Σχολεία: Ανοικτά μετά τις 9 στη Νέα Ιωνία και μετά τις 10 στο Ηράκλειο Αττικής την Πέμπτη

Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Ανοιχτά για μάθημα στην τάξη θα είναι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με πρώτο κουδούνι όμως στις 10.00 το πρωί προκειμένου να έχουν ζεσταθεί οι αίθουσες αλλά και να αποφευχθεί η κυκλοφορία τις πολύ πρωινές ώρες. Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά τη σημερινή σύσκεψη των δημάρχων της Αττικής με την Περιφέρεια και αφού επικαιροποίηθηκαν και αξιολογήθηκαν αναλόγως τα νεότερα δεδομένα για την κατάσταση και την πρόγνωση του καιρού από τους ειδικούς μετεωρολόγους.

Ανοιχτοί, φυσικά, θα είναι και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου οι οποίοι ήδη επαναλειτούργησαν σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.

Εάν δεν υπάρξει ραγδαία επιδείνωση του καιρού, κάτι που δεν φαίνεται στον ορίζοντα σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, μπαίνοντας πλέον στην ομαλή, καθημερινή τους δραστηριότητα.

 Δήμος Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας σας ενημερώνει ότι κατόπιν διαβούλευσης του Περιφερειάρχη Αττικής με τους Δημάρχους της Αττικής, αποφασίστηκε σε ότι αφορά περιοχές του Βορείου Τομέα Αθηνών (συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ιωνίας) να ανοίξουν αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου με την προσέλευση των μαθητών να γίνεται στις 9 το πρωί, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί της πόλης μας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU