Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Όλοι Μαζί Μπορούμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά: Ο Δήμος συγκεντρώνει δώρα Σάββατο 10/12 στο δημαρχείο

Και αυτές τις γιορτές Όλοι Μαζί Μπορούμε να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χριστουγεννιάτικο δώρο. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 14.00 ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συγκεντρώνει προσφορές σε παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να δώσει χαρά στα παιδιά ώστε να φτάσει η αγάπη σε όλα τα σπιτικά που το έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των προσφορών θα γίνει στον χώρο του δημαρχείου.

Στην δράση συμμετέχει ενεργά το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής όπως και σχολεία και σύλλογοι της πόλης που θα τραγουδήσουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

«Η αλληλεγγύη και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο είναι υπόθεση 365 ημερών για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής. Πόσο μάλλον την περίοδο των γιορτών που είναι κατ’ εξοχήν η εποχή για να δώσουμε παραπάνω αγάπη, κυρίως στα μικρά παιδιά που με τόση λαχτάρα περιμένουν τον Άγιο Βασίλη. Ας γίνουμε λοιπόν, εμείς ο Άγιος Βασίλης για τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας για να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χαρά», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU