύω ότι θα είναι οι προτεραιότητές του,  στο πρόγραμμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Ο Νώντας «Αγαπάει το Ηράκλειο».

Και ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ!!

Για αυτό,  ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

 

Κατερίνα Μπατζελή, π.Υπουργός,

βουλευτής, ευρωβουλευτής

και υποψήφια στο Βόρειο Τομέα το 2023

 

Η ανοικτή επιστολή του Νώντα Σπυρόπουλου: «Στηρίζουμε την πόλη μας, στηρίζουμε το Ηράκλειο»

Δεν κρύβω κάποιους άσσους στο μανίκι μου, ούτε σας υπόσχομαι ότι θα επιτύχω με τη συμμετοχή μου τη μεταμόρφωση -μέσα σε μια θητεία- του Ηράκλειου, σε μια πόλη χωρίς προβλήματα.

Κοιτάζοντας σας στα μάτια σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ:

Προσωπικό συνεχές ενδιαφέρον.

Κατάθεση προτάσεων που θα αντλούνται από όλους εσάς, τους πολίτες του Δήμου μας.

Την υπεράσπισή του δημόσιου συμφέροντος, του δημόσιου χώρου και του περιβάλλοντος, δηλαδή των πλατειών, την επέκταση των πεζοδρόμων, του πρασίνου και των ελεύθερων χώρων.

Τον έλεγχο των τραπεζοκαθισμάτων.

Την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς και της οικονομίας της πόλης μας.

Την κοινωνική προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Τη δημιουργία χώρου συναντήσεων για τους ανθρώπους του πολιτισμού και της τέχνης.

Τη συνεργασία και στήριξη των αθλητικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης μας, μέσα από  προγραμματικές συμφωνίες.

Την ολόπλευρη και καινοτόμα στήριξη της νεολαίας μας, με διαρκή διάλογο.

Τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων και τη αξιοποίηση τους στη διαρκή προσπάθεια για γνώση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων  της νεολαίας μας.

Την τεκμηριωμένη κριτική και θεραπεία, πράξεων, παραλήψεων και αποφάσεων και σε ότι γενικά δεν υπερασπίζεται αποφασιστικά τον δημότη του Ηρακλείου.

ΣΕΒΑΣΜΟ στο δημότη, ειλικρινή διάθεση για προώθησή της επικοινωνίας μαζί του μέσα σε πλαίσιο αλληλοσεβασμού.

Την αξιολόγηση  των  επιχειρημάτων  των προτάσεων και των  παρατηρήσεων της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και του  κάθε δημοτικού συμβούλου και κάθε πολίτη ξεχωριστά σε όποιο πολιτικό χώρο και εάν ανήκει.

Τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν την Πόλη μας   θέλουν σχεδιασμό, πρόβλεψη, ωρίμανση, συναίνεση και μια δημοτική αρχή να συνεχίζει κτίζοντας πάνω στις επιτυχίες της προηγούμενης.

Δεν υπάρχει επιτυχημένη διαχείριση, και δημόσιο όφελος για τον ΔΗΜΟΤΗ, όταν η μία δημοτική παράταξη που αναλαμβάνει την ευθύνη του δήμου, απαξιώνει και κατεδαφίζει το έργο της προηγούμενης.

Τα σημαντικά έργα απαιτούν συναινέσεις, γόνιμες προτάσεις και κριτική όταν εντοπίζονται αστοχίες, επισημαίνοντας λάθη, αποσκοπώντας τελικά  σε λύσεις, που οδηγούν στο κοινό καλό.

Έτσι μόνο αναπτύσσεται ο Δήμος δημιουργώντας αξιοβίοτες συνθήκες για τους Δημότες του, συσσωρεύοντας πολιτικό κεφάλαιο για  κάθε πολιτικό φορέα και  του Δήμου μας συνολικά.

Κυρίως οδηγούμαστε σαν τοπική  κοινωνία στο εφικτό κοινό καλό, με τα μέσα και χρήματα που είναι δυνατόν να διατεθούν στο συγκεκριμένο χρόνο.

Εάν υπάρχει κάποιο αόριστο καλύτερο σχέδιο που παραπέμπει στο μέλλον, δεν απαντά τις περισσότερες φορές στις ανάγκες και δεν προωθεί το θέμα, δεν δίνει λύση, αλλά οδηγεί σε δημαγωγική εκμετάλλευση, στη σύγκρουση και στη ΜΗ λύση εις βάρος του δημότη τελικά.

Η γόνιμη αντιπολίτευση χρειάζεται κόπο, έρευνα, τεκμηρίωση, ευθυκρισία και ανάληψή ευθύνης.

Απευθύνομαι στους δημότες πολίτες του Δήμου μας, αλλά και στον εαυτό μου πρώτα και κύρια.

Έχουμε όλοι μας  μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Πρέπει να σκεπτόμαστε και να ενεργούμε υπεύθυνα, με προοπτική, για  το αύριο και  το μέλλον  των παιδιών μας.

Στο σταυροδρόμι που βρίσκεται η πόλη μας ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

Κινητοποίηση  όλων μας, συναντίληψη, εφικτές προτάσεις, σχεδιασμός, έλεγχος, αξιολόγηση, λογοδοσία και αξιοκρατία.

Λέμε όχι στην αστάθεια και στην οπισθοδρόμησή, του  Δήμου μας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ».

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

 

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ  ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU