Δύναμη Προοπτικής Νέας Ιωνίας: “Αποτίμηση εννεαμήνου της δημοτικής αρχής”

Όλοι μας άτομα ή συλλογικότητες θεωρούμε πως κάνουμε καλά τη δουλειά μας, αλλά όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματά μας.

📌Το εννεάμηνο είναι ικανός χρόνος για να αξιολογήσουμε από την δική μας πλευρά το έργο της Δημοτικής Αρχής παρουσιάζοντας ενδεικτικά παραλήψεις, σπατάλες, ιδιωτικοποίηση του Δήμου, κακοδιοίκηση, με ορισμένες αποφάσεις που επικαλούμαστε.

🔻1. Δεν έφερε στο Δήμο μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ.

🔻2. Υλοποιεί τα δικά μας προγράμματα επιχειρώντας άλλοτε να τα ιδιοποιηθεί και άλλοτε συκοφαντώντας εμάς ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή!
Σε όσα του γίνεται κριτική, τα ρίχνει στις δήθεν κακές μελέτες των προκατόχων του, ενώ ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος, είτε γιατί δεν τις τροποποίησε είτε γιατί δεν έκανε επίβλεψη!!

🔻3. Επιλέγει σε ποιες μελέτες θα κάνει τροποποιήσεις με καθαρά ιδιοτελή κριτήρια.

🔻4. ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ τον Δήμο με την συμμετοχή στην αναπτυξιακή «ΕΥΔΗΜΟΣ»,
την ίδρυση Σχολής Γονέων χωρίς κανονισμό,
την ανάθεση σε τρίτους της παροχής υπηρεσιών ειδικότητας οικοδόμου προς το τμήμα συντηρήσεων,
την παροχή σε ιδιώτη Ανεξάρτητων Υπηρεσιών Υποστήριξης της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου, με Υπηρεσία Ευρέσεως αναδόχων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,
με την δωρεάν παραχώρηση των τριών γηπέδων του τένις σε ιδιώτη,
με την ανάθεση για πρώτη φορά σε ιδιώτη εργολάβο την διοργάνωση των ΙΩΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ» έναντι του ποσού των 85.000 ευρώ, όπου υπάρχουν και άλλα έξοδα για τούτο και άλλα πολλά που χρειάζονται πολλές σελίδες να αναφερθούν.

🔻5. Σπατάλες σε αχρείαστες μελέτες όπως «Έγκριση μελέτης για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την επικαιροποίηση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης στερεών αποβλήτων (τοπικό σχέδιο) του Δήμου ποσού 37.188,49 ευρώ» όταν υπάρχει τέτοια μελέτη, από εμάς ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή, όταν υπάρχει υπογεγραμμένη προγραμματική σύμβαση με τον ΕΣΔΝΑ, από τον οποίο τα προηγούμενα χρόνια ο αργόσχολος τότε κ. Μανούρης πληρώνοταν ως ειδήμονας. Επίσης η Δαπάνη παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής-επιστημονικής υποστήριξης στην εκπόνηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Ν. Ιωνίας για τη δημοτική περίοδο 2024 ποσό 5.000 ευρώ και ποσό 24.760,00 ευρώ για το 2025.
Η μίσθωση λήζινγκ επιβατικού αυτοκινήτου για τον Δήμαρχο κοστίζει (24.938,88 ευρώ για 48 μήνες) ενώ υπάρχει αυτοκίνητο και το χρησιμοποιεί ως ιδιωτικό, οι υπερωρίες στους συμβούλους του Δημάρχου και άλλα πολλά.

🔻6. Κακοδιοίκηση που έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση και επιστροφή αποφάσεων από την αποκεντρωμένη, όπως τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) που όφειλε έγκαιρα έως το τέλος Ιουνίου να υλοποιήσει και ακόμη είναι σε εκκρεμότητα.
Η ανάκληση δικών της αποφάσεων όπως την απόφαση την απαλλοτρίωση του Ο.Τ. 425 της ΕΡΙΟΤΕΚ λόγω πάλι της παρέμβασης της αποκεντρωμένης, οι παράνομες γενικόλογες ατεκμηρίωτες αποφάσεις «για τη σύναψη δανείου ποσού 6.000.000,00 ευρώ, για την απαλλοτρίωση των Ο.Τ. 92Κ και Ο.Τ. 425 και οποιουδήποτε άλλου χώρου όπως αυτός περιγράφεται στο ΕΣΣΕΚ κριθεί μελλοντικά από το Δημοτικό Συμβούλιο ως χώρος προς απαλλοτρίωση».

Αυτή η γενικόλογη παράνομη απόφαση είναι η πραγματική αιτία της καθυστέρησης λήψης, ή της απόρριψης του δανείου και όχι η δική μας προσφυγή που γραπτά ενημερώσαμε με ανακοίνωσή μας, πως θα προσφεύγουμε σε κάθε παράνομη πράξη της Δημοτικής Αρχής και τούτο οφείλουν να το λάβουν υπόψη άπαντες. Τα ρουσφέτια της Δημοτικής Αρχής εξυπηρετούν μερικούς, αλλά είναι βέβαιο πως δυσαρεστούν τους πολλούς.

🔻7. Όλα τα παραπάνω οφείλονται στην ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ την υποτελή συμπεριφορά αιρετών την αυθαιρεσία, την έλλειψη συλλογικότητας και κυρίως το προσωπικό συμφέρον!!!

🔻8. Τα επισημαίνουμε όλα αυτά γιατί δεν ισοσκελίζει ο προϋπολογισμός παρά την προκαταβολή δόσης των (ΚΑΠ) Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων που έλαβαν, ο Δήμος μας οδηγείται στην χρεοκοπία!!!
Για να μην χρεοκοπήσει εξ αιτίας αυτής της πολιτικής της, τρεις επιλογές έχει αυτή η Δημοτική Αρχή.

📌Πρώτον να αλλάξει αυτή την πολιτική, να κάνει συνετή διαφανή διαχείριση των οικονομικών, που ήταν η αιτία να παραιτηθεί ο πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καναβός. 📌Δεύτερο να υπάρξει έκτακτη χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση και τρίτο να αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη στους κατοίκους της πόλης μας, που αφορούν τον ηλεκτροφωτισμό και τα σκουπίδια της πόλης μας, που εμείς μειώσαμε κατά 10%.

🔻9. Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την αντιπολιτευτική πολιτική των άλλων Παρατάξεων. Ο χρόνος θα δείξει αν ο θεσμικός και δημιουργικός ρόλος της Αντιπολίτευσης θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων για να υπάρχει εναλλακτική πρόταση στην πόλη μας.
Εμείς ως “ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ “‘κύριο στόχο έχουμε την πολιτική της Δημοτικής Αρχής που ενδεικτικά και όχι αναλυτικά παρουσιάζουμε.

‼️Έχουμε χρόνο και υποχρέωση τακτικά να σας ενημερώνουμε για έχετε πλήρη γνώση των τεκταινόμενων στο Δήμο μας. Είμαστε σίγουροι πως θα αυξηθεί το ποσοστό στους συμπολίτες μας, που θα αναζητά την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU