Δήλωση της επικεφαλής της “Δύναμη Προοπτικής” & τ. Δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου για τον προϋπολογισμό του Δήμου Νέας Ιωνίας

Η Δημοτική μας Αρχή, παρά τα υποκινούμενα και εξόχως ψευδή δημοσιεύματα περί του αντιθέτου, έφερε εγκαίρως στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση τον προϋπολογισμό για τη νέα χρονιά, το 2024.
Σημειώνεται ότι η σημερινή δημοτική αρχή (και μέχρι πρότινος αντιπολίτευση) δεν προσήλθε ούτε κατέθεσε τις προτάσεις της για το νέο προϋπολογισμό παρότι προσκλήθηκε και δεν ψήφισε τον εγκεκριμένο πλέον από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση προϋπολογισμό , όταν πολλοί Δήμοι της χώρας δεν έχουν κλείσει τον προϋπολογισμό τους για μια σειρά από οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Άραγε τώρα μας καταγγέλλει για ποιο λόγο;
Για την απουσία της ;;;
Ας ψάξει αλλού για ευθύνες…
Εμείς, πέραν κάθε αμφιβολίας, στα 4 χρόνια που διοικήσαμε, διαχειριστήκαμε με διαφάνεια, αξιοπιστία και λογοδοσία τα έσοδα του Δήμου Νέας Ιωνίας. Ισοσκελίζαμε πάντα τα έσοδα και έξοδα, με συνεχείς παρεμβάσεις μας αντιμετωπίσαμε αστοχίες του παρελθόντος, αποκαταστήσαμε στην αξιοπιστία του Δήμου, δεν λάβαμε κανένα δάνειο. Η ίδια χρηστή διοίκηση ακολουθήθηκε και στα εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα του Δήμου.
Εξασφαλίσαμε ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για την πόλη μας και τα έργα μας τα χρηματοδοτούσαμε από προγράμματα εθνικά και ευρωπαϊκά. Έχουμε δηλώσει ότι θα παρακολουθούμε την πορεία υλοποίησής του. Αυτή η δέσμευση είναι δέσμευση αρχών και αξιών.
Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη νέα Δημοτική Αρχή και τα έμμισθα «παπαγαλάκια» της στον κατήφορο του ψεύδους. Είμαστε η παράταξη του ήθους και της αξιοπρέπειας. Δεν πρόκειται όμως και να χαριστούμε σε κανένα και καμία που θέλει την ένταση.
Ευχαριστούμε όλες και όλους όσες και όσους συνέβαλαν στο να έχει ο Δήμος Νέας Ιωνίας προϋπολογισμό ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο σε άλλους Δήμους. Αυτό το οφείλαμε σε όλες και όλους τις Δημότισσες και Δημότες.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU