Αριστείδης Χατζησαββίδης: 1η ενημέρωση 25/02/23

Αριστείδης ΧατζησαββίδηςΟι μεγάλες γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, Θεοφανίων, της Πρωτοχρονιάς, των εκδηλώσεων για τις πίτες πέρασαν, οι ευχές ανταλλάχθηκαν και βρισκόμαστε ενώπιον της νέας καθοριστικής χρονιάς για την πατρίδα μας, που θα γίνουν Εθνικές και Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Δεν θα αναφερθώ στα γεγονότα της κεντρικής πολιτικής που απασχόλησαν αρνητικά τα μέσα ενημέρωσης ως ανήκων σε ανεξάρτητη Παράταξη. Αντικείμενο της ενημέρωσης μου θα είναι ο πρωτοβάθμιος θεσμός της Αυτοδιοίκησης που υπηρετώ, βρίσκεται πιο κοντά στον πολίτη και αφορά τις υπηρεσίες μας προς τους Δημότες.

Η θητεία αυτή σημαδεύτηκε από τρία αρνητικά γεγονότα για την παρούσα Δημοτική Αρχή.

  1. Πρώτη φορά συμβαίνει Δήμαρχος να μην μπορεί να πάρει αποφάσεις επειδή δεν έχει πλειοψηφία στο Δ.Σ. Ο κ. Γκότσης το 2010 με 18% την πρώτη Κυριακή έλαβε την δεύτερη Κυριακή 24 στους 41 Δημοτικούς Συμβούλους .
  2. Ο κορονοϊός και
  3. Η ακρίβεια.

Από την αρχή της θητείας μας τόνιζα κατά καιρούς την εχθρική αντιμετώπιση της παρούσας Δημοτικής Αρχής, από την Αντιπολίτευση που προσδιόρισαν χρονικά την αντοχή της, στο εξάμηνο.

Έχω πολλές φορές ενημερώσει διαδικτυακά για την συντονισμένη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Έχετε την δυνατότητα να ανατρέξετε(neaionia.gr) σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια μέσω του διαδικτυακού τόπου του Δήμου, για να διαπιστώσετε την μεθόδευση παρεμπόδισης λήψης αποφάσεων στα Δ.Σ.

Οι ερωτήσεις αυθαίρετα μετατρέπονται σε τοποθετήσεις, γίνονται συκοφαντίες, που μεταδίδονται μέσω επαγγελματιών συκοφαντών συνεργατών τους, που δήθεν υπηρετούν τον θεσμό, παίρνει ο καθένας όποτε θέλει τον λόγο, διακόπτει όποιον δεν αρέσει η τοποθέτηση του. Δύο μικρά βίντεο από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποκαλύπτουν για μία ακόμη φορά, τον πραγματικό ρόλο της αντιπολίτευσης.

Ο «κύριος» Τσομπάνογλου σε συνεργασία με μέσα ενημέρωσης που υιοθετούν άκριτα τις πάσης φύσεως συκοφαντίες μονομερώς παραπληροφορούν και συκοφαντούν αφού παραλείπουν την δική μου τοποθέτηση απάντηση που αναρτώ σήμερα.

Ο παραπάνω αναφερόμενος «κύριος» ως η αιχμηρή, αήθης έκφραση του επικεφαλής κ. Μανούρη εκθέτει συνολικά την Παράταξή τους που ορισμένοι απεχθάνονται αυτές τις πρακτικές.

Μετά την αήθη παράσταση αυθαιρεσιών και πριν αρχίσουν τα θέματα που είναι απαραίτητο να πάρουμε αποφάσεις, ο κ. Μανούρης πήρε το ασκέρι του και αποχώρησε.

Μετά τη συζήτηση του πρώτου θέματος που αφορούσε το προγραμματισμό των προσλήψεων, αποχώρησε και η παράταξη του κ. Κανλή που διοικούσε επί 8,5 χρόνια.

Να υπενθυμίσω σε όλους ότι ο «κύριος» Τσομπάνογλου ήταν Αντιδήμαρχος Οικονομικών, με Δήμαρχο τον κ. Γκότση, όταν έσκασε το σκάνδαλο στην δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, πολιτικά προϊσταμένη ήταν η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κατημερτζή που σήμερα με απύθμενο θράσος μας κουνά το δάχτυλο, όταν δεν έκαναν κανένα απολογισμό στις Σχολικές Επιτροπές στα 8,5 χρόνια της θητείας τους.

Η Αντιπολιτευτική μεθοδολογία συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα, παρά την ομόφωνη απόφαση από όλους να διακόψουμε στη μέση περίπου των θεμάτων και να συνεχίσουμε την επαύριο,.

Οι δύο Παρατάξεις δεν ήρθαν ούτε την επόμενη μέρα. Φωτεινή εξαίρεση που τιμά τον θεσμό η Λαϊκή Συσπείρωση που συμμετείχε και τις δύο μέρες. Αντιλαμβανόμαστε όλοι, πόσο θα εκτραχυνθούν τα γεγονότα φέτος, από τους συγκεκριμένους που είναι εκλογική χρονιά.

Εμείς θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είμαστε ΧΡΗΣΙΜΟΙ να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για λύσεις στα πολλά προβλήματα των κατοίκων της πόλης μας, που κληρονομήσαμε. Πήρατε ήδη το ενημερωτικό έντυπο απολογισμού της Δημοτικής Αρχής.

 

ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΑΡΌΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU