Διεθνές τουρνουά Οθέλλο το Σαββατοκύριακο στη Νέα Ιωνία

Διεθνές τουρνουά Οθέλλο διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Νέας Ιωνίας. Το Οθέλλο είναι επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής για δύο παίκτες, ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιαπωνία και τις χώρες της Άπω Ανατολής, καθώς επίσης και στην Ευρώπη.

Όπως σημειώνεται από την ομοσπονδία, «για την Ελλάδα, η ένωσή μας αποτελεί την επίσημη ομοσπονδία του παιχνιδιού, αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Οθέλλο.

Προσκαλούμε όλους τους φίλους των παιχνιδιών στρατηγικής να συμμετάσχουν στο τουρνουά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Προϋποθέτει, ωστόσο, την παρουσία των παικτών καθ΄ όλη τη διάρκεια του διημέρου. Το Σάββατο οι αγώνες θα διαρκούν το χρονικό διάστημα 9:00-17:00 ενώ την Κυριακή θα διαρκέσουν από τις 9:00 έως τις 14:00, καθώς μετά ακολουθούν οι τελικοί και η απονομή των βραβείων.

Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο, θα υπάρχει παράλληλη δράση γνωριμίας με το παιχνίδι στην οποία επίσης η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν. Κάθε συμμετέχων στη δράση μπορεί να παραμείνει για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί χωρίς κάποια δέσμευση.

Πληροφορίες για το τουρνουά θα βρείτε στο σύνδεσμο:

https://www.worldothello.org/about/tournaments/confederate-championships/european-othello-tournaments/european-grand-prix/athens-egp στον οποίο μπορείτε και να δηλώσετε συμμετοχή.

Για επικοινωνία με την Ένωση Ελλήνων παικτών Οθέλλο μπορείτε να αποστέλλετε email στη διεύθυνση: contact.greece@worldothello.org

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU