Ζώδια από την Ντάλια – Δεκέμβριος 2023: Έτη πολλά και δημιουργικά φλογεροί φιλόσοφοι του ζωδιακού Τοξότες

Ένθερμοι Κριοί

Δύο είναι οι λέξεις κλειδιά του Δεκεμβρίου: Καριέρα και… ενθουσιασμός. Όλα θα περιστρέφονται, με θετικό τις περισσότερες φορές πρόσημο, γύρω τους. Η αναζήτηση της επιτυχίας και της καταξίωσης στον επαγγελματικό χώρο (ενδεχομένως σε ένα εντελώς νέο εγχείρημα) θα σας απασχολήσει έντονα, μα ακόμα πιο έντονη θα είναι η ανάγκη να… παθιαστείτε, να βρείτε το κίνητρο που θα σας κάνει να τα δώσετε όλα!

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Μέχρι τις 13/12 ο Ερμής στον Αιγόκερω θα σταθεί πολύτιμος βοηθός σας. Ε, μετά αρχίζει τα «φαινομενικά» ανάδρομα, τις μικρο-καθυστερήσεις, τις μικρο-παρεξηγήσεις και τα λοιπά εκνευριστικά (αλλά όχι αξεπέραστα).

 

Κινηθείτε έξυπνα και δώστε προσοχή σε ό,τι πάει στραβά αυτή την περίοδο, γιατί διορθώνοντας το εγκαίρως μπορείτε να γλιτώσετε από μεγαλύτερους μπελάδες στο μέλλον (κοινώς κάντε ένα buckup στον υπολογιστή ή καλύτερα πάρτε έναν δεύτερο).

 

Οι γιορτές των Χριστουγέννων θα σας βρουν παθιασμένους… όχι μόνο επαγγελματικά!

(Travel Tip: Προσοχή στις βαλίτσες σας, μπελάς ο ανάδρομος χριστουγεννιάτικα!)

 

 

Στα βαθιά Ταύροι

Τίποτα επιφανειακό, τίποτα ελαφρύ, τίποτα στο πόδι για τον Δεκέμβρη αλλά μη νομίζετε ότι θα είστε στις «μαύρες» σας. Αντίθετα, έχετε την τάση να ασχοληθείτε πλέον μόνο με ότι πραγματικά σας ικανοποιεί, σας γεμίζει, σας δίνει κάτι ουσιαστικό και ναι, αυτό αφορά και τον επαγγελματικό χώρο αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Ερμής στον Αιγόκερω (σε ορθή πορεία μέχρι τις 13/12) και Αφροδίτη στον Σκορπιό (από τις 04/12) προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια, έξυπνες και απολαυστικές λύσεις.

 

Ωστόσο, από τις 13/12 που ο Ερμής φαινομενικά λοξοδρομεί θα πρέπει να κρατηθείτε σε χαμηλές πτήσεις και να αποφύγετε ρίσκα και ενθουσιασμούς (θα παρουσιαστούν λόγοι κυρίως στον τομέα της καριέρας). Τα αληθινά καλά νέα θα αρχίσουν με την καινούργια χρονιά οπού πλέον μπορείτε να… απογειωθείτε!!!

 

Οι  γιορτές στο τέλος του μήνα και μάλιστα με την Πανσέληνο στις 27/12 σας βρίσκουν με αγαπημένα πρόσωπα και αισιοδοξία εν αναμονή για τα καλύτερα που… έρχονται!

(Christmas Tip:Έχει κι η χριστουγεννιάτικη καλοσύνη τα όρια της κι η πιστωτική σας επίσης!)

 

 

Δαιμόνιοι Δίδυμοι

Την υψηλή τέχνη της συνεργασίας θα κληθείτε να ανακαλύψετε (για το καλό σας) το φετινό Δεκέμβρη. Το ότι είστε τέρμα επικοινωνιακοί στο να συνάπτετε σχέσεις το ξέρουμε και το ξέρετε.

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Το θέμα είναι το πώς θα χειριστείτε στο μετά όλες αυτές τις επαγγελματικές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις έτσι ώστε να αποδώσουν. Μην ξεπερνάτε τα όρια (τα δικά σας και των άλλων) μη βιάζεστε, μην ενθουσιάζεστε, μην ανταγωνίζεστε σε όλα και με όλους και προς Θεού κρατήστε την ενόχλησή σας για τον εαυτό σας αν κάτι δεν πάει καλά σε μια συνεργασία.

 

Μην το κάνετε βούκινο! Κρατήστε αυτές τις συμβουλές και εφαρμόστε τις από τις 13 και μετά που ο Ερμής αρχίζει τις ανάδρομες παρεξηγήσεις του. Εξασκείστε την αυτοσχεδιαστική σας ικανότητα και σίγουρα θα βρείτε την άκρη σας μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Τα καλά νέα είναι πώς τα οικονομικά σας τσιμπάνε κάποιες έκτακτες ενισχύσεις, πράγμα που θα είναι πολύ βοηθητικό για το πολυέξοδο διάστημα των εορτών.

(Family Tip: Μαγικές γιορτές με οικογένεια! Η ξεκούραση του πολεμιστή!)

 

 

Πελάτες και πιλάτες Καρκίνοι

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε και λίγο με τον εαυτό σας κι όχι μόνο να προσφέρετε στους άλλους. Από τη μια η δουλειά που έχει διπλασιαστεί, απ’ την άλλη οι οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν λένε να κοπάσουν, ε… κάπου ώπα! Άνθρωποι είστε και όχι Θεοί!

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

Ώρα να φροντίσετε λίγο τη φυσική σας κατάσταση, να πάρετε καμιά βιταμινούλα, να κόψετε τις τζανκιές στο γραφείο, να κάνετε κάνα μακρινό περίπατο αλλιώς θα καταρρεύσετε πάνω στην υπογραφή της σύμβασης. Αυτό με την υπογραφή επίσης καλύτερα να το αφήσετε για την καινούργια χρονιά μιας και ο ανάδρομος Ερμής από τις 13/12 αλλά και ο ομιχλώδης Ποσειδώνας μπορεί να παίξουν τα ύποπτα παιχνίδια τους.

 

Η καλοσυνάτη Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 27 του μήνα θα είναι ένα μια γλυκιά ανταμοιβή για όλες σας τις προσπάθειες και θα σας ανοίξει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για το μέλλον.

 

Μοιραστείτε τα δώρα της με τους αγαπημένους σας (ή αν είστε ελεύθεροι τους προσεχώς αγαπημένους σας!)

(Tip and send: Προσοχή στα mail, πότε πάνε, πού πάνε, πάνε;)

 

 

Δημιουργικοί Λέοντες

Το καλύτερο σας το φύλαγε για το τέλος η αστρολογική χρονιά. Ο φετινός Δεκέμβρης είναι μακράν ο καλύτερος μήνας για να διασκεδάσετε, να εκφραστείτε, να ερωτευτείτε, να διευρύνετε τον κοινωνικό/επαγγελματικό σας κύκλο, να δημιουργήσετε σε όλους τους τομείς (και εννοούμε όλους τομείς, είτε πρόκειται για την απόκτηση απογόνου είτε για το στήσιμο μια επιχείρησης ή τη γέννηση ενός κόμματος, γιατί όχι;)

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Ο ανάδρομος Ερμής από τις 13/12 και μέχρι τις αρχές της καινούργιας χρονιάς θέλει βέβαια την προσοχή του, όπως όλων μας άλλωστε, αλλά η επιρροή του είναι σχεδόν θετική αφού θα φωτίσει λεπτομέρειες που δεν είχατε δει σε προσωπικές σας σχέσεις.

 

Εξετάστε όλη την εικόνα και με νηφαλιότητα κάντε το επόμενο σας βήμα (ακόμα κι αν είναι… προς τα πίσω, μιας και με τον ανάδρομο γυρνάνε και παλιοί αγαπημένοι).

 

Η μαγική Πανσέληνος στις 27/12 απογειώνει τη γιορταστική διάθεση γεμίζοντας σας χαρά, ελπίδα και έρωτα, πολύ έρωτα!

(Τip and fit: Γιορτές μεν αλλά με τράτο τα μελομακάρονα γιατί μετά δεν φεύγουν τα κιλά!)

 

 

Γκάζι, φρένο, μουσική Παρθένοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να μπαίνει στον Αιγόκερω με το καλημέρα του μήνα (1η Δεκεμβρίου) οι ευχές σας για πλανητική βοήθεια εισακούγεται. Και δεν είναι μόνο τα ερωτικά που θα αναθερμανθούν αλλά για το πρώτο δεκαήμερο ούριος άνεμος πνέει και στα επαγγελματικά ειδικά αν πρόκειται για νέα σχέδια και βήματα. Ύστερα… ύστερα έρχονται οι μέλισσες τσιμπάνε τον Ερμή και βγαίνει απ’ τον ορθό τον δρόμο.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Από τις 13/12 λοιπόν και μετά αρχίζουν να ξεπροβάλλουν σκελετοί απ’ την ντουλάπα (τη δικιά σας και των ανθρώπων σας) και θα πρέπει να βάλετε τάξη στο… χάος έξω αλλά και μέσα σας. Αυτό είναι το δύσκολο σενάριο.

 

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο της επιστροφής ενός παλιού έρωτα, γιατί να σκεφτόμαστε όλο το κακό; Σε όποια απ’ τις δύο περιπτώσεις, το σημαντικό είναι να προστατέψετε τα με τόσο κόπο κεκτημένα σας. Άντε βρε, κι απ’ τις 22/12 απάνω στις γιορτές μη φοβάστε τίποτα που λέει ο λόγος.

 

Πάρτι και φίλοι και φλερτ κι ό,τι επιθυμείτε! Ειδικά την Πανσέληνο (27/12).

(Tip and cook: Φτιάξτε καλού-κακού κι ένα έξτρα παστίτσιο, τόσο κόσμο θα καλέσετε!)

 

 

Ελεύθεροι κι ωραίοι Ζυγοί

Και εντάξει, ωραίοι είσαστε το ξέρουμε, ελεύθεροι όμως; Μπλεγμένοι στα επαγγελματικά γρανάζια και στις οικογενειακές υποχρεώσεις ψάχνετε τρόπους αν όχι να απελευθερωθείτε εντελώς, να δώσετε όμως οπωσδήποτε ένα νέο νόημα-βενζίνη στη μηχανή σας, ειδάλλως θα αρχίσετε να τα βάζετε με όλους, με όλα, όλες τις ώρες (έχετε ήδη αρχίσει να το κάνετε, προσοχή).

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 04/12 ορίστε προτεραιότητες και βάλ’τε στο πρόγραμμα λίγο χρόνο αποκλειστικά για ‘σας (μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση που προκύπτει θα βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση).

 

Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 13/12 τα οικογενειακά «σίδερα» για μια ακόμη φορά σας περιορίζουν και ζητούν χρόνο (και χρήμα). Αμαρτίες γονέων… Το ίδιο διάστημα ευτυχώς συναντάτε ευήκοα ώτα στα επαγγελματικά σας πλούσια όνειρα.

 

Μοιραστείτε τα αλλά δώστε χρόνο. Θα καρποφορήσουν με κάποιο τρόπο αλλά με τη νέα χρονιά.

(Tip and party: Για καλές γιορτές προσέξτε ποιους θα καλέσετε στο σπίτι!)

 

 

Τέλος καλό, όλα καλά Σκορπιοί

Εκλείψεις και εντάσεις τέλος, αναπνεύστε ελεύθερα στον τελευταίο μήνα της χρονιάς που τα ‘χε τα τερτίπια της. Με το καλημέρα του μήνα (1η Δεκέμβρη) και την είσοδο του Ερμή στον φιλικό σας Αιγόκερω αλλά κυρίως την έλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας (04/12) νιώθετε ήδη καλύτερα, έτσι δεν είναι;

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Το άγχος και οι ανασφάλειες ηρεμούν, οι σχέσεις γλυκαίνουν και βέβαια… το πορτοφόλι γεμίζει. Με τη νέα Σελήνη δε, στις 13/12, το πορτοφόλι μπορεί να διπλογεμίζει μιας και μια νέα πηγή εσόδων κάνει τη θεαματική εμφάνισή της.

 

Πριν ενθουσιαστείτε βέβαια να επισημάνω πως από 13/12 γυρίζει ο ανάδρομος Ερμής και όλα χρειάζονται διπλό και τριπλό τσεκάρισμα αλλά όπως και να ‘χει αν δείξετε προσοχή στις λεπτομέρειες και δεν πάρετε μεγάλο ρίσκο, τα οικονομικά σας είναι σε φάση ανάκαμψης.

 

Οι γιορτές σας βρίσκουν αισιόδοξους μετά από πολύ καιρό ενώ η τυχερή Πανσέληνος στις 27/12 μαζί με τη διασκέδαση μπορεί να φέρει και μια επαγγελματική πρόταση.

(Tip me if you can: Πρώτα μυαλό, ύστερα μέλι και μετά μιλάτε ή αναρτάτε!)

 

 

Happy Birthday Τοξότες

Έτη πολλά και δημιουργικά φλογεροί φιλόσοφοι του ζωδιακού! Η καινούργια γενεθλιακή σας χρόνια ξεκινά μεν στα κόκκινα (λόγω Άρη) αλλά το χρώμα σας πάει πολύ. Οι καινούργιες σας υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτητικές αλλά αυτά έχουν οι φιλοδοξίες που εκπληρώνονται.

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην ωθείτε τις αντοχές σας στα άκρα για να αντεπεξέλθετε (πνευματικά και σωματικά). Με ενισχυμένη την αυτοπεποίθησή σας ιδιαίτερα από τις 13/12 (νέα Σελήνη) είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τις νέες σας πίστες αλλά έχουμε κι έναν ομιχλώδη Ποσειδώνα και έναν Ερμή που γυρίζει ανάδρομος (13/12-02/01).

Τι θέλει να πει το αστρολόγο-ποιητή; Ανεβάστε ταχύτητες μεν αλλά χωρίς ρίσκο και υπερβολές (ναι, συμπεριλαμβάνεται και η οδήγηση). Έχετε μάτια και αυτιά ανοιχτά και πατήστε το όποιο κακό στη ρίζα του πριν θεριέψει.

 

Τα οικογενειακά Χριστούγεννα είναι αυτό που θέλετε και θα έχετε. Πού καιροί για έρωτες; Άσε, με τη νέα χρονιά!

(Tip SOS: Μην αφήνετε όπου τύχει κλειδιά και κινητό!)

 

 

Παρ’ ό,τι θέλεις παλιατζή Αιγόκεροι

Σε φάση ξεκαθαρίσματος σας βάζει ο Δεκέμβριος για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά απελευθερωμένοι από τοξικά βαρίδια και πλήρως συνειδητοποιημένοι ποιοι είστε και τι θέλετε. Έχετε το θάρρος, την αποφασιστικότητα αλλά και οι συνθήκες ευνοούν για να το κάνετε.

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Με τον Ερμή στο ζώδιο σας (01/12) και την Αφροδίτη στον φιλικό σας Σκορπιό στις 04/12 οι άνθρωποι σας είναι δίπλα αλλά παράλληλα έχουν και τη διακριτικότητα να σας αφήνουν και στην ησυχία σας για να πραγματοποιήσετε το ταξίδι στο κέντρο της ψυχής σας.

 

Όσον αφορά τα άλλα ταξίδια, κάντε ένα σέρβις στο αμάξι γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος από τις 13/12 και δείξτε λίγη προσοχή στις αναρτήσεις στο διαδίκτυο γιατί οι παρεξηγήσεις θερίζουν! (Εννοείται θα έχετε τον νου σας και στα προφορικά!).

 

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα κι ενώ μπαίνουμε στην περίοδο των γενεθλίων σας αλλά και των γιορτών τα συναισθήματά σας στήνουν το δικό τους γλυκόπικρο πάρτι! Καλέστε τους αγαπημένους σας!

(Tip and health: Μαζί με τα άλλα ξεφορτωθείτε και τα τσιγάρα!)

 

 

Και μαζί και μόνος Υδροχόοι

Είναι η συμμετοχή και οι συλλογικές δραστηριότητες που σας ικανοποιούν αυτή την περίοδο (και όχι μόνο εδώ που τα λέμε, είστε γενικώς του ομαδικού). Ο κοινός σκοπός, οι κοινές πεποιθήσεις και οπτικές σας δίνουν κίνητρο, σας παθιάζουν. Ωστόσο το γαρ πολύ του πάθους γεννά ενίοτε και αψιμαχίες παρά το κοινό των αντιλήψεων και χρειάζεται μια δόση διπλωματίας.

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Ευτυχώς σ’ αυτό θα βοηθήσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό στις 04/12 και κάπως θα κουτσοκαταφέρετε το μαζί. Είναι όμως κι ο ανάδρομος Ερμής από 13/12 που θα ταρακουνήσει αγρίως το «μόνος» μιας και αναμοχλεύει το ερωτικό σας παρελθόν και τις πληγές του.

 

Αν, λέω αν, είναι να ξανανοίξετε το κεφάλαιο αυτής της στοιχειωμένης σχέσης κάντε το πολύ προσεκτικά και προστατευμένα γιατί δεν παίζουμε με τη φωτιά. Αν πάλι προτιμήσετε το μέλλον απ’ το παρελθόν, γιορτές έρχονται βγείτε με φίλους παλιούς και καινούργιους και καλωσορίστε μαζί την καινούργια καλύτερη χρονιά!

(Tip and spend: Με τράτο την πιστωτική. Γενάρη έχει εκπτώσεις!)

 

 

Στην πρέσα Ιχθείς

Εντάξει, είστε όλη μέρα στο τρέξιμο και το βράδυ σας παίρνει ο ύπνος καθιστούς στον καναπέ αλλά αυτά έχουν οι φιλοδοξίες αγαπητοί μου. Είναι κι ο Άρης στον Τοξότη που σας κάνει υπερεντατικά, πόσο να αντέξετε;

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Όσο χρειαστεί γιατί τώρα είναι καιρός του σπείρειν. Απρόσμενες επαγγελματικές εξελίξεις σας φέρνει η νέα Σελήνη στις 13/12 και παρά το ξαφνικό του πράγματος νιώθετε ένα πετάρισμα στην καρδιά βρε παιδί! Εξετάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες μιας και ο Ποσειδώνας μαζί με τον ανάδρομο Ερμή από 13/12 μπορεί να θολώνουν την εικόνα.

 

Αν μετά το ενδελεχές τσεκάρισμα ο ενθουσιασμός σας παραμείνει μάχιμος, ρίξτε τις υπογραφές με τη νέα χρονιά. Οι λεπτομέρειες υπό εξέταση αφορούν και σε συμπεριφορές φίλων ή συνεργατών που χρήζουν κι αυτές κάποιου ελέγχου αν με ρωτάτε.

 

Κουρασμένοι ξε-κουρασμένοι οι γιορτές κι οι αγαπημένοι σας είναι εδώ για να διασκεδάσετε. Να πάρετε όμως και καμιά βιταμίνη μη σας πάρει ο ύπνος στη μέση του πάρτι.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Άλλο οι κολλητοί άλλο τα κολλητιλίκια!)

Ζώδια

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU