Ζώδια από την Ντάλια – Ιούνιος 2024: Δίδυμοι χρόνια πολλά και ο χουβαρντάς Δίας θα σας κάνει βεγγέρα διαρκείας…

Για ‘σας είναι η ζωή Κριοί

Αέρα στα πανιά σας φέρνει ο Ιούνιος (όχι ό,τι τον χρειάζεστε δηλαδή, έχετε πέσει στη μαρμίτα). Το επικοινωνιακό σας τάλαντο και η διαπραγματευτική σας ικανότητα έχουν Ζώδιααπογειωθεί with a little help from your friends, βέβαια.

Στις 3 του μήνα στους φίλους αυτούς ενδέχεται να προσχωρήσει και κάποιος πολύ σημαντικός χορηγός του έργου σας. Καλοδεχούμενος, θα πω και θα συμφωνήσει σ’ αυτό κι η νέα Σελήνη στις 06/06.

Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις 11/06 όταν το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σας καλεί να ασκήσετε περισσότερο έλεγχο στο τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας (ή σε αυτούς που τα διαχειρίζονται -άντε γιατί πολύ λυτούς τους έχετε αφήσει!).

Με το σταδιακό πέρασμα των πλανητών στον Καρκίνο από τις 17 και κυρίως απ’ τις 20 του μήνα, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στο σπίτι, την οικογένεια και τις στενές σας σχέσεις. Όλον αυτό τον καιρό ήταν δίπλα σας και σας στήριζαν. Ήρθε η ώρα να τους ανταποδώσετε πλουσιοπάροχα.

(Tip Τοκ: Ο αέρας είναι καλός για τα πανιά. Όχι για τα μυαλά. Μην το παρακάνετε!)

 

 

Όταν φεύγουνε τα σύννεφα Ταύροι

Το αγαπημένο σας θέμα, το χρήμα και κατ’ επέκταση η αίσθηση της ασφάλειας, θα κυριαρχήσει και τον φετινό Ιούνιο αλλά… με την καλή έννοια εν γένει.

ΖώδιαΜε το καλημέρα του μήνα στις 03/06 νιώθετε και είστε δυνατοί να πλασαριστείτε στον επαγγελματικό σας χώρος και να επιτύχετε αυτό που επιθυμείτε είτε είναι αύξηση, είτε διεύρυνση του πελατολογίου σας, είτε μια νέα επένδυση, είτε ακόμα και μια ρύθμιση του δανείου.

Αυτά τα καλά νέα πάνε περίπου μέχρι τις 17 του μήνα. Ενδιάμεσα όμως, (την εβδομάδα 8 με 13 αλλά και γύρω στις 17) αποφύγετε να βάλετε την υπογραφή σας γιατί μάλλον δεν έχετε όλη την εικόνα.

Τα καλά νέα είναι πως μετά από την αγωνιώδη ομίχλη δυο χρόνων νιώθετε πως ξαναπαίρνετε στα χέρια σας το τιμόνι της ζωής σας και έχετε το πείσμα και την αποφασιστικότητα να παλέψετε κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά σας (Άρης στον Ταύρο από 09/06). Από τις 17/06 ώρα για φίλους, κοινωνικές επαφές και λίγη διασκέδαση επιτέλους.

ip it to keep it: Προσέχουμε για να έχουμε. Μη σπαταλιέστε εκεί που δεν αξίζει!)

 

 

Ηappy Birthday to you Δίδυμοι

Όλα τα καλά καλέ! Κι απ’ ότι φαίνεται θα τα έχετε και μάλιστα όχι μόνο για τον γενέθλιο μήνα σας αλλά για έναν ολόκληρο χρόνο μιας και ο χουβαρντάς Δίας θα σας κάνει Ζώδιαβεγγέρα διαρκείας. Από Δευτέρα 3 του μήνα ξεκινήστε με χαρά να… ξεφορτώνεστε!

Φοβίες, ανασφάλειες, τοξικές συνήθειες ή σχέσεις, τη σαβούρα στα συρτάρια, κιλά… τα πάντα όλα. Ανάλαφροι πλέον θα μπορέσετε να κινηθείτε ταχύτερα, αποτελεσματικότερα, και βέβαια με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Η νέα Σελήνη στα 06/06 θα σας δείξει τον ανοιχτό (και ξεκάθαρο πλέον) δρόμο προς την υλοποίηση των στόχων σας. Επειδή οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές (ακόμα κι αν είναι ευχάριστες) θα πρέπει να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας αλλά και να μην παραμελείτε την υγεία σας (αδέλφια χρειάζεται και λίγος ύπνος όχι μόνο πιλάλα στους δρόμους της δόξας!).

Από τις 17 Ιουνίου ξεκινήστε με τόλμη τις κινήσεις που θα γεμίσουν το πορτοφόλι σας. Όλα τα σενάρια ανοιχτά.

(Tip them not:Μιλήστε με πράξεις κι όχι λόγια. Στο παρασκήνιο ήδη θερίζει η ζήλεια!)

 

 

Προσεχώς πολύ καλύτερα Καρκίνοι

Οπού όταν λέμε «προσεχώς» εννοούμε απ’ τις 17 Ιουνίου, όταν Ερμής, Αφροδίτη και στις 20 ο Ήλιος μεταβούν ενδόξως στο ζώδιο σας με τις ανάλογες παροχές έκαστος. Τα καλά Ζώδιανέα βέβαια ξεκινούν με το πέρασμα του Άρη στον Ταύρος στις 09/06.

Όλο το προηγούμενο διάστημα το σφυροκόπημα του από τον Κριό, σας εξάντλησε κανονικά! Βέβαια η παραγωγικότητά σας υπήρξε μνημειώδης, η ανταμοιβή καλή ως πολύ καλή αλλά τι τα θέλετε… η κούραση και το στρες δεν ξεπληρώνονται τόσο εύκολα.

Από τις 17 όμως που αρχίζει το προ-πάρτι γενεθλίων σας ετοιμαστείτε για τα ωραία του καλοκαιριού. Η διάθεση ανεβαίνει, η όρεξη για ζωή, χαρά, διασκέδαση, επίσης κι όσο για τη λίμπιντο μην πω πολλά γιατί μας διαβάζουνε και μικρά παιδιά.

Ιδιαίτερα να σταθώ στην Πανσέληνο της 22ης (και τις γύρω μέρες) οπού όσοι ειδικά έχετε γενέθλια εκείνες τις μέρες μπορείτε να περιμένετε μια πολύ θετική γενέθλια χρονιά, περνώντας μάλιστα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο στον έρωτα ή την καριέρα.

(Tip all time classic: Εκτός από τον ιμπεριαλισμό και τη μοναξιά, υπάρχει κι ο έρωτας!)

 

 

Επιστροφή στη σκηνή Λέοντες

Με μια πλειάδα πλανητών στους πολύ φίλους σας Διδύμους ο Ιούνιος ξεκινά θετικά με το καλημέρα του μήνα, από 03/06. Επαγγελματικές επαφές, κοινωνικές επαφές, φιλικές Ζώδιαεπαφές, ερωτικές επαφές όλα μπερδεύονται γλυκά, ενίοτε δε και πολύ αποδοτικά για την καριέρα σας. Δεν ξέρω αν το καινούργιο σας φλερτ θα θελήσει να σας στηρίξει και επαγγελματικά, αλλά αν πάντως εκδηλώσει τέτοιο ενδιαφέρον, τολμήστε το και θα καταπλήξετε τα πλήθη.

Γενικώς οι πρώτες 17 ημέρες του μήνα είναι και τυχερές και διασκεδαστικές αλλά και πολύ αποδοτικές. Ώρα για νέα επιτυχημένες εκκινήσεις.

Η καμπάνα χτυπάει μόνο για την 11η  οπού το τετράγωνο Άρη Πλούτωνα μπορεί να σας εμπλέξει σε επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας. Do not. I repeat DO NOT. Πάρ’ τε ρεπό εκείνη την ημέρα. Ένα-δυο ρεπό εδώ που τα λέμε δεν θα σας βλάψουν, γιατί το ρεζερβουάρ ενέργειας έχει αρχίσει και πέφτει. Φροντίστε τον οργανισμό σας και κατεβάστε λίγο ρυθμούς από τις 17 και μετά.

ip και δέος: Επιστροφές, καταστροφές, έχω για σένανε κάνει πολλές. Θα… ξανακάνετε;)

 

 

Επιτάχυνση τώρα Παρθένοι

Πατήστε λίγο πιο δυνατά το γκάζι και δοκιμάστε να πάρετε κι ένα διαφορετικό δρόμο. Ξεκολλήστε από τη συνηθισμένη διαδρομή, τώρα είναι η ώρα και ο Ιούνιος θα σας το Ζώδιαδώσει πολλές και διαφορετικές αφορμές για να το καταλάβετε.

Το τρίγωνο του γενναιόδωρου Δία με τον Πλούτωνα στις 03/06 αλλά και η νέα Σελήνη στις 06/06 σας πριμοδοτούν στα νέα σας ξεκινήματα που αφορούν κυρίως βέβαια την αύξηση των εισοδημάτων σας αλλά ποιος λέει ότι δεν θα πασπαλίζονται και με ολίγη δόξα (βλ. διαδίκτυο);

Την προσοχή της θα χρειαστεί μόνο το διάστημα 8 με 13 όπου οι σχέσεις με πρόσωπα κύρους (ναι, συμπεριλαμβάνεται και ο μπαμπάς σ’ αυτά) θα απαιτήσουν ανοχή και αντοχή. Αγάντα γενναίοι μου. Το παρακάτω του μηνός είναι πολύ πιο εύκολο, δημιουργικό, επιτυχημένο αλλά… και διασκεδαστικό και ερωτικό! Καλοκαιράκι πλέον, οργανώστε κάνα ταξιδάκι εκεί γύρω στην Πανσέληνο της 22 του μηνός κι εγώ κουμπάρα που λέει ο λόγος!

(Tip and Share: Καιρός του θερίζειν. Πρόσεξε με ποιους θα μοιραστεί της σοδειά!)

 

 

Ανακουφισμένοι Ζυγοί

Με το πλανητικό πάρτι στους φίλους σας Διδύμους το μεγαλύτερο μέρος του μήνα μόνο καλά μπορεί να είναι τα νέα. Νιώθετε αισιόδοξοι, ανάλαφροι, ερωτικοί και πιο Ζώδιαφιλόδοξοι. Με το πέρασμα μάλιστα του Άρη στον Ταύρο μετά το συνεχές σφυροκόπημα του από τον Κριό, μετά τις 9 Ιουνίου νιώθετε πώς αναπνέετε πια αρκετό οξυγόνο.

Φροντίστε τα οικογενειακά οικονομικά θέματα (κληρονομιές, επενδύσεις ή ακόμα και χρέη) τώρα που νιώθετε πιο δυνατοί. Λύσεις υπάρχουν και θα βρεθούν την κατάλληλη στιγμή.

Από τις 17/06 όταν οι πλανήτες σταδιακά περνάνε στον Καρκίνο η φιλοδοξία και το πάθος σας για επαγγελματική καταξίωση απογειώνονται με αποκορύφωμα τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στις 22/06. Ένα καινούργιο σχέδιο, μια νέα πρόταση, πέφτουν στο τραπέζι και σας ενθουσιάζουν.

Δεν είναι ώρα για καλοκαιρινή ραστώνη. Δείξτε αυτοπεποίθηση, τόλμη και go for it! Α, και πείτε και τους δικούς τους γιατί λείπετε απ’ το σπίτι τόσες ώρες.

(Promise Tip:Τα αγαθά κόποις κτώνται πείτε τους και τάξτε σούπερ διακοπές τον Σεπτέμβρη!)

 

 

Pas mal Σκορπιοί

Στραμμένους για άλλη μια φορά στα οικονομικά θέματα σας βρίσκει ο Ιούνιος με το καλημέρα και την ιδιαίτερη όψη Δία-Πλούτωνα στον φίλο Υδροχόο στις 03/06. Αυτή τη φορά Ζώδιαόμως επεξεργάζεστε το ζήτημα με έναν τρόπο, πιο…  ψυχολογικό, που όπως και να ΄χει όμως, θα βοηθήσει σε πολύ…. πρακτικά αποτελέσματα.

Εξερευνάτε τη σχέση μας με το χρήμα. Πώς το αποκτάτε, πώς το ξοδεύετε, τι ρόλο παίζει στη σχέση σας με τους άλλους. Βρείτε το λάθος στην εικόνα και πράξτε ανάλογα. Οι οικονομικές ευκαιρίες, μέσα από ενδιαφέρουσες νέες συνεργασίες δεν θα λείψουν.

Αδράξτε τις, απλώς μη βάλετε υπογραφές στις 8 ή στις 17 (και στις συν αυτώ μέρες). Λίγη προσοχή και στις 11/06. Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα δυναμιτίζει τις σχέσεις.

Οι καλές μέρες του Ιούνη ξεκινούν απ’ τις 17 και μετά και ειδικά μετά τις 20 όταν οι πλανήτες μπαίνουν σταδιακά στο φιλικό σας Καβουράκι του ζωδιακού. Όλα αρχίζουν να γίνονται πιο γλυκά, πιο ερωτικά, πιο κοντά στο κέντρο σας.

(SOS Tip: Επενδύστε σε ό,τι έχει να κάνε με το εξωτερικό! Τουρισμός, εμπορικές συναλλαγές… ακόμα και μετανάστευση αν είστε σε σωστή ηλικία!)

 

 

Αλατοπιπεράτοι Τοξότες

Η μεγάλη περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού ξεκινά με τον Ιούνιο που κινητοποιεί τον ερωτικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Καλός συνδυασμός εδώ που τα λέμε.

ΖώδιαΜε μια πλειάδα πλανητών να παρτάρουν στους φίλους σας Διδύμους τα ευχάριστα νέα στα ερωτικά σας κυριολεκτικά σας απογειώνουν! Και δεν είναι μόνο οι αδέσμευτοι που θα νιώσουν την έξαψη του νέου (του ωραίου) αλλά και οι δεσμευμένοι που θα δουν τη σχέση τους να μεταμορφώνετε και να πιάνει καινούργιες κορυφές.

Από τις 17 του μήνα νόστιμες καταστάσεις έχουμε και στα οικονομικά σας. Τα χρήματα που εισρέουν στο πολύπαθο πορτοφόλι σας, σχεδόν τα είχατε ξεχάσει με τόσο καιρό που τα περιμένατε. Κι όμως!

Το δάνειο εν τέλει εγκρίθηκε, ο Κοσμάς επέστρεψε επιτέλους τα χρωστούμενα, το σπίτι στην Κοδριγκτώνος τελικά πουλήθηκε ή το αμόρε σας πήρε την κληρονομιά που περίμενε απ’ τη θεία. Έξτρα μπόνους η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου (και οι συν αυτώ μέρες).

(Docs Tip: Μην παραμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Είστε το βασικό σας κεφάλαιο!)

 

Κάτι αλλάζει Αιγόκεροι

Μια σαφή καλυτέρευση στα οικονομικά υπόσχεται ο Ιούνιος ξεκινώντας από τη Δευτέρα 03/06 όταν ο Δίας από τους Διδύμους και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα Ζώδιασυναντηθούν για να συζητήσουν τι θα γίνει μ’ εσάς. Την ίδια μέρα θα βάλει κι ο Ερμής το πλανητικό του χεράκι και είτε μια νέα πρόταση ή μια επικερδής συμφωνία θα ανακουφίσουν την ταλαιπωρημένη τσέπη σας.

Την εξίσου πολύπαθη ψυχική σας διάθεση θα φροντίσει ο Άρης όταν θα φύγει από τον πιεστικό Κριό και θα περάσει επιτέλους στον φίλο σας Ταύρο στις 9του μήνα.

Μπορείτε να σηκώσετε κεφάλι πια να ξαναβρείτε τη χαμένη σας επιθυμία για ζωή, χαρά, διασκέδασης, κατακτήσεις (κάθε είδους).  Με το σταδιακό πέρασμα των πλανητών από τις 17/06 στο Καβουράκι του ζωδιακού, οι σχέσεις της ζωής σας (παλιές αλλά και νέες) δίνουν ικανοποίηση, πολύτιμη βοήθεια και σταθερότητα.

Η Πανσέληνος στις 22/06 στο δικό σας ζώδιο φωτίζει το καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας που μόλις αρχίζει να γράφεται.

(ΦρουΤipia: Ωραία τα καρπούζια αλλά δεν χωράνε δυο μαζί… πώς να το κάνουμε;)

 

 

Χτυπά η καρδιά μου δυνατά τά τά Υδροχόοι

Με ευχάριστα καρδιοχτύπια αρχίζει ο Ιούνιος με την παραμυθένια (και σπάνια) όψη Δία-Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ονειρευτείτε και υλοποιήστε. Τόσο απλό. Η νέα Σελήνη από Ζώδιατην άλλη μεριά παίζει με τον έρωτα και… νικάει (κι εσείς μαζί!).

Γενικά την πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινήστε ό,τι λαχταράτε με θετική διάθεση και αισιοδοξία. Από τις 9 του μήνα που ο Άρης περνάει στον Ταύρο οι σχέσεις κάπως ηλεκτρίζονται με αποκορύφωμα την 11η και το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα που καλό θα ήτανε να μην πάτε στη δουλειά, (τάχα σας έπιασε πυρετός και  βηχαλάκι γκουχ-γκουχ).

Μετά τις 17/06 και παρόλο που η διασκέδαση κι ο έρωτας δεν πρόκειται να λείψουν απ’ το πρόγραμμα, η αλήθεια είναι ότι οι ρυθμοί στον επαγγελματικό χώρο θα αυξηθούν κατά πολύ.

Είτε είναι μια δεύτερη απασχόληση για να τσοντάρετε στο εισόδημα, είτε καινούργιες υποχρεώσεις στην ήδη υπάρχουσα, μην παραμελήσετε το δόλιο σας κορμί. Ύπνος, σωστή διατροφή και λίγο περπάτημα, οπωσδήποτε!

(Travel Tip: Θέλετε να πάτε διακοπές στη Βραζιλία, το ξέρω,  αλλά καλή είναι κι η Ηλεία!)

 

 

Ο οίκος των Ιχθύων

Η οικογένεια ή η οικία (μπορεί και τα δύο) είναι το κυρίαρχο θέμα του Ιουνίου αλλά… με ένα θετικό (επιτέλους) πρόσημο. Αν λοιπόν οι σχέσεις με κάποιο ή κάποια μέλη της

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

φαμίλιας όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχτεί τώρα υπάρχει η δυνατότητα να εξομαλυνθούν και τα πνεύματα επιτέλους να ηρεμήσουν.

Ομοίως αν η δυσκολία του προηγούμενου καιρού αφορούσε  πρακτικά ζητήματα του σπιτιού από αγοραπωλησία μέχρι το πολύπαθο δάνειο κι αυτό τώρα μπορεί να πάρει να έχει μια πολύ ικανοποιητική λύση.

Σ΄ ένα πιο χαρούμενο σενάριο ανακαινίζετε το σπίτι σας (βάψτε το σομόν, φωτίζει απίστευτα) ή καλωσορίζετε ένα μπεμπέ στην οικογένειά σας. Ο Ιούνιος στο μεγαλύτερο κομμάτι του είναι βοηθητικός και μάλιστα με τον τρόπο που εσείς χρειάζεστε.

Μόνο αγκαθάκι η εβδομάδα 8 με 13 οπού θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας και να μην ενδώσετε στον ψυχολογικό εκβιασμό για να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αργότερα ίσως μετανιώσετε. Αφήστε από 17 και μετά.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Υποψήφιοι Πανελλαδικών και μη, δώστε λίγο χρόνο να κατανοήσετε την ερώτηση!)

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU