«Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία»: Επιτυχία για τον Βασίλη Χριστοδούλου

Μεγάλη επιτυχία, η οποία αποτελεί σπουδαία αναγνώριση σε προσωπικό επίπεδο και αντανακλά ιδιαιτέρως θετικά στην παράταξή μας, σημείωσε ο επικεφαλής της «Aλλαγή για τη Νέα Ιωνία» Βασίλης Χριστοδούλου, στις εκλογές για τη διοίκηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α) και για την ανάδειξη των εκλεκτόρων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε), που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Χριστοδούλου κατετάγη 3ος στην ψηφοφορία για τους εκλέκτορες της Κ.Ε.Δ.Ε και 6ος για τη διοίκηση της Π.Ε.Δ.Α. συμμετέχοντας στην παράταξη «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ταύρου-Μοσχάτου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου.

 

Ο Βασίλης Χριστοδούλου μετά από αυτή την εκλογική του επιτυχία θα είναι ο μόνος , με διαδικασία εκλογής, που θα εκπροσωπήσει το δήμο μας, με δικαίωμα ψήφου, στις εκλογές της Κ.Ε.Δ.Ε που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Φεβρουαρίου.

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη της «Aλλαγή για Νέα Ιωνία» συγχαίρουμε τον επικεφαλής μας και είμαστε βέβαιοι πως η επιτυχία του αυτή είναι ένα ακόμη βήμα προς την καταξίωση της παράταξή μας σε όλα τα αυτοδιοικητικά επίπεδα.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU