Ζώδια από την Ντάλια – Μάϊος 2023: “Τip and fit: Ο Δίας μες την όλη… ανάπτυξη φέρνει και κιλά. Με τράτο τους κεφτέδες!”

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο Κριοί

Όσο κι αν θέλετε να έχετε τον έλεγχο, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η τρικυμία εν κρανίω λόγω ανάδρομου Ερμή δεν βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση. Μην το παίρνετε βαριά.

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Σκεφτείτε το σαν μια ευκαιρία που σας δίνεται για να κάνετε έναν τελευταίο τσεκάρισμα στα σχέδια και στον τρόπο υλοποίησης τους. Παράλληλα αξιοποιήστε την έκλειψη στις 05/05 για να απαλλαγείτε από βαρίδια του παρελθόντος που φαίνονται συναισθηματικά αλλά μάλλον σας απομυζούν και οικονομικά.

Τα καλά νέα αρχίζουν με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο στις 16. Απελευθερωμένοι (από τα βαρίδια που λέγαμε) βάλτε επιτέλους πωλητήριο, ξεκινήστε τη δική σας επιχείρηση και δώστε τα όλα ή εναλλακτικά, διεκδικήστε την προαγωγή με όλα σας τα επαγγελματικά εργαλεία καλογυαλισμένα και σε πρώτη θέα. Τώρα που γυρίζει.

Αποφύγετε να απαντήστε στα χτυπήματα κάτω από τη μέση που μπορεί να δεχτείτε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όσο κι αν το αίμα σας ανέβει στο κεφάλι (21/05).

(Business Tip: Το τώρα θα γυρίζει διαρκεί ένα χρόνο (Δίας στον Ταύρο). Γιούρια διαρκείας!)

 

Happy Birthday Ταύροι

Να σας χαιρόμαστε, να σας καμαρώνουμε και να… σας το δείχνουμε όλο τον Μάιο μια και θα είστε λίγο παραξηγιάρηδες με τους κολλητούς. Το θολωμένο σας μυαλό απ’ τα επικοινωνιακά τερτίπια του ανάδρομου Ερμή (μέχρι τις 15/05) κι η θολωμένη σας καρδιά τις μέρες κοντά στη βαριά

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

έκλειψη 05/05 μπορεί να σας οδηγήσουν σε βαρέων βαρών κόντρες και τελικά ρήξεις σε όλο το φάσμα των σημαντικών σας σχέσεων.

Παρ’ όλα αυτά, τα καλά νέα είναι πολλά. Με τον ερχομό του Δία (ανάπτυξη, ευκαιρίες, εξέλιξη, τύχη) στο ζώδιο σας στις 16/05 και για έναν ολόκληρο χρόνο τίποτα δεν πρόκειται να σας σταματήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας… από όπου κι αν προέρχονται.

Από το ξεκίνημα μιας νέας δουλειάς και την απόκτηση ενός πτυχίου μέχρι την μετακόμιση σ’ ένα νέο φωτεινό σπίτι (ή έρωτα). Για όλη τη διάρκεια του μήνα  προσοχή στις σχέσεις με τους ανωτέρους, ακόμα και με τον Διευθυντή της Εφορίας που λέει ο λόγος.

(Τip and fit: Ο Δίας μες την όλη… ανάπτυξη φέρνει και κιλά. Με τράτο τους κεφτέδες!)

 

Στο ρελαντί Δίδυμοι

Αργά, πολύ αργά, βασανιστικά αργά κυλά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα για σας τις σβούρες του ζωδιακού. Μην κατσουφιάζετε και μην ανησυχείτε. Αντί να πελαγοδρομείτε σε σκέψεις «τι πρέπει-τι δεν πρέπει» εκμεταλλευτείτε το διάστημα και ξεκουραστείτε λίγο παραπάνω, φροντίστε

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

τη φυσική σας κατάσταση και κάντε κι ένα σέρβις στο αμάξι (Φώτη, τα μπουζί!).

Το ίδιο διάστημα καλό θα είναι να αποφύγετε να κινηθείτε εσείς παρασκηνιακά αλλά και να έχετε μάτια στην πλάτη για το πώς κινούνται οι άλλοι όσο αφορά εσάς. Ιδιαίτερα τις μέρες κοντά στην έκλειψη (05/05) που τα fake news θα δουλέψουν διπλοβάρδια. Αντίθετα από τις 16 Μαΐου οι συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες για το όνομά σας είναι καλοδεχούμενες μιας και αφορούν μια προαγωγή, μια οπωσδήποτε θετική εξέλιξη.

Με την αρχή των γενεθλίων σας (21/05) επιτέλους οι ρυθμοί επιταχύνονται και οι δρόμοι της δόξας (με σκληρή δουλειά βέβαια) είναι πλέον ανοιχτοί (Φώτη, μην αμελήσεις τα μπουζί!)

(Τip it to keep it: Προσοχή στις σπατάλες και επ’ ουδενί μη ζητήσετε δανεικά! -αλλά ούτε και να δώσετε!)

 

Αρέσω παιδί μου αρέσω Καρκίνοι

Αμάν και τι σουξέ είναι αυτό! Αν κατεβαίνατε στις μαγιάτικες κάλπες θα βγαίνατε με αυτοδυναμία! Άσε που ο Μάιος είναι τέρμα ευνοϊκός για τη συμμετοχή σας σε ομάδες, σωματεία, ενώσεις… κόμματα! (βρε λες;). Οι ανακατωσούρες βέβαια του ανάδρομου Ερμή αφορούν και εσάς αλλά σχετικά

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

μαλακά.

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθείτε το ένστικτό σας και να μη συμφωνήσετε σε προτάσεις αν μέσα σας είστε «έτσι κι έτσι» (όλων των ειδών τις προτάσεις). Με Αφροδίτη και Άρη στο ζώδιο σας, σε συνδυασμό δε με την κοινωνικότητα του Δία στον Ταύρο από τις 16/05 η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη.

Αξιοποιείστε τη απολαυστικά αλλά κυρίως σωστά. Οι άνθρωποι που θα μπούνε στη ζωή σας από δω και μπρος θα παίξουν καθοριστικά ρόλο στην ευόδωση των σχεδίων σας (όλων των σχεδίων σας). Λίγη χαλάρωση από τα πολλά σούρτα φέρτα, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα (στην παραλία γιατί όχι; θα ‘χει ζεστάνει αρκετά) θα φορτίσει τις μπαταρίες σας.

(Tip all time classic: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Οι κακοί φέρνουν μέρες σαν την 21/05!)

 

Έρθεν η ώρα σας Λέοντες

Αν κάποιοι θα ξεχωρίσει τον μήνα Μάιο αυτοί είστε εσείς. Περίτρανα και αδιαμφισβήτητα σαν έτοιμοι από καιρό. Ακόμα και η βαριά για τους άλλους έκλειψη στις 05/05 σ’ εσάς αφορά μια σημαντική αλλαγή στην υπάρχουσα κατάσταση μεν, προς τα πάνω δε.

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Όσο για τον ανάδρομο Ερμή και τις μπερδεψοδουλειές τους μέχρι τις 15/05, θα πρέπει να μελετάτε και να οργανώνετε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια σε ό,τι κάνετε για να μη βρεθείτε αδιάβαστοι. Με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο απ’ τις 16 του μήνα οι εξελίξεις τρέχουν και η φήμη σας επίσης.

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ευνοούνται στις 19 του μηνός με προοπτικές μεγάλης επιτυχίας. Χαρείτε (φυσικά) με την επίτευξη των στόχων σας αλλά μην… καβαλήσετε το καλάμι και συμπεριφερθείτε με σύνεση και διπλωματία το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ενώ έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά για παρασκηνιακές δράσεις των «αντιπάλων» την 21 Μαΐου (καλέ πάνω στις εκλογές, κοίτα τώρα τους θεομπαίχτες!)

(Τip and fun: Με το κλείσιμο της κάλπης διασκεδάστε και λίγο, έρχεται φορτωμένο καλοκαίρι!)

 

Yes we can Παρθένοι

Of course you can καλέ, εγώ το ξέρω. Το θέμα είναι να το πιστέψετε κι εσείς και να μην αρχίζετε την μύρλα και την αυτοαμφισβήτηση. Αυτός σας ζητά ο Μάιος και θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Εκμεταλλευτείτε τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15/05 για να τσεκάρετε και πιθανά να διορθώσετε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στα επαγγελματικά σας σχέδια. Με το που περνάει ο Δίας στον Ταύρο στις 16, βουρ!

(Ενδιαμέσως γύρω απ’ την πολύκροτη έκλειψη 05/05 συγκρατηθείτε και μην τα πείτε έξω απ’ τα δόντια. Α, και κάντε και ένα τσεκ στα φρένα του αμαξιού). Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες του Δία (για ένα χρόνο, μην ξεχνιόμαστε) όχι μόνο για έμπνευση, μάθηση, προώθηση της δουλειάς σας αλλά και για εκκρεμείς νομικές/οικονομικές υποθέσεις που ως τώρα σας φάνταζαν μπαμπούλας.

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι δουλειές αβγατίζουν. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση, για να μη μείνουν στη μέση και φανείτε κι ασυνεπείς τελικά.

(Τip ζωής: Το Σύμπαν ξέρει, η μαμά ζωή επίσης. Εμπιστευτείτε τα ρε ποντικαράδες!)

 

Όλα στο φως Ζυγοί

Δεν μπορείτε αλλά και δεν θέλετε πια να μένουν στο σκοτάδι ούτε τα συναισθήματα ούτε οι επιθυμίες σας και παρότι είσαστε παιδιά της διπλωματίας και απεχθάνεστε τις διαφωνίες, αυτή τη φορά καλύτερα να σπάσετε αυγά.

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Το χαλάκι δεν ήταν ποτέ ο κατάλληλος χώρος αποθήκευσης. Σηκώστε το, καθαρίστε και ξεκαθαρίστε. Έχετε 15 ολόκληρες μέρες μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής στις 15/05. Με Αφροδίτη και Άρη στον Καρκίνο έχετε ούριο άνεμο στα πανιά σας να αδράξετε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας χώρο με θετικές προοπτικές για την αναβάθμιση των οικονομικών σας. Άλλωστε οι οικονομικές απολαβές από δω και πέρα θα είναι η νούμερο ένα επιδίωξή σας.

Πάνε οι εποχές που σας ενδιέφερε πάνω απ’ όλα η κακοπληρωμένη δόξα. Από τις 20 του μήνα με το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα οι επιτυχίες στον εργασιακό στίβο είναι… ομαδικό άθλημα. Περάστε στοχοπροσηλωμένα τη σκυτάλη κι ανεβείτε όλοι μαζί στο βάθρο για το χρυσό.

(Tip to pay: Εκείνη την κλήση στη Φρύνης την πληρώσατε; Θα σας χτυπήσει την πόρτα στις 05/05!)

 

It takes two Σκορπιοί

Οι διαπροσωπικές σχέσεις μπαίνουν με έμφαση στο κέντρο του μαγιάτικου κάδρου. Με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 15 του μήνα και ενδιαμέσως την έκλειψη στο ζώδιο σας στις 05/05 σας κυριεύει μια πελώρια λαχτάρα για εκκαθαρίσεις (άσε που μπορεί να σας τσιγκλίσουν και κάποια απρόοπτα

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

γεγονότα προς αυτή την κατεύθυνση).

Ωστόσο… ωστόσο καλό είναι τέτοιες δραστικές αποφάσεις να μην παίρνονται υπό καθεστώς αναδρόμου. Αφήστε από τις 16 και μετά τα μεγάλα ναι και όχι, όταν θα ‘χει αριβάρει ο Δίας στον Ταύρο και όλα θα είναι λίγο πιο ήπια και κυρίως πιο ξεκάθαρα και μέσα σας και ως προς τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες.

Εξάλλου ο Δίας φημίζεται για το τυχερό αλλά και το αισιόδοξό του άγγιγμα ακόμα και σ’ εσάς τα κατσούφικα παιδιά Με τον Άρη στον Λέοντα από τις 20 Μαΐου βρείτε νέους τρόπους να προωθήσετε τη δουλειά σας αποφεύγοντας όμως με κάθε τρόπο τους παρασκηνιακούς χειρισμούς, ακόμα κι αν φαντάζουν έξυπνη κίνηση.

(Doc Tip: Να προσέχετε το ποναλάκι στη μέση κοντά στην έκλειψη κι αφήστε τα αεροπλανικά!)

 

Σπαρτιάτες Τοξότες

Σας θέλω (όχι εγώ, ο Μάιος) πειθαρχημένους στο μυαλό, λιτοδίαιτους στο σώμα, ετοιμοπόλεμους (μετά τις 15 που ορθοδρομεί ο Ερμής) και τέλος υ-πο-μο-νε-τι-κούς!

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Η θολούρα στις εξελίξεις αλλά και στην κρίση που επιφέρει ο ανάδρομος δεν είναι καλός βοηθός για αποφάσεις σε επαγγελματικά θέματα αλλά και σε θέματα που αφορούν την υγεία (πάρ’τε και μια δεύτερη γνώμη).

Η έκλειψη στις 05/05 εντείνει ακόμα περισσότερο τη σύγχυσή σας. Ωστόσο αν δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει από τις 16 και με το πέρασμα του κυβερνήτη σας Δία, στον Ταύρο.

Θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σας υποστηρίξουν τόσο στο γραφείο (να πετύχει το πρότζεκτ)  όσο και στο ιατρείο (να βρεθεί η ενδεδειγμένη θεραπεία). Με αισιοδοξία πλέον νιώθετε έτοιμοι να ξαναπέσετε με τα μούτρα στη σπατάλη δυνάμεων. Μην το κάνετε.

Πειθαρχημένα και με πρόγραμμα ισορροπήστε τις ώρες εργασίας και βαλ’τε στο πρόγραμμα και λίγη γυμναστική.

(Marriage Tip: Ο Ήλιος φεύγει απ’ τον Ταύρο (21/05), το… μονόπετρο έρχεται. Να ζήσετε βρε!)

 

La vita e bella Αιγόκεροι

Ε, φτάνει πια, συνέχεια δουλειά, δουλειά, δουλειά… Ας μιλήσουμε για έρωτα, χαρά, δημιουργία, διασκέδαση… Ποιοι; Εσείς! Μάλιστα κύριε! Σας πάει γάντι ο Μάιος και δεν σας πτοούν ούτε ο ανάδρομος Ερμής το πρώτο δεκαπενθήμερο, ούτε η έκλειψη στις 05/05 (το πολύ-πολύ καμία

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

μικροπαρεξηγησούλα με τη Σούλα!).

Εσάς ο νους σας είναι στον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μιλάμε και για γνωριμία με τον άνθρωπο της ζωής σας. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί και να… προετοιμάζετε τον άνθρωπο της ζωής σας (να σας ζήσει!).

Η έμπνευση, η δημιουργικότητα και η αισιόδοξη διάθεσή σας προσελκύουν δίπλα σας πολλούς θαυμαστές και η φήμη σας μεγαλώνει. Απολαύστε τις δάφνες σας αλλά και αξιοποιείστε το επαγγελματικά μέσω διαδικτύου, χρυσές δουλειές μπορείτε να κάνετε με τα χρυσά σας τα χεράκια. Όλα καλά. Δεν έχω τίποτα αρνητικό, εκτός από λίγη προσοχή στις σπατάλες δυνάμεων και χρημάτων, πάνω στον γενικό ενθουσιασμό.

(Baby Tip: Κάντε και λίγο πίσω όταν χρειαστεί, είναι κι οι ορμόνες που χτυπάνε ταβάνι!)

 

Σπίτι όλοι καλά; Υδροχόοι

Είπαμε επιστροφή στις ρίζες, αλλά εσείς πια το παρακάνετε. Είναι κι εκείνος ο ανάδρομος Πλούτωνας στο ζώδιο σας «ποιος είμαι, τι έχω κάνει, πού πάω», είναι κι ο ανάδρομος Ερμής… πόσο πια θα παλεύετε με το σπίτι κυριολεκτικά και μεταφορικά; Όλο κάτι χαλάει, μα στα υδραυλικά, μα στα

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

αδελφικά, μα στα κληρονομικά… Ουφ πια!

Όσο κι αν θέλετε να τα τινάξετε όλα στον αέρα, σκεφτείτε καλά και κυρίως οργανώστε τι θα κάνετε με τα οίκου σας. Ύστερα βαλ’τε μπροστά τις αποφάσεις σας μετά τις 16 του μηνός που ο Δίας απ’ τον Ταύρο και ο ορθόδρομος πλέον Ερμής υπόσχονται μια κάποια εύνοια να μπει το νερό κι οι στο αυλάκι (τα υδραυλικά που λέγαμε!).

Οι αλλαγές που τόσο επιθυμείτε είναι πια είτε σε στάδιο υλοποίησης ή… αναπόφευκτες, σε μια ποικιλία σεναρίων που αφορούν τον Μάιο. Σε όποια παραλλαγή, εσείς νιώθετε ό,τι πατάτε στα πόδια σας, τόσο που να προχωρήσετε πια και σε αλλαγές προσωπικών σχέσεων ή και επαγγελματικών συνεργασιών.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Αποστολή «Χαρά». Μην το πολυ-αναλύουμε. Όπου τη βρείτε και για όσο!)

 

Δυνατά και καθαρά Ιχθείς

Οι επικοινωνιακές τρικλοποδιές του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 15 του μηνός είναι κάτι που θα αναστατώσει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλους μας. Στη δικιά σας περίπτωση και με δεδομένο ότι ο Ήλιος στον Ταύρο μέχρι τις 21/05 είναι χορηγός των σχεδίων σας, οι δυσκολίες που πρέπει να

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

προσέξετε λόγω ανάδρομου είναι πρώτον να ξεκαθαρίσετε εσείς μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και μετά με την ίδια σαφήνεια να το επικοινωνήσετε και στους άλλους (συνεργάτες, εργοδότες, πελάτες).

Η περίφημη έκλειψη στις 05/05 δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου. Απλά μια τόση δα απογοήτευση….το φυσικό σας περιβάλλον δηλαδή και πάμε γι’ άλλα. Με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο στις 16/05 η όρεξη για μάθηση, δημιουργία, νέες εμπειρίες, ιδέες, πρόσωπα  αλλά και η αισιοδοξία παίρνουν την ανιούσα, ενώ πληθαίνουν και τα ευήκοα ώτα θαυμαστών αλλά και εργοδοτών ή συνεργατών.

Ο φόρτος εργασίας αυξάνεται, ενδείκνυται η χρήση βιταμίνης C και σύμπλεγμα Β.

(Family Tip: Με τους συγγενείς μακριά κι αγαπημένοι, αλλιώς ενδείκνυται και χρήση κάποιου ηρεμιστικού!)

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU