Αλέξανδρος Τερζάκης – Νέα Ιωνία: Ιδέες υπάρχουν. Όρεξη υπάρχει. Όπως και γνώσεις. Και μας περιμένει πολλή δουλειά. Δώστε μας τη δύναμη να αλλάξουμε την πόλη μας

Είναι γνωστό πως τα πράγματα στην Νέα Ιωνία δεν πάνε καλά. Τα τελευταία 4 χρόνια η πόλη είναι στο χείλος του γκρεμού και η αιτία αυτού ακούει στο όνομα Δέσποινα Θωμαίδου. Η δημοτική αρχή της κυρίας Θωμαίδου με τις ανύπαρκτες ενέργειες της έχει καταστήσει σαφές πως δεν την ενδιαφέρει ούτε η ανάπτυξη αλλά ούτε και η καθημερινότητα των πολιτών.
Ένα από τα κυριότερα θέματα που αμέλησε να φροντίσει αυτά τα 4 χρόνια διοίκησης της είναι το θέμα των τετράποδων μικρών φίλων μας. Δυστυχώς είμαστε έτη φωτός πίσω από άλλους δήμους (και) σε αυτό χωρίς να έχει παρατηρηθεί καμία πρόθεση για έργα ουσίας που θα φροντίσουν την καθημερινότητα, την περίθαλψη και την βοήθεια των μικρών μας “συντρόφων”.
Ως παράταξη δεσμευόμαστε και είμαστε έτοιμοι να προβούμε στις ενέργειες που δεν έκανε η υπάρχουσα δημοτική αρχή.
*Πάρκα σκύλων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους και πλήρως εξοπλισμένα.
*Δημοτικό κτηνιατρείο, που θα αναλαμβάνει την περίθαλψη τους και θα μεριμνήσει για την υγεία τους με κόστος του δήμου.
*Σημεία σίτισης στην πόλη για όποιον τετράποδο φίλο μας δεν έχει σπίτι και φαγητό και δημιουργία διαδημοτικού καταφυγίου με σκοπό την άμεση στέγαση τους.
*Ηλεκτρονική πλατφόρμα για εύρεση αναδόχου.
Ιδέες υπάρχουν. Όρεξη υπάρχει. Όπως και γνώσεις. Και μας περιμένει πολλή δουλειά. Δώστε μας τη δύναμη να αλλάξουμε την πόλη μας.
Τερζάκης Αλέξανδρος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη 
Δημιουργία Αλληλεγγύη Παναγιώτης Μανούρης
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU