Δήμος Νέας Ιωνίας: «Σεμινάριο «Βιωματική εξερεύνησης της τέχνης» με συντονίστρια την Ρούλα Ανθίμου»

To Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο, κάθε Δευτέρα 18:00 με 20:00, στον τέταρτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, το σεμινάριο με τίτλο «Βιωματική εξερεύνησης της τέχνης» με συντονίστρια την Ρούλα Ανθίμου.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν, απευθύνεται σε ενήλικες κάθε ηλικίας και είναι ανοιχτό προς όλους. Ο δεύτερος αυτός κύκλος είναι αφιερωμένος στις 9 Μούσες και στις Τέχνες που αυτές αντιπροσωπεύουν. Στην κάθε Τέχνη αντιστοιχούν 3 συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 07-10-2024.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα χρησιμοποιηθούν εργαλεία και τεχνικές παραστατικών τεχνών (μουσική, χορός, θεατρική έκφραση, εικαστικά, αφήγηση). Ο στόχος είναι με οδηγό τις Τέχνες, να ανακαλύψουμε βαθύτερα κομμάτια του εαυτού μας, να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες συνεισφέροντας όλοι μαζί, στην ευεξία μας. Στο τέλος του σεμιναρίου θα οργανωθεί επίσκεψη, ξενάγηση και θέαση του ουρανού στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση pgiouvanoglou@neaionia.gr στο τηλέφωνο 2102777721 εσωτ. 16 Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή ώρες γραφείου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU