Ζώδια από την Ντάλια – Φεβρουάριος 2024: Υδροχόοι, να σας χαιρόμαστε βρε! Σιδεροκέφαλοι και καλή θητεία!

Προς το συνέδριο Κριοί

Με φουλ τις μηχανές στον χώρο των επαγγελματικών επιδιώξεων σας βρίσκει ο Φεβρουάριος. Αν πραγματικά όμως επιθυμείτε την επιτυχία βαλ’ τε στο παιχνίδι και τους άλλους.

Η ισχύς εν τη ενώσει που λέμε. Άσε που οι άλλοι δηλαδή μπορεί να είναι ήδη ισχυροί και να σας ανοίξουν πόρτες. Βέβαια πάνω στον… γόνιμο διάλογο μπορεί να υπάρξουν και διαφωνίες (εκεί κοντά στις 13/02)

Ζώδια
Ζώδια Κριός

αλλά με λίγο νερό στο κρασί τα πράγματα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους. Η ζωή βέβαια δεν είναι μόνο δουλειά.

Με την Αφροδίτη στον φιλικό σας Υδροχόο από τις 16/02 η ερωτική σας ζωή ξαναπαίρνει φωτιά και παράλληλα αναθερμαίνονται οι φιλικές σας σχέσεις που μπορεί λόγω φόρτου εργασίας να είχαν μπει στην κατάψυξη.

Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς από 19/02 μικρά τσιμπήματα ανασφάλειας επιβραδύνουν λίγο τη δράση σας αλλά καλώς ή κακώς οι πολλές υποχρεώσεις σας δεν θα σας επιτρέψουν να το ρίξετε στην ατέρμονη ενδοσκόπηση και να βγείτε εκτός πλάνου.

(Τip it to keep it: Προσοχή στις σπατάλες κάθε είδους! Οικονομικές, πνευματικές, σωματικές!)

 

Ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη, Ταύροι

Επιτέλους οι ικανότητες, τα ταλέντα και η σκληρή δουλειά σας γίνονται ορατά κι αυτό σας δίνει όρεξη και τόλμη να τα πάτε ακόμα παρακάτω. Είστε έτοιμοι, σχεδόν επιζητάτε τις αλλαγές κι η νέα Σελήνη (10/02) ρίχνει λάδι στη φωτιά σ’ αυτή σας την επιθυμία.

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Ωστόσο επειδή οι άλλοι δεν έχουν εξοικειωθεί με αυτή σας την πλευρά αντίθετα και σας θεωρούν βράχο σταθερότητας (έως και ρουτίνας) μπορεί να ξαφνιαστούν και μάλλον όχι ευχάριστα.

Αγνοείστε τους και αποφύγετε τις προστριβές. Αυτοί θα χάσουν αν δεν σας ακολουθήσουν στη νέα δημιουργική πορεία σας. Η Πανσέληνος στις 24/02 ζεσταίνει την ερωτική σας ζωή φέρνοντας σας νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ενώ οι ήδη δεσμευμένοι σκέφτεστε να το προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα (ίσως και δύο αν μιλάμε για δίδυμα).

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στο τέλος του μήνα όταν πρόσωπα εξουσίας που μπορεί να μην καλοβλέπουν την πρόοδό σας ίσως θελήσουν να πριονίσουν τα φτερά σας.

(Tip me if you can: Τhe sky is the limit! Τίποτα λιγότερο για ‘σας κι άστε τους να λένε!)

 

Πάμε για ορθοπεταλιές Δίδυμοι

Νέο βελτιωμένο μοντέλο με αεροτομές. Ναι αυτό είναι ο Φεβρουάριος αγαπητοί. Υποστηρικτικός, με διευκολύνσεις και πολλές δόσεις αισιοδοξίας.

Από τις 5 του μήνα που ο φίλος σας Υδροχόος καλεί όλους τους σημαντικούς πλανήτες (Ερμής, Άρης, Αφροδίτη) στο πάρτι του όλοι οι τομείς δείχνουν να ξεκλειδώνουν. Επαγγελματικά σχέδια, σπουδές, νομικές

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

υποθέσεις, δραστηριότητα στο διαδίκτυο, ταξίδια και φυσικά κάθε τύπου επαφές και συναναστροφές ανθίζουν.

Η νέα Σελήνη (10/02) ενδεχόμενα να βάλει στο κάδρο σας εντελώς απρόσμενες εξελίξεις. Αφεθείτε στη ροή τους για ένα ταξίδι γεμάτο νέες εμπειρίες (σ’ αυτές να συμπεριλάβετε και τις ερωτικές αν και αυτές πάνε κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα).

Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθείς μην αφήσετε καμία λεπτομέρεια αφρόντιστη σε ό,τι έχει να κάνει με το πρότζεκτ που ασχολείστε. Οι ανώτεροι σας ακόμα κι αν δεν το έχετε υποψιαστεί παρακολουθούν και αξιολογούν.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Το τέλος του μήνα θα σας ανοίξει τα μάτια μια και καλή!)

 

Λεφτά αισθήματα Καρκίνοι

Μολονότι ο μήνας ξεκινάει και σας βρίσκει με το μυαλό και την καρδιά δοσμένα αποκλειστικά στη… σχέση σας, είναι ο οικονομικός τομέας που θα είναι ο πρωταγωνιστής του Φλεβάρη και μάλιστα με την καλή έννοια! Ένα ευπρόσδεκτο μπόνους του σύμπαντος που θα φέρει στα χέρια σας ζεστό χρήμα θα σας τονώσει την ήδη σε καλή φάση διάθεσή σας.

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

Τα κέρδη βέβαια μπορεί να μην είναι ολότελα απρόσμενα. Μπορεί να προέρχονται από κάποια επένδυση που εν τέλει απέδωσε, μια κληρονομιά, μια επιχειρηματική κίνηση που αποδείχτηκε εξυπνότερη γρηγορότερα.

Μπορεί ακόμα και… η σχέση σας να πήρε αύξηση ή να κληρονόμησε (τελικά το κοινό πορτοφόλι δεν είναι πάντα κακό!). Ακόμα και στο πεδίο των οικονομικών ρυθμίσεων μπορείτε να καταφέρετε πολύ ευνοϊκούς όρους.

Αξιοποιήστε το αίσθημα ασφάλειας που παρέχει η οικονομική σιγουριά και προχωρήστε με γνώμονα τη λογική ιδίως απ’ τις 19 και μετά που ο Ήλιος περνά στους ομιχλώδεις Ιχθείς.

(Tip for ever: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλου –και εραστές!)

 

Είμαστε δυο είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι δεκατρείς Λέοντες

Είναι η συλλογικότητα, η κοινή δράση, ο κοινός στόχος που θα δυναμώσει την προσπάθειά σας και θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας. Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να μάθετε πού και πού να υποχωρείτε ή μάλλον πρώτα-πρώτα να ακούτε την άλλη πλευρά.

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Μια καλή ευκαιρία θα σας δοθεί κοντά στη νέα Σελήνη στις 10/02 και φροντίστε να την αξιοποιήσετε χωρίς μικροεγωϊσμούς, πείσματα και παιχνίδια εξουσίας.

Με ανοιχτή καρδιά και μυαλό αξιοποιήστε και το πολύ θετικό διάστημα της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 16 του μήνα. Η ερωτική εύνοια θα σας προσφέρει χαρά και νόημα αρκεί να μην ξυπνήσει η κτητική σας διάθεση που ως γνωστόν δεν έχει φέρει και τα καλύτερα αποτελέσματα στο παρελθόν.

Με το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς στις 19/02 μια πιο εσωστρεφής περίοδος ξεκινά οπού και θα θελήσετε να ασχοληθείτε με παλιές πληγές όχι όμως για να τις ξανανοίξετε αλλά να τις κλείσετε επιτέλους μια και για πάντα.

(Tip and drive: Προσοχή στο τιμόνι ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα!)

 

Δεύτερη (ίσως και τρίτη) ευκαιρία Παρθένοι

Σε αυτή τη μπαμπέσικη ζωή ενίοτε δεν πετυχαίνουμε με την πρώτη, πολλές φορές δε, ούτε και με τη δεύτερη αλλά πάντα υπάρχει μια ακόμη ευκαιρία και μην ακούτε τι λένε.

Ξαναπιάστε απ’ την αρχή τον προγραμματισμό των όσων θέλετε να επιτύχετε στα επαγγελματικά και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και τα της φυσικής σας κατάστασης.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Η νέα Σελήνη στις 10/02 θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική σε κάτι τέτοιο δίνοντας σας μάλιστα καινούργιους τρόπους και εργαλεία για να πετύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας σ’ αυτούς τους τομείς.

Ακόμα και στα ερωτικά όμως μια ακόμη ευκαιρία θα είναι στα δώρα του Φεβρουαρίου και μάλιστα κατά τη διάρκεια της ρομαντικής εβδομάδας γύρω από τον Άγιο Βαλεντίνο.

Αξιοποιείστε τη και μη φοβηθείτε να ανοίξετε την καρδιά σας ή να ρισκάρετε. Εξάλλου το πέρασμα του Ήλιου (19/02) στους συναισθηματικούς Ιχθείς αλλά και η Πανσέληνος στις 24/02 θα σας οδηγήσουν ευνοϊκά προς αυτή την κατεύθυνση.

(Τip SOS: Παν μέτρον άριστον, όχι άχρηστον!)

 

Xαμογελάστε είναι μεταδοτικό Ζυγοί

Είστε μακράν οι ευνοημένοι του μήνα και μπορείτε να μας σκάσετε ένα χαμόγελο παρακαλώ. Με μια πλειάδα πλανητών να περνάνε στον πολύ φίλο σας Υδροχόο όλα μπαίνουν σε ένα πολύ θετικό και πολύ διασκεδαστικό δρόμο.

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Με το καλημέρα του μήνα και τον Ερμή να ανοίγει τον χορό όλα σας τα δημιουργικά σχέδια αλλά και οι επαφές κάθε είδους ξεκλειδώνουν και παίρνουν την ανιούσα μέρα-μέρα.

Η νέα Σελήνη στις 10/02 πασπαλίζει με τύχη την προσωπική σας ζωή και μπορείτε να προσδοκάτε καλές εξελίξεις σε ό,τι μα ό,τι κι αν ονειρεύεστε.

Ένας καινούργιος έρωτας, μια καινούργια δουλειά, ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια, μια καινούργια χρυσή επιχειρηματική ιδέα, όλα μα όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Με την είσοδο του Ηλίου στους Ιχθείς από τις 19/02 είστε πρόθυμοι και δυνατοί να επανεξετάσετε τι κάνατε στραβά στο παρελθόν για να μην το ξανακάνετε ποτέ πια. Ναι αγαπητοί, σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το κάπνισμα!

(Τip and smile: Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη- και άλλα του Μικρούτσικου!)

 

Σπίτι μου σπιτάκι μου Σκορπιοί

Ο οίκος, η αρχή των πάντων θα σας απασχολήσει όλο τον Φεβρουάριο (και όχι μόνο). Ο μήνας ξεκινάει με το μαλακό και γι’ αυτό καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε τις πρώτες δέκα μέρες για να τρέξετε ή να κλείσετε ότι ανοιχτές υποθέσεις έχετε που πρέπει να προχωρήσουν.

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Με το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο από τις 13/02 η πρέσα παίρνει μπροστά. Η οικογένεια αλλά και το σπίτι ως ακίνητο (ή περιουσιακό στοιχείο) θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και όλο το δυναμικό σας. Για κάποιους βέβαια που θεωρούν τη δουλειά δεύτερο σπίτι, μπορεί το επίκεντρο να βρίσκεται εκεί. Ψυχραιμία, υπομονή και μην παραμελείτε την υγεία σας γιατί θερίζουν τα ψυχοσωματικά.

Είναι ένα δύσκολο αλλά εν τέλει ιαματικό διάστημα αφού θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την αλήθεια σας και τις επιθυμίες σας. Η φουρτούνα κοπάζει με την είσοδο του Ήλιου στους πολύ φίλους σας Ιχθείς στις 19/02. Ξαναγεννιέστε μέσα απ’ το συναίσθημα και τη δημιουργία.

(Τip να λέμε τώρα: Κάποιες φιλικές σχέσεις δεν τραβάγανε πια, μην κάνετε πώς δεν το ξέρατε!)

 

Σβούρες Τοξότες

Το μυαλό σας γυρίζει με χίλιες στροφές. Το εικοσιτετράωρο επαρκεί επ’ ουδενί  προκειμένου να ανταποκριθείτε στις απεριόριστες προκλήσεις και προσκλήσεις.

Προμηθευτείτε πολυβιταμίνες και ξεκινήστε τον Φλεβάρη σας. Ακονίστε την επικοινωνιακή σας δεινότητα (μην ξεχνάτε το διαδίκτυο), προτείνετε, διαφημίστε και διαφημιστείτε, σπουδάστε, ταξιδέψτε (για

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

έμπνευση), πουλήστε, αγοράστε και με τη νέα Σελήνη αν προκύψει κάποια συμφωνία πείτε ναι (αν προκύψει κάποια φρέσκια ιδέα πείτε πάλι ναι).

Εντάξει, ερωτικά δεν μπορώ να σας πω ότι είναι και η πιο καυτή περίοδος (άλλωστε πού να βρείτε και χρόνο;).

Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθείς αλλά και την Πανσέληνο στις 24/02 στο κάδρο θα κληθείτε να βάλετε το σπίτι και την οικογένεια (ίσως επειδή τα παράπονα πληθαίνουν μιας και ο χρόνος που πλέον τους αφιερώνετε έχει σχεδόν εκμηδενιστεί). Καλό θα είναι στο κάδρο να μπει και ο εαυτός σας, να κοιμάστε πού και πού!

(Business Tip: Αν κάποιος συνεργάτης σας απογοητεύσει, μη λειτουργήσετε εν θερμώ!)

 

Για λίγες ακόμα παραστάσεις Αιγόκεροι

Σταδιακά το τσίρκο των πλανητών αποχωρεί από την πόλη σας και πηγαίνει κατά τα λημέρια του Υδροχόου. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Πρώτα απ’ όλα ησυχία αλλά κυρίως… λεφτά!

Μέσα στον Φεβρουάριο ο τομέας των οικονομικών απογειώνεται σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Μπορεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, μπορεί να έχετε μια επαγγελματική πρόταση (με τη νέα Σελήνη στις

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

10/02) πολύ προσοδοφόρα, μπορεί ακόμα και να επιτύχετε πολύ ευνοϊκές ρυθμίσεις σε παλιά χρέη που να σας απαλλάξουν απ’ το άγχος.

Η διάθεση σας φτιάχνει και η αυτοπεποίθηση επανέρχεται. Δεν είναι τυχαίο που τσιμπάνε τύχη και τα ερωτικά σας. Το διάστημα που πέρασε στριμωχτήκατε αρκετά και τώρα μετά από καιρό έχετε μια τάση να σας κακομάθετε και να ξοδέψετε κατιτίς παραπάνω.

Εντάξει, αλλά με μέτρο (αλλά τι λέω; Αιγόκεροι είσαστε, ξέρετε απ΄ αυτά). Με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθείς (19/02) αρχίστε να κυκλοφορείτε. Θα σας ανοίξουν πόρτες που δεν περιμένατε.

(Tip Talk:Βουτήξτε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσετε. Το ‘πε κι ο Πορθυπουργός!)

 

Happy birthday to you Υδροχόοι

Καλέ εδώ γίνεται το πάρτι; Να σας χαιρόμαστε βρε! Σιδεροκέφαλοι και καλή θητεία! Και δεν μιλώ μόνο για τον Πλούτωνα αλλά και για όλο το πλανητομάνι που θα ‘χετε τον Φλεβάρη να σας γαργαλάει!

Τα καλά νέα είναι πως δεν θα πλήξετε. Άφθονα  κίνητρα και ευκαιρίες θα σας δοθούν να εξερευνήσετε τον εαυτό σας αλλά και τις αντοχές σας. Η νέα Σελήνη (10/02) ξυπνά μέσα σας τον επαναστάτη με αιτία. Οι

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

δικοί σας άνθρωποι πιθανόν να μην την βλέπουν αλλά αυτό δεν σας αφορά. Όταν μπουν στο παιχνίδι σας ο Άρης κι η Αφροδίτη (13 και 16) από σπίθα γίνεστε φωτιά.

Παθιασμένη και γοητευτική μεν, καταστροφική δε, αν ξεφύγει και κάψει και τα χλωρά γύρω ή ακόμη περισσότερο αν γίνεται εσείς το καύσιμο υλικό. Φροντίστε την υγεία σας και μην κάνετε υπερβολές.

Τις ίδιες υπερβολές να αποφύγετε και σε όσα αναλαμβάνετε. Χίλια πράγματα μαζί δεν γίνονται. Θα φανείτε ανεπαρκείς και αναξιόπιστοι (και δεν είστε και το ξέρουμε).

(Love Tip: Το διαδίκτυο μπορεί να αποδειχτεί πολύ καλή προξενήτρα!)

 

Θάρρος κι αλήθεια Ιχθείς

Με το καλό σας παίρνει ο Φλεβάρης ξεκινώντας και σιγά-σιγά αλλάζει το τροπάρι του.  Εκμεταλλευτείτε τους πλανήτες όσο είναι στον φίλο σας Αιγόκερο και προχωρήστε σχέσεις και υποθέσεις μέχρι τις 16/02 που η Αφροδίτη τελευταία κλείνει την πόρτα.

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Από κει και πέρα αρχίζει η στροφή προς τα έσω ζητά από σας θάρρος και αλήθεια. Τραύματα του παρελθόντος, προβληματάκια υγείας κάτω απ’ το χαλί, στοιχειωμένα σχέδια και εχθροί στο παρασκήνιο θα κάνουν την εμφάνισή τους αλλά όχι για να τρομάξετε.

Για να κοιτάξτε βαθιά μέσα σας, να δώσετε οριστικές λύσεις και να περάσετε στον μήνα γενεθλίων σας απ’ τις 19/02 απελευθερωμένοι και ξαλαφρωμένοι. Η Πανσέληνος στις 24/02 ανακινεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών, σε μερικές περιπτώσεις δε, ταρακουνά συθέμελα.

Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, είναι για καλό, όπως και οι τελευταίες μέρες του μήνα που θα κληθείτε να αναλάβετε πολλά και ξαφνικά (αλλά ξέρετε τι λένε: «Νο guts no glory»).

(Τip και δέος: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!).

 

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU