Δύναμη Προοπτικής Νέας Ιωνίας: “Όταν η ανικανότητα χρησιμοποιεί και το ψέμα”

Στην 32η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Ιωνίας (29 -8 – 24) ψηφίσαμε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την τοποθέτηση container στην πλατεία Μεταμορφώσεως στην Αλσούπολη προκειμένου να καλυφθούν οι επείγουσες διοικητικές ανάγκες του ΠΑΟ Αλσούπολης.

Ως εδώ κανένα πρόβλημα.

📌Ρωτήσαμε όμως τη Δημοτική Αρχή εάν έχουν εξασφαλιστεί οι ελάχιστα προβλεπόμενες προϋποθέσεις που ορίζει η νομοθεσία (ΦΕΚ Β 5287/1-12-2020) εφόσον η τοποθέτηση γίνεται σε κοινόχρηστο χώρο..

🔻 Πέραν αυτών θέσαμε το ζήτημα της ασφάλειας και κατά συνέπεια της προστασίας όλων, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα. Αυτό άλλωστε είναι ή πρέπει να είναι και υποχρέωση και πάγια τακτική του Δήμου.

❌️Κι όμως! Δεν έκαναν τίποτα απολύτως! Τίποτα! ❌️

🔶️Εμείς ως Δημοτική Παράταξη
και προκειμένου να εξασφαλιστεί όχι μόνο η νομιμότητα αλλά η ασφάλεια και η προστασία όλων στην περιοχή ,καθώς και των μελών του ΠΑΟ Αλσούπολης, ζητήσαμε να εφαρμοστεί τουλάχιστον η νομοθεσία και για το κοινό συμφέρον το οποίο προφανώς αγνοεί ή ποδοπατά για ακόμη μια φορά η Δημοτική Αρχή, προσφύγαμε στις αρμόδιες αρχές.

🔶️️Το θέμα δεν είναι η τοποθέτηση container όπως διαδίδει η Δημοτική Αρχή.

❌️Το θέμα είναι τα ασύστολα ψεύδη, η εξαπάτηση του Δημοτικού Συμβουλίου , η λαϊκιστική προσέγγιση του θέματος.
❌️Το να ψαρεύουν στα θολά νερά της δικής τους ανικανότητας είναι δικό τους πρόβλημα.
🔻Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε.
🔻 Πριν να είναι αργά ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή να τηρήσει την νομιμότητα, να σταματήσει την προχειρότητα και την ανικανότητα σε θέματα ασφάλειας και όχι μόνον!

‼️Οι πειραματισμοί σε βάρος των Αθλητικών Σωματείων είναι επικίνδυνοι ,καθώς και η ασφάλεια των πολιτών‼️

Εμείς ως Δημοτική Παράταξη θέτουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλεια των μελών του Αθλητικού Σωματείου και των πολιτών της πόλης μας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU