Βασίλης Στέφας – Ηράκλειο Αττικής: Με σχέδιο και φαντασία για το Ηράκλειο

Στις εκλογές της 8 Οκτωβρίου αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην επιλογή σας για το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Απευθύνομαι σε σένα που είτε έχουμε συμπορευτεί στο παρελθόν, είτε μας συνδέουν κοινές ιδέες και ανησυχίες για μια καλύτερη Ανθρώπινη Πόλη , με τον Άνθρωπο να αποτελεί το κέντρο του σχεδιασμού και τον Πολίτη το βασικό κύτταρο της πολιτικής δράσης.

Το Ηράκλειο είναι η πόλη της ζωής μας, που τόσα χρόνια συμπορευόμαστε και συγκατοικούμε.

Είναι από μόνο του στόχος και σκοπός, ένα συναρπαστικό πεδίο για να προσφέρω στη πόλη και στους πολίτες της.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μας μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο, ένα Ηράκλειο που η ζωή μας θα είναι πιο εύκολη, πιο δημιουργική, πιο χαρούμενη και πιο Ανθρώπινη.

Ένα Ηράκλειο για να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά μας.

Συνδημότισσες και Συνδημότες, τα 9 χρόνια που η παράταξη Ανθρώπινη Πόλη και ο Δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος βρίσκονται στην διοίκηση του Δήμου μας  έχουν ως απολογισμό θετικό ισοζύγιο  για την πόλη που όλοι αγαπάμε, το Ηράκλειο.

Στις 8 Οκτωβρίου στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αξιολογούμε το θετικό έργο και προχωράμε δυναμικά για τη πόλη που οραματιζόμαστε.

Ψηφίζουμε για μια καλύτερη Ζωή

Ψηφίζουμε για μια καλύτερη Ανθρώπινη Πόλη

        ΜΑΖΙ

  • Ενισχύουμε τη θεσμική συλλογικότητα με δράσεις και κίνητρα συμμετοχής στις αποφάσεις για όλους τους Πολίτες.
  • Δημιουργούμε τις συνθήκες για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και κινημάτων για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τους καταναλωτές.
  • Σχεδιάζουμε με πολεοδομικές παρεμβάσεις και αισθητική το χώρο που ζούμε εξασφαλίζοντας ελεύθερους χώρους, διατηρώντας και αυξάνοντας το πράσινο.
  • Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης του πολίτη.
  • Προσεγγίζουμε με ευαισθησία τα προβλήματα της υγείας, της πρόνοιας, της εκπαίδευσης, της εργασίας, της τρίτης ηλικίας ,των αδέσποτων ζώων .
  • Πάνω από όλα όμως ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ και ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, γιατί τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας είναι πάνω από χρώματα και παρατάξεις και η επίλυσή τους χρειάζεται όραμα, ιεράρχηση, συνεννόηση, συνεργασία και πολύ δουλειά.

 

Δεσμεύομαι αν εσείς το αποφασίσετε και με εμπιστευθείτε να εργαστώ για την πόλη μας, με σχέδιο και φαντασία.

 

Ο Βασίλης Στέφας είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής με την παράταξη «Ηράκλειο Ανθρώπινη πόλη» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Μπάμπαλο

Δύο λόγια από τον ίδιο

Γεννήθηκα στην Τήνο και μεγάλωσα στο Ηράκλειο.

Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής αλλά δεν είμαι καινούργιος στην ενασχόληση με τα κοινά αφού από νωρίς συνειδητοποίησα πως χωρίς πραγματικό ενδιαφέρον και συμμετοχή, δεν υπάρχει αποτέλεσμα σε κανέναν τομέα.

Γι’ αυτό και ανέλαβα δράση, διαγράφοντας μια σημαντική κοινωνική δράση, με υψηλό αίσθημα συλλογικότητας και κοινής προσφοράς.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της Ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, πατέρας 2 παιδιών, διετέλεσα επί σειρά ετών πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων τόσο στο Δημοτικό όσο και σε Γυμνάσιο και  Λύκειο όπου φοίτησαν τα παιδιά μου, ενώ διετέλεσα και επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Γονέων δίνοντας μεγάλες μάχες με τους συνεργάτες σε θεσμικό επίπεδο για αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης πολλών θεμάτων που αφορούν την σχολική κοινότητα.

Μέσα από αρκετές υπεύθυνες θέσεις, ως μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, μέλος των Σχολικών Επιτροπών, επί σειρά ετών,  με λόγο δυναμικό και «καθαρό», επιβεβαίωσα εμφατικά πως “ένα δράμι πράξης ισοδυναμεί με έναν τόνο θεωρίας”.

Σε αυτή την διαδρομή της επαγγελματικής μου πορείας  και κοινωνικής μου δράσης έχω  αποκτήσει σημαντική  εμπειρία και  φιλοδοξώ, αν οι Ηρακλειώτες με εμπιστευθούν, να την επιστρέψω στην πόλη μας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU