Ζώδια από την Ντάλια – Ιούλιος 2024: Καρκινάκια να σας χαιρόμαστε, να σας καμαρώνουμε και να ζήσετε να μας βλέπετε να το κάνουμε!

Ας είμαστε ρεαλισταί Κριοί

Εντάξει, γνωρίζω πως είστε παιδιά με αυτοπεποίθηση αλλά καλό είναι να μην ξεφεύγει σε…. αλαζονεία. Χρήσιμη η αυτοεκτίμηση αλλά χρησιμότατη και η αυτορρύθμιση. Κάτι τέτοιο έρχεται να σας διδάξει ο Ζώδιαφετινός Ιούλιος με αφορμή μάλιστα κάτι εντελώς απρόσμενο και –άκου τώρα!… οικογενειακό.

Δεν έχουμε πει να μη μιλάμε για τη δουλειά στη μαμά, στον παππού  ή στον αδελφό; Να τώρα! Προφυλαχτείτε γιατί η υπερέκθεση που φέρνει η Αφροδίτη από τον Λέοντα, όσο και αν την γουστάρετε και νομίζετε πώς είναι το ατού σας, μπορεί να αποδειχτεί μεγάλη παγίδα για εσάς το πανέξυπνο πτηνό που αφήσατε όμως ακάλυπτη τη μύτη!

Έντονη η κινητικότητα και η κοινωνικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είμαστε και στην καρδιά του καλοκαιριού άλλωστε και τα ταξιδάκια δίνουν και παίρνουν. Να περάσετε καλά στις διακοπές βρε! Να διασκεδάσετε, να εμπνευστείτε, να ενθουσιαστείτε! (αλλά να θυμάστε πως βρισκόμαστε στον πλανήτη Γη και Ελλάδα).

(Tip ‘πες τώρα!!!: Η Πανσέληνος 21/07 μπορεί να σηματοδοτεί ένα τέλος. Ε, και; Αρχές υπάρχουν!)

 

Ψυχραιμία Ιερεμία Ταύροι

Μπορεί να είμαστε στην καρδιάάά (μεγάλε Αδαμαντίδη!) του καλοκαιριού, η μέρα να μυρίζει coco oil, η νύχτα να μυρίζει γιασεμί (μεγάλε Αδαμαντίδη!) αλλά εσείς… κρατιέστε (μεγάλη Άννα Παναγιωτοπούλου Ζώδιαστην Ελεύθερη Σκηνή!). Τυχαίο; Μάλλον όχι, εδώ που τα λέμε.

Βλέπεις απ’ τη μια το αφεντικό έχει επιλέξει μια αχλύ μυστηρίου να τυλίγει το αν θα έχετε δουλειά όταν επιστρέψετε απ΄ τις διακοπές, το αμόρε έχει κάτι συναισθηματικές κομμάρες, η χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα κάτι οικονομικές επίσης κομμάρες κι εσείς θέλετε απλά να μπείτε σε ένα υαλοπωλείο βρε αδελφέ. Όχι! Do not. Forbidden area.

Aγάντα συντρόφια για το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα που όλα θα αρχίσουν να ξεκολλάνε και τα χέρια σας μαζί με τις εξελίξεις να λύνονται! (και που να δείτε η διάθεση σας!) Να θυμάστε πάντως για τον φετινό Ιούλιο πως η λέξη «εγγύηση» είναι μια αρκούντως αμφισβητήσιμη έννοια (και όχι μόνο για τον Ιούλιο και όχι μόνο για εσάς!).

(Tip and spend (not): Χάρμα το φούξια σαλονάκι. Τι λέει επ’ αυτού το πορτοφολάκι; Το νου σας!)

 

Στην αρχή θα φάμε χαβι-Άρη Δίδυμοι

Στο ξεκίνημα του Ιουλίου, μήνας που είναι εν γένει νόστιμος και εκλεκτός, θα αναγκαστούμε αγαπητοί να βάλουμε ένα μικρομεσαίο χαλινάρι στις ορέξεις μας.

ΖώδιαΕίναι ο Άρης απ’ τον Ταύρο που μας καλεί να κρατήσουμε τα μπόσικα στα οικονομικά, τα αισθηματικά αλλά και… τα «νευρικά» μας στις καθημερινές μας σχέσεις όλου του ρεπερτορίου, προσωπικού, επαγγελματικού, κοινωνικού. Ουσιαστική λήξη συναγερμού από τις 21 του μήνα, όταν πλέον ο Άρης περάσει εν χορδαίς και οργάνοις στο ζώδιο σας και γίνει χορηγός δυναμικότητας σε κάθε καινούργιο σας ξεκίνημα.

Μην ξεχνάμε ότι ο χουβαρντάς Δία είναι ήδη στο ζώδιο σας για έναν χρόνο και πριμοδοτεί τα σχέδια σας, ειδικότερα δε αν αφορούν ταξίδια, επικοινωνία, σπουδές.

Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας και μην μπερδεύετε τα πρέπει (ή θέλω) των άλλων με τα δικά σας. Βρείτε την ισορροπία ενεργοποιώντας παράλληλα τους δικούς σας μηχανισμούς στήριξης.

(Τip SOS: Επιλέξτε τις μάχες που θα δώσετε. Τα υπόλοιπα είναι απλή σπατάλη!)

 

Happy Birthday to you Καρκίνοι

Να σας χαιρόμαστε, να σας καμαρώνουμε και να ζήσετε να μας βλέπετε να το κάνουμε! (και να φέρνουμε και την τούρτα γενεθλίων –με τα κεράκια!).

ΖώδιαΠαρ’ όλα αυτά αν στις αρχές του Ιούλη, του μήνα των γενεθλίων σας, ανακαλύψετε κάποιους όχι και τόσο πρόθυμους (αν και ως τώρα κολλητούς)  να σας… ακολουθήσουν στο πάρτι, δώστε τόπο στην οργή.

Απλά δεν είστε πλέον στην ίδια σελίδα. (Αρκεί να είστε στην ίδια σελίδα εσείς με τον εαυτό σας, Αλήθεια, είστε πραγματικά;) Το καλύτερο δώρο γενεθλίων εδώ που τα λεμε, μπορείτε να το προσφέρετε μόνο εσείς σ’ εσάς: Ειλικρίνεια σε αυτό που επιθυμείτε μ’ ολη σας την ψυχή και στοχοπροσήλωση προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα καλά νέα: Η τύχη και οι κοντινοί αγαπημένοι σας άνθρωποι είναι στο πλευρό σας. Δώστε τους μια ευκαιρία! (Επίσης δώστε και μια ευκαιρία στους ειδικούς. Ψυχοθεραπευτές και λογιστές δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θαύματα είναι ικανοί να κάνουν!)

(Tip for ever: Το καινούργιο πράγμα είν’ άλλο πράγμα να σ’ αγκαλιάσει, να σ’ ανεβάσει μπορεί!)

 

Εν κινήσει Λέοντες

Τα πράγματα αλλάζουν εδώ και τώρα. Δεν είναι όμως ότι οι καταιγιστικές εξελίξεις σας έπιασαν και τελείως εξ απίνης. Η αλήθεια είναι πώς όλο αυτό τον καιρό παρασκηνιακά είχατε διαμορφώσει και τις Ζώδιασυνθήκες αλλά και τις απαραίτητες συμμαχίες. Ιδού η Ρόδος λοιπόν.

Ώρα για δράση και μάλιστα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας απ’ τις 12 του μήνα, ώρα για απογείωση… Όχι βέβαια ότι δεν θα βρείτε και χρόνο για διακοπές (καλή ιδέα η Ρόδος by the way) αλλά ακόμα και σ’ αυτό τον ανέμελο χρόνο στην πλαζ ή το ταβερνάκι, γνωριμίες ή ξαφνικές συναντήσεις, ακόμα και εμπνεύσεις πάνω στο ουζάκι θα αποβούν άκρως θετικές για την ευόδωση των μεγάλων σας σχεδίων.

Μην γκρινιάζετε, δεν είπα ότι θα ξεμείνετε από έρωτα… Σε σχέση ή ελεύθεροι σκοπευτές ο Ιούλιος είναι και ερωτικός μήνας.

Ε, είναι κι η αυτοπεποίθησή σας που έχει εκτοξευτεί, ποιος να σας πει όχι ή να σας χαλάσει χατίρι; Προσοχή όμως. Άλλο η αυτοπεποίθηση κι άλλο η έπαρση.

(Tip me if you can: Προς τέλος του μήνα θα ξουριστεί ο γαμβρός. Ακονίστε επιμελώς…)

 

Λήξη συναγερμού Παρθένοι

Οι γύρω σας έχουν αρχίσει να χαλαρώνουν; Εσείς έχετε αρχίσει να βλέπετε τα πράγματα λίγο αλλιώς; Τα πράγματα έχουν αρχίσει και γυρνάνε λίγο αλλιώς; Και τα τρία μαζί; Η ουσία είναι πώς μπορείτε πλέον να Ζώδιαπάρετε μια ωραία καλοκαιρινή ανάσα που τόσο πολύ την είχατε ανάγκη.

Σημαντικό πώς από τις 15 Ιούλη κάποιο οικογενειακό (ή νομικό) θέμα που σας είχε ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό, βρίσκει (επιτέλους) τρόπο να λυθεί παίρνοντας ακόμα ένα βάρος απ’ τους ώμους σας. Party time θα σας έλεγα (και σας το λέω δηλαδή) αλλά παρακαλώ μην ξεπαραδιαστείτε!

Σας αξίζει ένα ευχάριστο διάλειμμα διακοπών μετά από μια δύσκολη περίοδο αλλά πώς να το πω; Δεν χρειάζεται πεντάστερο στη Mykonos για να απολαύσετε το καλοκαίρι! Αντί για υπερβολές στα χρήματα καλύτερα προτιμήστε τις υπερβολές στα… αισθήματα, που στην περίπτωση σας σημαίνει ότι πρέπει να τολμήσετε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και το τι έχετε στην καρδιά σας!

(Tip and smile: Μην διυλίζετε τον κώνωπα, μην καταπίνετε την κάμηλο! Say cheese!)

 

Καλή απόλαυση Ζυγοί

Ας το παραδεχτούμε, το καλοκαίρι σας ταιριάζει. Δεν είστε εσείς για χιονιάδες και βροχές! Αποφασίστε λοιπόν ότι τον φετινό Ιούλη θα διασκεδάσετε, έστω κι αν δεν έχετε πάρει ακόμα την άδειά σας, έστω κι αν Ζώδιατο δωμάτιο στο airbnb δεν ήταν ακριβώς όπως το έδειχνε στη φωτογραφία, έστω κι αν λίγο σας αγχώνει τι θα γίνει από Σεπτέμβρη.

Πηγαίνετε με το κύμα (στην κυριολεξία) και μην βάζετε τον πήχη πολύ ψηλά γιατί και τους άλλους αγχώνετε (ενίοτε καταπιέζετε) αλλά και ναρκοθετείτε εσείς οι ίδιοι την προοπτική να περάσετε καλά.

Δεχτείτε απλόχερα, με χαμόγελο κι ένα ευχαριστώ βρε αδελφέ όσα σας δίνουν οι γύρω σας (που ναι είναι δίπλα σας, σας αγαπούν και σας στηρίζουν σταθερά) αλλά και η τύχη που δεν φαίνεται να σας εγκαταλείπει.

Είναι πολύ πιθανό μια απρόσμενη γνωριμία (ναι ακόμα και στην παραλία πασαλειμμένοι coco oil) να σας οδηγήσει σε ένα νέο επαγγελματικό βήμα που θα σας ενθουσιάσει. Είδατε βρε που ανησυχούσατε για τον Σεπτέμβρη;

(Tip and Live: Δεν θα πλήξετε! Δεν θα πλήξετε! Ζήστε τώρα που γυρίζει!)

 

Μix and match not Σκορπιοί

Μπορεί να έχετε φίλους τυπάκια και να περνάτε φίνα. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να κάνετε και μπίζνες μαζί. Μπορεί να είναι ο πελάτης ωραίος και σωστός, μην τον καλέσεις στο εξοχικό σου.

ΖώδιαΕγώ τα είπα, αμαρτία ουκ έχω και μάρτυς μου ο Ιούλιος (σημειωτέον δεν μιλώ καν για περίπτωση εμπλοκής ερωτικών και επαγγελματικών, σκέτο Mee Gee’s).  Η σύνοδος Άρη-Ουρανού στον Ταύρο στα μέσα του μήνα, φέρνει τη ζωή σας το απρόοπτο σε όλες τις πιθανές παραλλαγές.

Μπορεί για κάποιους από εσάς να είναι μια παθιασμένη γνωριμία την περίοδο των διακοπών (με όχι και τόσο καλές πιθανότητες μακροημέρευσης αλλά που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ελλείψεις και  προβλήματα που κρύβετε κάτω απ’ το χαλί για την ήδη υπάρχουσα σχέση σας -ουπς!).

Για άλλους ενδέχεται να προκύψει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία με επαγγελματική προοπτική, που θα χρειαστεί όμως να «ξεβολευτείτε». Take your time kalokairiatika. Ζυγίστε σωστά… και μετά πράξτε ανάλογα.

(Τip και δέος: Το αλάθητο πάντως είναι προνόμιο μόνο του Πάπα! Μήπως σας ρωτήσουν το λέω)

 

Ετοιμοπόλεμοι Τοξότες

Ανέμελα, χαρούμενα, αισιόδοξα παιδιά μεν, αλλά είστε και κάτι ορκισμένοι τεχνοκράτες αδελφέ μου… να σας τρέμουν! Κι άμα προκληθείτε να δεις… ποιος είδε τον Τοξότη απέναντι και δεν τον φοβήθηκε!

ΖώδιαΠαρά τη θερινή ραστώνη εσείς έχετε φουλάρει τις μηχανές επειδή οι αντίπαλοι, οι ανταγωνιστές, οι προϊστάμενοι, έκαναν το λάθος να σας… κουνηθούν. Εξαιρετική ευκαιρία να αποδείξετε ποιοι είστε, να ξεφορτωθείτε βαρίδια του παρελθόντος αλλά και να προσελκύσετε νέους συνεργάτες που θα αποδειχτούνε μεγάλα ατού (θα αποδειχτεί από τις πρώτες εξετάσεις τους στα βαθιά).

Τώρα πώς μέσα σ’ όλα αυτά θα χωρέσει το παραδοσιακά χαλαρό και ανέμελο καλοκαίρι; Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ειδικά αν ένα από τα «ατού» αποδειχτεί και κρυμμένος άσσος για τα… ερωτικά σας. Business and pleasure που λένε και στο χωριό σας! Όσο για τους δεσμευμένους… απλά μην αφήνετε απέξω το έτερον ήμισυ από την παθιασμένη σας μάχη. Θα με θυμηθείτε στα παράσημα.

(Tip and send: Μην κρίνετε για να μην κριθείτε… Διαδώστε το!)

 

Πολλά καρπούζια, λίγες μασχάλες Αιγόκεροι

Εντάξει, σας έχουνε πέσει πολλά, εδώ και καιρό. Τα μανουβράρετε βέβαια αλλά κι εσείς άνθρωποι είστε. Και δεν είναι μόνο τα πολλά, είναι και οι πολλοί. Με κάποιον τρόπο όλοι περιμένουν από εσάς είτε γιατί Ζώδιαείστε πιο ψύχραιμοι, είτε πιο ικανοί, είτε πολύ συμπονετικοί. Ωστόσο όρια είναι αυτά και σπάνε.

Ναι μεν αληθινά ενδιαφέρεστε για τους δικούς σας αλλά πρέπει να βάλετε κάποια όρια όσο είναι ακόμα καιρός (για λίγες ακόμα παραστάσεις) γιατί αλλιώς μια διόλου ήρεμη βραδιά του Ιούλη θα τους πάρει όλους η μπάλα (και μαζί κι εσάς λόγω ενοχών).

Τα καλά νέα είναι πως από τα μέσα του μήνα, νέες γνωριμίες που μπαίνουν στη ζωή σας με απρόβλεπτο τρόπο μπορεί να εξελιχθούν σε συμμάχους, συνοδοιπόρους, μη σας πω και… συντρόφους (όχι με την πολιτική έννοια, αν και πού ξέρεις δηλαδή;).

Δεν είναι μόνο ότι θα σας ελαφρύνουν λίγο απ’ τα βάρη αλλά κυρίως θα σας δώσουν κίνητρο και όρεξη για ζωή. Το λέει κι η Πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 21/07.

(Business Tip: Δεν χρειάζεται να ρισκάρετε παράτολμα αλλά εφαρμόστε και καμιά νέα ιδέα στα οικονομικά!)

 

Σε καλή φάση Υδροχόοι

Οι κρυφοί υποστηρικτές που τόσον καιρό ούτε που σας είχε περάσει απ’ το μυαλό ότι είναι στην πλευρά σας, θα κάνουν τη θριαμβευτική (και αποτελεσματικότατη) εμφάνιση τους τον Ιούλιο.

ΖώδιαΞεπεράστε γρήγορα το ευχάριστο σοκ και αξιοποιείστε τη χορηγία τους στο έπακρο. Τολμήστε, διεκδικήστε, μην κρατήσετε καμία εφεδρεία για μετά. Τώρα είναι η ώρα να τα δώσετε όλα και να καθορίσετε το μέλλον σας. Ακόμα κι αν δεν είστε απολύτως σίγουροι για όλα τα επόμενα βήματα, ξεκινήστε και θα τα βρείτε στην πορεία.

Σημειωτέον ότι αυτό δεν αφορά μόνα τα επαγγελματικά (και οικονομικά) αλλά και τα πολύπαθα ερωτικά σας. Δεν είναι μόνο οι «λεύτερες» που μπορεί να έχουν πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, είναι και οι «σε σχέση» που μπορούν να ανθίζει, να βαθαίνει και να πηγαίνει πιο μακριά.

Αρκεί βέβαια για άλλη μια φορά (ως φαίνεται δια βίου ζωής) να αντισταθείτε στην ακλόνητη πεποίθησή σας πως εσείς μόνο είστε οι γνώστες του σωστό. Να ακούτε και τον άλλον, σώζει σχέσεις (γενικώς)!

(Brave Tip: Αντιμετωπίστε τις αλλαγές κατάματα, πρώτη φορά είστε τόσο έτοιμοι για «ξεβόλεμα»!)

 

Να τα πάρει το ποτάμι Ιχθείς

Και τι τα κρατάτε δηλαδή μέσα σας; Επικοινωνήστε (επιτέλους) με την εσώτερη αλήθεια σας κι αφήστε τη να βγει προς τα έξω γιατί θερίζουν τα ψυχοσωματικά. Ο ανάδρομος Κρόνος στο ζώδιο σας άλλωστε

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

ευνοεί τέτοιου είδους «επικίνδυνες επιχειρήσεις».

Η πολυπόθητη ισορροπία, ικανή και αναγκαία συνθήκη για να προχωρήσετε μπροστά και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, δεν μπορεί να επιτευχθεί με μυστικά και απωθημένα, άσε που υποσκάπτει τις προσωπικές σας σχέσεις γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να σας αποκρυπτογραφήσουν και παλεύουν να λύσουν τον αίνιγμα (κουραστικό, σας το λέω εγώ γιατί οι άλλοι δεν σας το λένε).

Να ξέρετε πως το να εκφράσετε τα αισθήματα σας θα είναι βαθιά ιαματικό αλλά και άκρως αποτελεσματικό στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Και κάντε και κάνα ταξιδάκι βρε παιδιά, ας είναι μείον το ταμείον. Καλοκαιράκι έχουμε, να ξαλεγράρουμε λίγο. Ας είναι και στη Σαλαμίνα. Άσχημα είναι τα Παλούκια;

(Tip all time classic: Και φυσικά ακούτε πάντα το ένστικτό σας! Άχαστο λέμε)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU