Συμβάντα με την Βάντα: Πολλά βαρύς και… όχι

Συμβάντα με τη Βάντα***Δεν μιλάει, δεν μιλάει… Μπουρλότο!

***Μια του νταβατζή, δυο του μπαταχτσή, τρις του ωτακουστή… Έγκωσε πια!

***Λίγες λέξεις, πολύ νόημα κι όσο για ονόματα… Συγγνώμη κύριε ποιος είστε; Εγώ ένα όνομα ξέρω του Κωνσταντίνου Καραμανλή που ίδρυσε την παράταξη!

***Εδώ να σ’ έχω τώρα να μαζεύεις το αμάζευτο! (Γιατί Πετσωμένα-ξεΠετσωμένα τα ΜΜΕ κοτζάμ πρωθυπουργός Καραμανλής επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη «ολοκληρώνει την κοινοβουλευτική του διαδρομή», δεν είναι κάνας τυχαρπαστόπουλος να το κάνουν γαργάρα!)

***Ακούει κι ο Νεοδημοκράτης ότι ο πρόεδρος της καρδιάς του έχει ξενερώσει, ακούει για Πάτσηδες, για Σοφούλες Νικολάου, για μύρια ευρώπουλα, για υποκλοπές, (του δέρνουν και τον ανιψιό τον δάσκαλο έξω απ’ το Μέγαρο)… ε, πέφτουν τα μούτρα του, πέφτει το ηθικό, πέφτει η διάθεση και τι δεν πέφτει…

***Αλλά τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις ανεβαίνουν. Άκου τώρα θάμα! Αυτά πετάνε σαν τη λαγάνα! Τώρα μετά τον Κώστα να δεις πόσο θα ανέβουν! Ούτε την ψήφο του δεν θα βρίσκει ο Τσίπρας! Ακόμα και το κανίς του θα πάει σ’ άλλη παραλία!

***(Τι τις ήθελε τις βουτιές κι αυτός; Πήραν το νοικιάρικο στο Σούνιο και μόνο βίλα στο Κάπρι δεν το κάνανε! Που πας κι εσύ προεκλογικά ρε Pro; Δεν τον ξέρεις τον Άδωνη και τα αϊδωνάκιά του;)

***Πώς τα προλαβαίνει ρε φίλε ο Άδωνις πλάκα-πλάκα όλα αυτά; Συνεντεύξεις σούπερ Κατερίνα, Αυτιάς, βασιλόπιτα με Ρέμο, food pass (δεν πας), ελληνική αγωγή, twitter, μνημόσυνο Κοκού, καλάθια, αυγά…

***Τώρα βέβαια να το πούμε, βάζει πλάτη κι η Μπουμπούκα. Μα στην ελληνική αγωγή, μα στο σούπερ μάρκετ που κάνει επισκέψεις μεταμφιεσμένη για να τσεκάρει τιμές, μα στην κηδεία του άνακτος που τον σκαντζάρισε αλλά και στο μνημόσυνο μαζί με το στεφάνι της… και σ’ όλα αυτά φιγουρίνι, έτσι;

***Της αξίζει ένα δημόσιο ευχαριστώ στα εγκαίνια κάποιου σούπερ μάρκετ (ή και μουσείου, έτσι κι αλλιώς ίδια είναι πια η λογική, οικονομικό αλισβερίσι να γίνεται).

***Ε, τι μόνο ο Pr. Minister GR την υπέρκομψη Μαρέβα; Δεν κάνει. Θυμώνει η Παναγίτσα η Νεοδημοκράτισσα, μεγάλη η χάρη Της, η οποία by the way δεν το θέλει το άδικο των Μαδουραίων και στο ψηφοδέλτιο θα την αφήσει τη Σοφούλα τη Νικολάου να πάρει τον σταυρό.

***(Άκου: «Ζήμιωσε το Δημόσιο με 2 εκατομμύρια απευθείας αναθέσεις λέει το πόρισμα   του ΣΔΟΕ»! Ποιος είναι αυτός ο ΣΔΟΕΣ; Κάνας Πορτογάλος φίλος του Πολάκη ή του Καρανίκα προφανώς! Αλλά τους έτσουξε βλέπεις για το φιλαράκι τους τον Κουφοντίνα (γνωστός Συριζαίος, σαν τον Ράμμο της ΑΔΑΕ καλή ώρα).

***Κακή ώρα, μαύρη ώρα του σεισμού που τσάκισε τις ζωές των γειτόνων. Σκίστηκε η καρδιά όλων μας και δεν υπάρχουν λόγια να ειπωθούν γι’ αυτή τη συμφορά που χτύπησε την Τουρκία και τη Συρία. Μ’ ό,τι μπορεί ο καθένας μας πρέπει να βοηθήσει. Έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον, τελεία και παύλα.

***Κι αυτό θα το βρίσκουμε ακόμη πιο πολύ μπροστά μας σε εθνικό επίπεδο μετά το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών α΄ κατοικίας.

***Για κάποιους βέβαια το «ο ένας τον άλλον» είναι λίγο διαφορετικό.

***Ο Πορτοσάλτε ας πούμε είπε «πως κοιτάζει την Εθνική Τράπεζα στα μάτια» και της λέει τέλος. Αν σταματήσουν δηλαδή οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, πάει ο Άρης, Κούλα (απ΄ το Εθνικούλα)! Τέρμα οι πληρωμές των δόσεων του. Το καπελάκι του και φεύγει!)

***Εγώ πού να σταθώ τώρα; Στο ότι είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος ή στο ότι κοιτά κατάματα την Εθνική Τράπεζα και της λέει «κανονίσου Κούλα», τον Ιονέσκο μου μέσα;

***Αχ θεατρίνοι πουλάκια μου…

***Κατέβηκα με τους ηθοποιούς, τους μουσικούς, τους χορευτές και βρήκα την υγειά μου στο μπουλούκι τους. Και μαζί με μένα κατέβηκαν πολλοί και κατεβαίνουν κι άλλοι μέρα τη μέρα κι όχι μόνο για τους καλλιτέχνες…

***Γιατί δεν είναι μόνο αυτοί που αντιμετωπίζονται σαν ρεμπεσκέδες σαλτιμπάγκοι αλλά κι οι δάσκαλοι κι οι αρχαιολόγοι κι οι πυροσβέστες κι οι γιατροί (ναι αυτοί με το χειροκρότημα της υπέρκομψης)…

***Ε, θα φανεί στο χειροκρότημα λοιπόν… το άλλο χειροκρότημα, το καλό, της συμμετοχής του ενός στον αγώνα του άλλου.

***Και στην κάλπη… και στην κάλπη!

***By the way, πότε θα γίνουν εκλογές; Έλεος πια με το μυστήριο! Τριήμερο έρχεται, καλό καιρό θα ‘χει, ας ανέβει σε ένα βουνό ο Μωυσής μας, να του δώσει πέντε-δέκα ημερομηνίες ο Θεός, η Παναγίτσα η Νεοδημοκράτισσα, η Marc, η Pulse, η GPO, όποιος ευκολύνεται τέλος πάντων!

***(Κι ας πάρει και κάνα ψηφοδέλτιο για τα πευκάκια. Αφού το λέει και το ξαναλέει πως θα του πούνε για νοθεία, ε… ας το χαρεί κιόλας κι αυτός και τα δεντράκια-wannabe ψηφοφόροι!)

 

Κώστα γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα

Βάντα Κακιοπούλου

 

ΥΓ: Το ότι πάμε για 3ο Παγκόσμιο και πυρηνικό το ‘χουμε πιάσει όλοι έτσι; Μωρέ καλά κάνει ο Μπισμπίκης!

 

 

 

 

Tags:
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU