Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Τουρνουά μπάσκετ με λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση των σχολικών εκδρομών

Τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στις ομάδες των τεσσάρων λυκείων της πόλης οργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά να αυξήσουν τα διαθέσιμα κονδύλια για τις επικείμενες πενθήμερες σχολικές εκδρομές της τρίτης λυκείου. Το τουρνουά θα γίνει το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι, στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Χαρά Καρυάμη» (Ζεφύρου 21).

Αντί εισιτηρίου θα διατίθενται λαχνοί λαχειοφόρου αγοράς, τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα ενισχύσουν τον προϋπολογισμό των σχολικών εκδρομών, καλύπτοντας έτσι και τα παιδιά που για οικονομικούς λόγους δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να ακολουθήσουν την εκδρομή του σχολείου τους.

Οι λαχνοί θα είναι διαθέσιμοι και την ημέρα του τουρνουά αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν σχετική εξόρμηση στα πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Για όσους συμμετέχουν στη λαχειοφόρο, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου εξασφάλισε δώρα, τα οποία θα κληρωθούν στο τέλος του τουρνουά.

Τα παραπάνω συζητήθηκαν σε πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, με τους διευθυντές και τους εκπροσώπους των δεκαπενταμελών συμβουλίων των λυκείων της πόλης στο δημαρχείο.

«Η πενθήμερη σχολική εκδρομή είναι κάτι που θυμάσαι για όλη σου τη ζωή. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ενισχύσουμε τα σχολεία μας ώστε να μην την στερηθεί κανένα παιδί για οικονομικούς λόγους. Μια από τις δράσεις, που συμφωνήσαμε να πραγματοποιήσουμε από κοινού με τα παιδιά προς αυτή την κατεύθυνση, είναι και το τουρνουά μπάσκετ το Σάββατο 19 Νοεμβρίου. Θα είμαστε όλοι εκεί. Αλλά και όσοι δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, με την αγορά ενός λαχνού ας βοηθήσουν την προσπάθεια των παιδιών μας», το μήνυμα του δημάρχου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU