Ηράκλεια 2023: Ξεκινούν και πάλι – Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Κτήμα Φιξ το Σάββατο

Με Ελένη Τσαλιγοπούλου συνεχίζονται, μεταξύ άλλων, τα «Ηράκλεια», το μεγάλο, ετήσιο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Μετά την αναβολή των εκδηλώσεων το προηγούμενο διάστημα, αυτές ξεκινούν και πάλι από αύριο Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του  Δήμου Ηρακλείου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αυτό το τετραήμερο 15 έως και 18 Σεπτεμβρίου «εντός του Κτήματος Φιξ, του πάρκου της πόλης που από φέτος πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου και των δημοτών.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, ενώ στον χώρο υπάρχουν παιχνίδια για τα παιδιά.

Παρασκευή 15/9 στις 20.00 η μουσικοχορευτική παράσταση «Φιντάνι – Φιντανάκι» από τον Χορευτικό Όμιλο Ειρήνη, τον θρυλικό όμιλο της πόλης του Ηρακλείου.

Χοροί και τραγούδια από την παράδοση αναβιώνουν στη νέα παράσταση του «Ειρήνη», υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και την χοροδιδασκαλία της Κατερίνας Βογιατζιδάκη.

Σάββατο 16/9 στις 20.00 συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, η οποία θα ερμηνεύσει δικές τις επιτυχίες αλλά και μεγάλα τραγούδια του λαϊκού και παραδοσιακού τραγουδιού.

Κυριακή 17/9 πρόγραμμα για τα παιδιά. Από τις 17.30 έως τις 21.00 τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μαζί με το Εργαστήρι Ζωγραφικής «ΖωγραφίΖΩ» σε μια σειρά από εικαστικές δραστηριότητες για όλους τους μικρούς επισκέπτες.

Στις 21.00 «ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε», μια διαδραστική παράσταση που παντρεύει το θέατρο σκιών με το ζωντανό θέατρο. Στο ρόλο του Νώε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Στις φιγούρες πίσω από τον μπερντέ ο Κώστας Σπυρόπουλος. Στις εκδηλώσεις της Κυριακής συμμετέχει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Δευτέρα 28/9 στις 20.00 βραδιά χορού με την παράσταση Latin Passion σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων. Ζευγάρια πρωταθλητών από τον χώρο του λάτιν χορού παρουσιάζουν τις καλύτερες χορογραφίες τους.

Οι εκδηλώσεις του προηγούμενου τριημέρου που αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στη χώρα θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου η συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο,

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Θανάσης Πολυκανδριώτης με την Πίτσα Παπαδοπούλου και

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου η Ζωή Τηγανούρια και η Μπέσσυ Αργυράκη (θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση).

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU