«Η Στιγμή Μας» από τους «Τσαλακωμένους» μαθητές

Με την καθιερωμένη τους, καλοκαιρινή παράσταση, σε μια διασκευή του έργου «Αριθμημένοι» του Ελίας Κανέτι, αποχαιρετούν την φετινή περίοδο και, ταυτόχρονα, παρουσιάζουν την δουλειά τους στο κοινό, οι μαθητές και οι μαθήτριες που παρακολουθούν το θεατρικό τμήμα του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης το οποίο προσφέρει, κάθε χρόνο, η δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ του δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η διασκευή έχει τίτλο «Η Στιγμή Μας» και ανεβαίνει 2,3 και 4 Ιουνίου στις 20.30 στο θέατρο του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος) με ελεύθερη είσοδο.

Η θεατρική ομάδα «Τσαλακωμένοι», όπως την έχουν ονομάσει, υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό της δασκάλας τους Αντιγόνης Σταυροπούλου δημιουργήθηκε το 2022. Ο στόχος της είναι τα μέλη της, μέσα από την επαφή τους με την τέχνη του θεάτρου, να εκφραστούν και να δημιουργήσουν, να ενωθούν και να συνυπάρξουν, ελεύθερα και ασφαλή μαζί.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς μαθαίνουν τις τεχνικές του θεάτρου, πάνω και κάτω από το σανίδι, σε όλα τα πόστα, ετοιμάζοντας την παράσταση που παρουσιάζουν στους θεατές στις αρχές του καλοκαιριού.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU