Νέα Ιωνία: Στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατικού Ελληνισμού στην Κοζάνη ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Αποστολόπουλος

Στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Μικρασιατικού Ελληνισμού στη Κοζάνη παρευρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο δημοτικός σύμβουλος Ν.Ιωνίας της παράταξης «Νέα Ιωνία – Νέα Άποψη, 21ος Αιώνας», Αθανάσιος Αποστολόπουλος, με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ.  του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού Νέας Ιωνίας – ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. και εκπροσωπώντας το στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Όπως σημειώνει και ο ίδιος ο Αθ. Αποστολόπουλος “την Κυριακή 11/7 είχα την ιδιαίτερη τιμή ως μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού Νέας Ιωνίας (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν.Ι.) κατ’ εξουσιοδότηση του Προέδρου και του λοιπού Διοικητικού Συμβουλίου να μεταβώ στη Κοζάνη ως εκπρόσωπος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ και να παραστώ στα επίσημα αποκαλυπτήρια του εκεί Μνημείου Μικρασιατικού Ελληνισμού, παρουσία όλων των επισήμων Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών της πόλης καθώς και εκπροσώπων πολυάριθμων Μικρασιατικών Σωματείων της Επικράτειας.

Η όλη τελετή ήταν εξόχως συγκινητική και απετέλεσε για εμένα πρόσθετη εμπειρία συναισθηματικής έπαρσης και υπερηφάνειας εκπροσωπώντας τη Νέα Ιωνία στα αποκαλυπτήρια του εκεί Μνημείου Μικρασιατικού Ελληνισμού με κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ”.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU