Συμβάντα με τη Βάντα: Λούλη, πήγε Ομόνοια το μανούλι…

Κι εσύ μια… αντρική κουβέντα δεν την είπες να ‘ουμ…

(Εγώ την κατάλαβα την αγωνία του καλλιτέχνη απ’ την πρώτη στιγμή και δεν τον παρεξήγησα. Σου λέει με την πείνα που θα πέσει με την ξινοΜενδώνη, μέχρι και βιντεοκασέτα θα γυρίσω, ποιος κοιτάει σενάρια τώρα, είμαστε για τέτοιες πολυτέλειες;

Αμ’ έπος αμ’ έργον… Σποτάκι αρπαχτή αλά 80ς: «Λούλη στρώσε το μανούλι» Nick Hard-GGPP Productions σε βίντεο με σεμεδάκι…

Ε μετά πλάκωσε κι ο… Αρκουδέας στις πλατείες για να τις καθαρίσει από τα… ναρκωτικά (διαχρονικό εύρημα) και πέσανε κι οι απαραίτητες ψιλές (χονδρότατες) για να στρώσει κι η νεολαία (και όχι μόνο το μανούλι…)

(Πώς το λέει στο σποτ; «Γιατί κανένας δε θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χτες». Να τρελαθώ δηλαδή… Ποιος τα σκέφτεται;;;!!!)

Λούλη την πατήσαμε ούλοι. Κι εσύ που εκτέθηκες κι ο Χαρδαλιάς, κι ο Άη-Τσιόδρας κι άει σιχτίρ την αγία οικογένεια μέσα…

Δεν το υπολόγισε ο Δήμαρχος Αθηναίων ότι θα μαζευτεί κόσμος στα εγκαίνια και μάλιστα αναγνώρισε και το λάθος και απολογήθηκε…

Hello!!!

Φιέστα μετά από 45 μέρες εγκλεισμού και με κλειστά μπουζούκια τι περίμενες δηλαδή; Ότι μου άνοιξες τα κομμωτήρια και δε θα ΄ρθω να τα instagramάρω τα extensions μου με φόντο το καινούργιο σιντριβάνι; (αν και πέφτει η μπούκλα, να τα λέμε αυτά…)

Και μετά την Ομόνοια, άντε πάλι ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη ;;; (εκεί τουλάχιστον δεν έσβησαν τα φώτα στο ντου, όπως στην Κυψέλη).

Hello!

Κάποιος τρίβεται στην γκλίτσα του διχασμού…

Κι ας τον έχεις στο ανάθεμα και στήνεις φιέστες και χρυσές πλακέτες για να τον ξορκίσεις…

Δεν τιμάς τα θύματα της Marfin (θεός σχωρεσ’ την ψυχούλα τους) και στο κινητό είσαι σε συνεννόηση με τον δικηγόρο για να πάρει πίσω τις αποζημιώσεις απ’ τις οικογένειές τους.

Κι ευτυχώς που έπεσε πάλι πρόγκα σύννεφο απ’ τα social και μαζεύτηκε παντελονάτα πίσω αυτή η προστυχιά…

Επιλήφθηκε βέβαια του θέματος ο Κυριάκος και μπράβο του…

Ήρωας… Ή-ρω-ας! κι ας έχει τον πόνο του με τις εισπρακτικές που τον κυνηγάνε για το 1.300.000… κι ας χάσανε το σπίτι του Βολταίρου με το Μαρεβάκι…(γιατί το χάσανε μάλλον, στο πόθεν έσχες δεν ήτανε…)

Άσε το για 308, 6 του κόμματος αμάν νταλκάδες και σεκλέτια Παναΐα μου!!!

Ευτυχώς να λες που υπάρχει και… θα υπάρχει το φιλαράκι ο Στουρνάρας στην ΤτΕ να βάλει ένα χεράκι βοηθείας…

Πάντως εμένα απ’ τα πόθεν έσχες μου άρεσαν δύο:

Το ένα του Μίλτου του Βαρβιτσιώτη με τα 125 ακίνητα. Τι να μας πει ο Παπαδημούλης με τα 12; Πτωχούλη, που θα ‘λεγε κι η μαντάμ Σουσού ή η Μισέλ Ασημακοπούλου…)

Το άλλο… του Άδωνιδος -καλά του ‘χω και μια αδυναμία βέβαια, με φτιάχνουν κι οι μεζούρες-…600 χιλιαρικάκια από το 2007 ακατέβατα ο υπουργός για τα κόκκινα δάνεια… ( Ε δε μπορεί θα βάλει τα δυνατά του μη μας πάρουν το σπιτάκι μας αφού είναι κι αυτός της συνομοταξίας…)

Ή μήπως είναι από αυτούς τους μπαταχτσήδες που καταγγέλλει, πώς τους λέει; «στρατηγικούς κακοπληρωτές»…

Μπα, δεν το νομίζω. Ο άνθρωπος είναι σοβαρός, δεν είναι κάνας… σαλτιμπάγκος μουζικάντης ντράγκα-ντρούγκα, ντράγκα-ντρούγκα σαν τον… Δεληβοριά που έχει «τυφλό μίσος κατά της κυβέρνησης» σύμφωνα με τον Υπουργό Παραλίας…

(Τη μπέμπελη έβγαλε για να ελέγξει τις παραλίες της Αττικής, όχι αυτά να τα λέμε και πιστωθούν στο έργο του Άδωνι… Και βαρέα ανθυγιεινά, με πουκαμισοπαντέλονο, έτσι; όχι καμιά βερμούδα παραλλαγή να δροσίζεται… Έσταζε ο ιδρώς λέμε, right through…)

(Ασ’ το καλό, μας έφτιαξα πάλι…)

(Κάτσε μην πλακώσει κάνας Αμβρόσιος και αφορίσει και μένα τώρα που πήρε φόρα με Κεραμέως, Χαρδαλιά και κυρίως άκουσον-άκουσον Κυριάκο!)

ΥΓ: Πανοσολογιώτατε, αν σε περίπτωση αφορίσετε την αμαρτωλή ταπεινότητά μου μήπως γίνεται να συμπεριλάβετε και τον υπολογιστήν μου ίνα τον έχω… λιώσει μ΄ αυτά και μ’ αυτά;

Πρόσχωμεν…

Βάντα Κακιοπούλου

Υ.Γ. σοβαρόν: Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη βρήκαν μια ελάχιστη δικαίωση για τη δολοφονία του παιδιού τους. Οι γονείς του Παύλου Φύσσα;

Tags:
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU