Δέσποινα Θωμαΐδου: “Λαγός τη φτέρη έτριβε κακό του κεφαλιού του…”

Λαγός τη φτέρη έτριβε κακό του κεφαλιού του…  Μόνο πλέον με τη γνωστή λαϊκή παροιμία μπορεί να συγκριθούν τα έργα και οι ημέρες της Δημοτικής Αρχής της Νέας Ιωνίας.
Καπηλεύονται απροκάλυπτα και πέραν κάθε δημοκρατικής ηθικής τα έργα που εμείς ως Δημοτική Αρχή εξασφαλίσαμε για την πόλη μας. Έργα που τα διακωμωδούσαν τότε , ενώ τώρα, ξεδιάντροπα, τα παρουσιάζουν ως δικά τους.
Σε κάθε περίπτωση το σημαντικό είναι να φτιάχνονται υποδομές στην πόλη. Ποτέ δεν το αρνηθήκαμε.
Γι αυτό και εργαστήκαμε από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας και φέραμε το ποσό των 60.000.000 ευρώ για έργα στη Νέα Ιωνία. Εμείς δεν εκλιπαρούσαμε για να πάρουμε κάποιο δάνειο όπως κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή χρεώνοντας τις επόμενες γενιές και διοικήσεις σε βάθος 25 ετών!
Η υποκρισία τους όμως ξεπερνά κάθε όριο.
Είναι στοιχείο πολιτικού πολιτισμού να λέγεται η αλήθεια έστω και εάν κάποιοι έχουν πάρει διαζύγιο από αυτήν εδώ και καιρό.
Η αλήθεια είναι μία και μοναδική.
Εμείς ως Δημοτική Αρχή εξασφαλίσαμε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ το ποσό των 850.000 ευρώ για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα και του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου.
Με την ωρίμανση των διαδικασιών ξεκίνησαν οι εργασίες.
Είμαστε περήφανες και περήφανοι γι αυτό το εμβληματικό έργο που θα αξιοποιηθεί από τις ομάδες και γενικά τους αθλούμενους στην πόλη μας.
Είναι εξίσου απαράδεκτο να μην έχει προηγηθεί διαβούλευση με όλες και όλους για την προσωρινή ταλαιπωρία λόγω των εργασιών.
Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση μονομερώς και ετσιθελικώς η Δημοτική Αρχή καλλιεργεί μια μυστικοπάθεια για την πορεία των έργων.
Αντίθετα τρέχουν για μια selfie στο στάδιο.
Λαγός τη φτέρη κούναγε…

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU