Ζώδια από την Ντάλια – Μάρτιος 2024: Happy Birthday Ιχθείς και με την Αφροδίτη δεν ρίχνετε κι ένα κούρεμα στη φράντζα; Πολύ μοδέρνο!

Με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις Κριοί

Με τσαγκαρο-Δευτέρα διαρκείας δέκα ημερών ξεκινά ο Μάρτιος. Όλα κινούνται αργά, πολύ αργά, βα-σα-νι-στι-κά αργά που έλεγε κι ο συχωρεμένος Χάρυ Κλυν. Το σκηνικό αλλάζει άρδην μετά τις 10/03 όταν ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας κι επιτέλους οι μηχανές παίρνουν μπροστά.

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Οι επαγγελματικές συζητήσεις (και αναζητήσεις) παίρνουν φωτιά. Αξιοποιείστε το χαρτί της… εξέδρας. Οι γνωριμίες και κυρίως η διαδικτυακή σας κοινότητα μπορεί να παίξει αποφασιστικό ρόλο στην επιτυχία σας.

Ο μήνας των γενεθλίων σας που ξεκινά στις 20/03 σας βάζει στο παιχνίδι για τα καλά και παρά τα τσιμπήματα ανασφάλειας που μπορεί παροδικά να σας κεντούν την καρδιά (Άρης στους Ιχθείς, τι να κάνουμε;) η παροιμιώδης αυτοπεποίθησή σας (βλέπε Κασσελάκης) θα κερδίσει την παρτίδα.

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 25/03 στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ζυγό σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας. Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις.

(Tip all time classic: Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ανδρέας. Ένας είναι ο Ανδρέας!)

 

Κυκλοθυμία μου αγάπη μία μου Ταύροι

Εντάξει, κάπου είναι δικαιολογημένο όταν προσπαθείς να ισορροπήσεις δουλειά (πολλή δουλειά), το «πειραγμένο» αφεντικό, το εφηβάκι σου και το γατί που ανέβασε ζάχαρο.

Από την άλλη με τόσους πλανήτες στους γλυκείς Ιχθείς όλο τον Μάρτη δεν είστε μόνοι σας σ’ αυτό τον αγώνα της τρελής καθημερινότητας. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

όταν η Αφροδίτη παραμένει στους φίλους σας Ιχθείς μεν αλλά συναπαντιέται με τον στριμμένο Κρόνο.

Εκεί η βοήθεια των άλλων βραχυκυκλώνει και φέρνει περισσότερο μπελάδες παρά λύσεις. Από κοντά κι ο Άρης στους Ιχθείς αλλά και η έκλειψη σε Κριό-Ζυγό ενδέχεται να σας βάλουν σε καθεστώς ανάδρομου Ερμή:

Παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες, αργοπορίες και οι απαραίτητες εντάσεις που συνοδεύουν αυτές τις καταστάσεις είναι στο πιθανό σενάριο. Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και αποφύγετε τους καβγάδες με το παραμικρό(ούτε διαδικτυακούς, μη σας πω κυρίως διαδικτυακούς!)

(Business Tip: Προσοχή στα μεγάλα λόγια. Εξετάστε διπλά τις λαμπερές προτάσεις!).

 

Φορτσάτοι Δίδυμοι

Παρ’ όλο που οι Ιχθείς φαντάζουν ολίγον νωθροί για τα γούστα σας, δεν σας «χαλάει» το πλανητικό πάρτι που συντελείται στη γειτονιά τους μιας και δίνει αέρα στα επαγγελματικά σας πανιά (και τις φιλοδοξίες σας). Επιλέξτε να ποντάρετε στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, όταν ο Ερμής περνάει στον φίλο σας Κριό (το πρώτο δεκαήμερο στα ψαράκια σας θολώνει λίγο την εικόνα και δεν το θέλουμε, αν και φέρνει

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

έμπνευση, να το πούμε κι αυτό).

Παρουσιάστε το πρότζεκτ σας, ζητήστε προαγωγή, κάντε εγκαίνια, προσεγγίστε επενδυτές, συναντηθείτε με τον Υπουργό, όλα μα όλα αυτά στο δεύτερο δεκαήμερο. (Επιτυχία εξασφαλισμένη. Αμοιβή κατόπιν αποτελέσματος).

Και πάμε στο τρίτο δεκαήμερο: Όλα τρέχουν πιο γρήγορα και πιο απαιτητικά στο θετικό αλλά και στο…ζόρικο. Αν υπάρχουν ήδη εντάσεις σε κάποιες σχέσεις θα κορυφωθούν, σκεφτείτε καλά μέχρι πού θέλετε να το φτάσετε και βέβαια με όλη αυτή την… τσίτα, κουμπώστε και καμιά πολυβιταμίνη!

(Τip και δέος: Προσοχή στα social. Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει!)

 

Pay time Καρκίνοι

Μια πρώτη (και μια δεύτερη ίσως) ανταμοιβή σας φέρνει ο Μάρτιος. Η υπομονή και η επιμονή σας όλο το τελευταίο διάστημα τώρα αποδίδουν και μάλιστα τόσο ηθικό όσο και υλικά.

Τώρα που η αυτοπεποίθηση αλλά και η αισιοδοξίας σας ανεβαίνουν συνεχίστε λοιπόν την καλή δουλειά και δώστε τα όλα το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. (Για τις προηγούμενες μέρες και κυρίως το διάστημα

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

7 με 9 Μάρτη προτιμήστε την ονειροπόληση στον καναπέ, ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θολώνουν την εικόνα και την κρίση σας).

Με τη νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στους φίλους σας Ιχθείς (10/03) εκφραστείτε δυνατά και καθαρά και η ανταπόκριση των γύρω θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 25 θέλουν χαμηλούς τόνους, χαμηλές προσδοκίες αλλά υψηλό ηθικό. Κάντε ό,τι ζητηθεί αγόγγυστα, αθόρυβα, χωρίς γκρινίτσες, καρμικές αναγωγές και υπεραναλύσεις. Α, και να προσέχετε και λίγο τις ανοιξιάτικες ιώσεις. Σκέτος μπελάς!

(Fair Tip: Μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας αλλά ούτε και με τους γύρω σας!)

 

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε Λέοντες

Είναι γεγονός πώς δεν είστε οι άνθρωποι που ζούνε στο παρελθόν. Ωστόσο ο φετινός Μάρτιος σας βρίσκει να ξαναπερπατάτε νοητά τα βήματα της προηγούμενης πορείας σας.

Γιατί όμως; Για να βρείτε λάθη και σωστά και να ξεκινήσετε το καινούργιο ταξίδι (επίσης για να δείτε ποιοι ήταν μαζί σας τελικά και ποιοι… ε, όχι και τόσο).

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Από τις 10/03 με τον Ερμή να περνά στον φίλο σας Κριό, ξεκινά το δυναμικό και πιο αισιόδοξο κομμάτι του μήνα. Προσπαθήστε να βάλετε όρια σε σχέσεις και συνεργασίες και να αποκτήσετε (όσο γίνεται τουλάχιστον) τον έλεγχο των οικονομικών σας.

Με το πέρασμα του Άρη στους Ιχθείς από τις 22/03 αλλά κυρίως για τις μέρες και νύχτες γύρω από 25/03 οπού έχουμε και Πανσέληνο και έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται επικίνδυνα.

Μην σηκώσετε το γάντι, δεν είστε η Γεροβασίλη (η Όλγα είναι Αιγόκερος). Το ίδιο διάστημα πηγαίνετε αμάξι και υπολογιστή για σέρβις και εσάς για τσεκ-απ. Μίλησα.

(Τip it to keep it: Λεφτά υπάρχουν. Άνθρωποι δεν υπάρχουν. Ανωνύμου.)

 

Σύντροφοι Παρθένοι

Οι σχέσεις είναι το θέμα που κάνει τζιζ τον φετινό Μάρτιο. Μπορεί να είναι οι προσωπικές σχέσεις. Μπορεί να είναι οι επαγγελματικές. Μπορεί να έρχεστε πιο κοντά και να παντρεύεστε, μπορεί να ρίχνετε μπουρλότο και να τις διαλύετε.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Όπως και να ‘χει είστε αποφασισμένοι πλέον για απόλυτα ξεκαθαρίσματα και αλήθεια. Μην το κάνετε μόνο στο πρώτο δεκαήμερο και κυρίως μεταξύ 7 με 9 του μήνα γιατί Ερμής με Ποσειδώνα είναι οι Σάιμον και Γκαρφάνγκελ της θολούρας.

Το ίδιο διάστημα μην κάνετε κινήσεις που ενέχουν οικονομικό ρίσκο. Από τις 10/03 προχωρήστε έχοντας πλέον όλη την εικόνα αλλά και τη θετική επιρροή της Αφροδίτης στους φίλους σας Ιχθείς. Βέβαια η ίδια Αφροδίτη όταν στις 22 συναντά τον Κρόνο λιγάκι «ξινίζει».

Πείτε με ειλικρίνεια (και τακτ) τι σας ενοχλεί και μην το κλώθετε μέσα σας. Εσείς δεν λέγατε για αλήθεια και καθαρές λύσεις; Την ίδια τακτοποίηση ξεκινήστε και στα οικονομικά σας. Καλές οι σχέσεις αλλά πρέπει κάπως να πληρωθεί κι η ΔΕΗ.

(Τip Talk:Πείτε όχι στην εσωστρέφεια. Το ‘πε κι ο σύντροφος Stefanos!)

 

Non toxic Ζυγοί

Με καλά μαντάτα ξεκινάει ο Μάρτιος κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα κέφια του δε, κρατάνε για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα και σας επιτρέπουν να προχωρήσετε με ούριο άνεμο στον επαγγελματικό τομέα, στις προσωπικές σχέσεις αλλά και στην κατεύθυνση της προσωπική σας εξέλιξης.

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Είναι το κατάλληλο διάστημα για να εμπλουτίσετε τα γνωστικά σας εργαλεία έτσι ώστε να διεκδικήσετε μια καλύτερα αμειβόμενη θέση (ή μια θέση αμειβόμενη γενικώς) αλλά μπορείτε ακόμα να διαλέξετε να παρακολουθήσετε κι ένα σεμινάριο για τις ολιστικές θεραπείες ή τον ντανταϊσμό.

Γεμίστε γενικώς μπαταρίες για το τρίτο δεκαήμερο, οπού θα απαιτηθούν ειλικρίνεια, θάρρος και σταθερότητα. Αφροδίτη με Κρόνο στους Ιχθείς, Άρης επίσης στους Ιχθείς και τέλος η έκλειψη στον άξονα του δικού σας ζωδίου με τον Κριό, σας καλούν (κάπως πιεστικά η αλήθεια είναι) να αποβάλλετε απ’ τη ζωή σας κάθε τι τοξικό που σας κρατάει πίσω. Εμπρός γενναίοι μου!

(Τip and fit: Ξαναγραφτείτε στο γυμναστήριο. Θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σας κυρίως!)

 

Το αφεντικό τρελάθηκε Σκορπιοί

Ποτέ δεν έβλαψαν Σκορπιό οι πλανήτες στους Ιχθείς. Μεγάλη αλήθεια. Μονάχα ο  Ερμής που θα σας εκνευρίσει λιγάκι στο πρώτο δεκαήμερο και ειδικά το τριήμερο 7 με 9, οπού η κολεγιά του με τον Ποσειδώνα θα τα κάνει όλα να μοιάζουν τοπίο στην ομίχλη.

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Από τις 10 του μήνα όμως με νέα Σελήνη και Αφροδίτη στα ψαράκια ποιος σας πιάνει! Μη ρωτάαας, μη ρωτάαας, έρωτας είναι η αιτία!!! Βέβαια, καλή η ερωτική αναψυχή του δεύτερου δεκαημέρου αλλά όταν η Αφροδίτη θα συναντηθεί με τον Κρόνο εκεί κατά τις 22/03 θα σας πουν από κοινού να μην πέφτετε τόσο με τα μούτρα πχια!! Κάπου ώπα!

Το ίδιο μάθημα περί υπερβολής ισχύει και για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που ως γνωστόν «δεν τελειώνουν ποτέ» (όπως και το στρες που τις συνοδεύει).

Παν μέτρον άριστον θα σας πει και η έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού εκεί γύρω στις 25/03. Προσοχή στα ψυχοσωματικά και μην αναλώνεστε με κάθε πιθανό τρόπο (ναι, ακόμα και σε διαδικτυακές κοκορομαχίες!)

(Τip SOS:Τα μεγάλα ζόρια είναι πίσω σας αλλά μην τρίβεστε και στη γκλίτσα του τσοπάνη!)

 

Ψυχραιμία Ιερεμία Τοξότες

Ο μήνας ξεκινά δυναμικά και αρκούντως ερωτικά μιας και Άρης και Αφροδίτη βρίσκονται για λίγες ακόμα παραστάσεις στον φίλο σας Υδροχόο.

Οι δουλειές τρέχουν, το σεξ απήλ στα ύψη, καβγαδάκια και «γόνιμοι» διάλογοι ξεροψήνονται στη θράκα. Εντελώς του γούστου σας κατάσταση, όλο γκάζι, δημιουργία και έξαψη.

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Τα καλά νέα συνεχίζονται στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα με τα επαγγελματικά σας σχέδια να ευοδώνονται (Ερμής στον Κριό) και τις προσωπικές σχέσεις να βαθαίνουν και να στεριώνουν. Ωραίο το ροκφόρ. Πού είναι η φάκα λοιπόν;

Είναι το τρίτο δεκαήμερο που θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Κοντινοί σας άνθρωποι, αυτούς που λέμε «σαν οικογένεια», θα σας φέρουν στα όρια σας.

Προσπαθήστε να ελέγξετε τον θυμό σας (δύσκολο, κατανοώ). Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το τριήμερο γύρω από την έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού (25/03), όταν η πρόκληση μπορεί να συνεχιστεί και να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο διαδίκτυο.

(Clear Tip: Μην αφήνετε προβλήματα να χρονίζουν. Πόσα να σκεπάσει κι αυτό το δόλιο το χαλί;)

 

Εργασία και χαρά Αιγόκεροι

Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν μπορείτε να βρείτε τρόπους να πασπαλίσετε τη ζωή με λίγη χαρά. Αυτό το ευχάριστο μάθημα έρχεται να σας διδάξει ο Μάρτιος με τη βοήθεια των φίλων σας Ιχθύων που φιλοξενούν μια πλειάδα από σημαντικούς πλανήτες.

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις γιατί δεν θα έχετε ολόκληρη την εικόνα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στα ψαράκια 11/03 αλλά και το καινούργιο φεγγάρι αναζητήστε συνοδοιπόρους και προχωρήστε όλοι μαζί στον κοινό σας σκοπό. Στις 22 του μήνα όμως όταν η ίδια Αφροδίτη συναντηθεί με τον Κρόνο μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις.

Η λύση είναι πάντα μία: Ειλικρινής, γόνιμος διάλογος. Με τον Ήλιο να περνά στον Κριό στις 20/03 αλλά και τον Άρη στους Ιχθείς στις 22/03 οι δεξιότητες σας και οι ευκαιρίες στα οικονομικά αυξάνονται θεαματικά. Αδράξτε τις και κάντε ό,τι χρειαστεί. Να θυμάστε πως η τύχη βοηθά τους τολμηρούς.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Αφήστε τα σενάρια και τις drama queen αντιδράσεις. Απλά τα πράγματα!)

 

Lets get loud Υδροχόοι

Με ένα παραπάνω άγχος στα οικονομικά μπαίνει ο Μάρτης αλλά δεν βαριέστε, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Οι μέρες απαιτούν έλεγχο, έλεγχο, έλεγχο αλλά και μάτια ανοιχτά στην αγορά για να αδράξετε τις ευκαιρίες που μπορεί να φανούν στον ορίζοντα.

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Βέβαια με τον Ποσειδώνα να κάνει τα ψαρίσια του και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν χρειάζονται έλεγχο, έλεγχο, έλεγχο. Με το πέρασμα του Ερμή στον Κριό στις 10/03 το επικοινωνιακό σας ταλέντο ξαναβρίσκει τη λάμψη του.

Εκφραστείτε, ακουστείτε, μοιραστείτε και είναι σίγουρο πώς θα προσελκύσετε και θαυμαστές, συνοδοιπόρους αλλά και πελάτες. Αποχαιρετήστε τον Άρη στις 22/03  (μετακινείται στους Ιχθείς ) με ένα στεναγμός ανακούφισης (επιτρέπεται, μην πω επιβάλλεται. Αντίο αδιάκοπη ανώφελη τσίτα.

Καλωσόρισες στοχευμένο αποτελεσματικό κυνήγι ευκαιριών. Με την έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 25/03 κλείστε με επιτυχία νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν καιρό.

(Tip and Check: Προσοχή στα μικρά γράμματα. Εν ανάγκη βάλ’τε τα γυαλιά πρεσβυωπίας!)

 

Happy Birthday Ιχθείς

Να σας χαιρόμαστε! Πολλοί οι καλεσμένοι πλανήτες στο πάρτι γενεθλίων σας και δεν ήρθαν και μ’ άδεια χέρια. Όρεξη να ‘χετε για τα μαθήματα δώρα τους! Δεν θα μιλήσω για τον Κρόνο που ήδη σας νταχντιρντίζει απ’ τον περσινό Μάρτη.

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Ας μείνω στα του φετινού Μαρτίου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ο Ερμής στο ζώδιο σας παίζει τα θολά παιχνίδια του στην κρίση και την ψυχολογία σας. Με τη νέα Σελήνη στις 10/03 το μυαλό αρχίζει να ξεκαθαρίζει και βάζετε μπροστά τις μηχανές υλοποίησης των στόχων σας.

Ακόμη πιο βοηθητική η Αφροδίτης στις 11/03 σας μιλάει για τις ευχάριστες πλευρές της ζωής (ναι, μιλώ και για τα ερωτικά σας). Η συνάντησή της βέβαια με τον Κρόνο στις 22/03 θα ταρακουνήσει λίγο την νεοαποκτηθείσα σας αισιοδοξία, ίσως με αφορμή κάποιες οικονομικές τρικλοποδιές.

Μην επιτρέψετε να σας πάρει από κάτω. Η επίσκεψη του Άρη την ίδια μέρα και μέχρι τις 30/04 θα φέρει οικονομικές ευκαιρίες. Ψηλά τις κεραίες σας!

(Τip and chic: Με την Αφροδίτη δεν ρίχνετε κι ένα κούρεμα στη φράντζα; Πολύ μοδέρνο!)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU