Νέα Ιωνία – Ηράκλειο Αττικής, Σύλλογος εκπαιδευτικών “Γ.Σεφέρης”: Στη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση νέα σχολεία

Τα αισιόδοξα μηνύματα, παρόλη την τρομοκρατία, τους εκφοβισμούς και τις πιέσεις του

υπουργείου συνεχίζονται στον Σύλλογό μας «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ»

Στη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση νέα σχολεία:

7ο, 8ο, 10ο, 11ο, 15ο Δημ. Ν. Ιωνίας, 

7ο Νηπ. Ν.Ιωνίας 

3ο Δημ. Μεταμόρφωσης,

 2ο Νηπ. Μεταμόρφωσης

3ο Δημ. Ηρακλείου

1ο, 2ο,4ο  6ο Δημ. Ν.Ιωνίας,

2ο, 6ο,9ο,13ο  16ο Νηπ.  Ν.Ιωνίας

2ο Δημ. Λυκόβρυσης

2ο Δημ. Μεταμόρφωσης,

 9ο Νηπ. Μεταμόρφωσης

2ο,  5ο, Δημ. Ηρακλείου

  Μόνο η  μαζική συμμετοχή μας στις αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων υπέρ της απεργίας-αποχής μπορεί να ακυρώσει στην πράξη τις στοχεύσεις της κυβέρνησης και του υπ. Παιδείας που προωθούν  σωρεία αντιεκπαιδευτικών μέτρων, την αυτονομία και την αξιολόγηση των σχολείων.

  • Συνεχίζουμε και καλούμε τους/τις συναδέλφους να υπογράψουν τη δήλωση που έχει αποστείλει η ΔΟΕ για την απεργία-αποχή από την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση με ομόφωνη απόφαση της,  να ακολουθήσουν τα βήματα που έχουν σταλεί και να ενημερώσουν το Δ.Σ.
  • Να καταγγείλουν στο  Δ.Σ. την παραμικρή προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης,  από  όπου κι  αν προέρχεται, η οποία βάζει εμπόδια στην εφαρμογή  της  ομόφωνης απόφασης των συνδικαλιστικών μας οργάνων.

 Όπως απορρίψαμε πέρυσι  με την απεργία-αποχή τον ίδιο το νόμο για την «αξιολόγηση» και στο περιεχόμενο και στην υλοποίησή του με ποσοστό 95%, με την καθολική συμμετοχή μας, με την οργανωμένη δράση μας και τη συσπείρωση στο σωματείο μας έτσι και αυτή τη φορά θα δώσουμε στην κυβέρνηση και σε όσους άμεσα ή έμμεσα χαράζουν ή στηρίζουν την αντιεκπαιδευτική πολιτική πιο δυνατό μήνυμα ότι η αξιολόγηση ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Συνεχίζουμε αγωνιστικά!

Συσπειρωμένοι στον Σύλλογό μας, συλλογικά και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα απαντάμε με καθολική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγησή τους!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU