Στα «πορτοκαλί» το Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, που έχει καθιερωθεί στις 30 Μαΐου, ο Δήμος Νέας Ιωνίας συμμετέχει στις πανελλαδικές δράσεις ευαισθητοποίησης της Ελληνικής Εταιρείας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Συγκεκριμένα, την Κυριακή 30 Μαΐου 2021, το Δημαρχείο της πόλης φωταγωγείται με πορτοκαλί χρώμα, το χρώμα της ζωής και της ελπίδας, σε μια συμβολική κίνηση στήριξης και ανάδειξης του σπουδαίου και καθημερινού αγώνα των ανθρώπων που παλεύουν με αυτή την χρόνια νόσο.
Υπολογίζεται ότι πάνω από 12.000 άνθρωποι στην Ελλάδα πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας, μια χρόνια πάθηση του κεντρικού νευρικού συστήματος με σημαντικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα και την υγεία των πασχόντων, αλλά και των οικογενειών τους.
Η συμβολική ενέργεια αποκτά μεγάλη αξία με τη συνδρομή πολλών Δήμων της χώρας, καθώς μετέχουν επίσης ο Δήμος Αθηναίων, ο Δήμος Περιστερίου, ο Δήμος Κερατσινίου -Δραπετσώνας, ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, ο Δήμος Σερρών, ο Δήμος Κιλκίς με πολλά εμβληματικά κτίρια της χώρας να ντύνονται στα «πορτοκαλί».
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU