Ζώδια από την Ντάλια – Οκτώβριος 2024: Ζυγοί! Μια χαρά θα τα πάτε αρκεί να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο

Τελευταία πρόβα Κριοί

Ακόμα κι αν εσείς ενδίδετε πού και πού στη φθινοπωρινή μελαγχολία (λέγε με και Άρη στον «νταουνιάρη» Καρκίνο) στο τέλος πάντα καταφέρετε να ξεφύγετε απ’ τα nude Ζώδιανυχάκια της. Με ποιο τρόπο; Μα τι άλλο; Φιλοδοξία, σχέδιο, οργάνωση, δουλειά, δουλειά, δουλειά!

Η έκλειψη Ηλίου σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στο καλημέρα του μήνα (02/10) θα βάλει στο στόχαστρο σχέσεις και συνεργασίες. Μην προσπαθήσετε να αποφύγετε το ενδελεχές σκανάρισμα τους (άλλωστε θα σας το επιτρέψουν και οι εξελίξεις).

Στο τέλος-τέλος ακόμα κι αν χρειαστεί να τερματίσετε κάποιες από αυτές είναι μόνο για καλό, μιας και θα σας δώσουν ώθηση για να φύγετε δυναμικά μπροστά (απώτερος σκοπός κάθε γνήσιου Κριού). Φροντίστε μονάχα κατά της εκκαθάρισης να αποφύγετε τα σκληρά λόγια κυρίως κοντά στην Πανσέληνο (17/02).

Ε, στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα στις 17 κι αφού έχετε πάρει τις μεγάλες σας αποφάσεις ξαναστήστε τα πιόνια στη σκακιέρα και θριαμβεύστε!

(Tip and send: Τακτοποιήστε επιμελώς οικονομικές εκκρεμότητες και δώστε το ρημάδι πόθεν έσχες!)

 

Βέγγοι Ταύροι

Τα μέσα-έξω στα εργασιακά συνεχίζουν ακάθεκτα (κυρίως όχι από το δικό σας χεράκι αλλά των… ανωτέρω) ωστόσο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνετε να επιβιώνετε μες Ζώδιατο χάος.

Εκείνο όμως που μπορεί να δοκιμάσει την μεγάλη αλήθεια υπομονή σας, είναι κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που δεν σώνουν να διευθετηθούν όσο κι αν τρέχετε!

Όλα αυτά στην απαρχή του μήνα που με την Ηλιακή έκλειψη και τη νέα Σελήνη στις 02/10 (και τις γύρω μέρες) τα νεύρα σας θα χορέψουν σε σκληρό ροκ. Αγάντα, λίγο ακόμα καρτερικότητα και προς Θεού, μην ξεσπάτε στους γύρω σας (επίσης μην ξεσπάτε στο shoping therapy και βέβαια όχι στο φαγητό!).

Όσο κι αν επιζητείτε απεγνωσμένα την επανάκτηση του ελέγχου στη ζωή σας δεν είναι η ώρα για μεγάλες αποφάσεις ή πάσης φύσεως ρίσκα (ναι, εννοώ και στα συναισθηματικά!). Αφήστε να γεμίσει πρώτα το φεγγαράκι, να λάμψει η Πανσέληνος στις 17/02 και να… ωριμάσουν οι συνθήκες.

(Doctor’s Tip:Ανταποκριθείτε στα καμπανάκια του οργανισμού! Κατευθείαν στον γιατρούλη!)

 

Σε καλό δρόμο Δίδυμοι

Ακόμα κι αν η Ηλιακή έκλειψη και η νέα Σελήνη (02/10) ταλανίζουν αστρολογικά κόσμο και κοσμάκη, εσείς τελείτε υπό την προστασία του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας και  Ζώδιασας προσφέρει αφειδώς εργαλεία αλλά και αντοχή να βρίσκετε λύσεις σε όσες αναποδιές προκύπτουν.

Βέβαια ο εν λόγω καλός πλανήτης στις 10 του μηνός γυρνά ανάδρομος. Ε, και; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ακόμη δώρο, μια και σας δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας, να κοσκινίσετε κάθε λεπτομέρεια τους (συμπεριλαμβάνονται και οι συμπεριφορές των συνεργατών σας), να διορθώσετε αβλεψίες και με την καινούργια χρονιά (Φλεβάρης του ΄25) να προχωρήσετε στην ένδοξη υλοποίησή τους. Μη σας φαίνεται πολύς ο καιρός.

Νεράκι θα περάσει μιας και οι επαγγελματικές, οι κοινωνικές και βέβαια οι… ερωτικές υποχρεώσεις (για άλλους οι ευχάριστες οικογενειακές) δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε. Η Πανσέληνος στις 17/02 φέρνει οικονομικές ευκαιρίες. Ψηλά τις κεραίες!

(Τip it to keep it: Προσοχή στις σχέσεις με άτομα εξουσίας. Καλή η αυτοπεποίθηση αλλά μην ξεφεύγετε!)

 

Δραστήριοι Καρκίνοι

Παρά την παραδοσιακή σας νωχελική κινητικότητα αυτό τον μήνα μεταμορφώνεστε πρωταθλητή δρομέα. Λίγο η έκλειψη Ηλίου και η νέα (μαμά σας) Σελήνη στις 02/10, λίγο και Ζώδιαο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο σας… εσείς πια δεν είστε Καρκίνοι, είστε Δίδυμοι σε όλο τους το μεγαλείο.

Τα οικογενειακά αλλά και τα θέματα καριέρας έχουν την τιμητική τους απασχολώντας σας 24/7. Αν και είναι πλέον φανερό ότι πρέπει να προχωρήσετε σε βαθιές τομές, πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα και τις ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας, που εκεί ειδικά θα κληθείτε να διορθώσετε αβλεψίες/εκκρεμότητες/πασαλείμματα του παρελθόντος. Επειδή ο Άρης εκτός από άφθονη ενεργητικότητα και ευρηματικότητα φέρνει μαζί του και αρκετή νευρικότητα φροντίστε μέχρι να γεμίσει το φεγγάρι αλλά την Πανσέληνο 17/02 να μην ξεσπάσετε τα άγχη σας στους αγαπημένους σας αλλά και την οδήγηση (για κάποιους και τον χειρισμό μηχανημάτων ή εργαλείων).

(Tip for ever: Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα… love is in the air! Άτιμα παιδιά!)

 

Μαχητές Λέοντες

Ο μήνας ξεκινάει με μια έκλειψη Ηλίου (02/10) που σαν παιδιά του ήλιου που είστε θα σας «ρίξει» λιγουλάκι. Ο συνδυασμός της με τη νέα Σελήνη την ίδια μέρα θα σας Ζώδιασυννεφιάσει λίγο παραπάνω. Φθινόπωρο έχουμε, λίγη μελαγχολία επιτρέπεται.

Το θέμα είναι να μην σας καταπιεί. Ευτυχώς ο Δίας από τους φίλους σας Διδύμους δεν θα σας αφήσει να βουλιάξετε στην αδράνεια. Διαχειριστείτε τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά σας με φειδώ και μην υπερβάλλετε. Φροντίστε επίσης να είστε σαφείς σε αυτό που λέτε/ζητάτε αλλά και να ακούτε με προσοχή αυτό που οι άλλοι σας λένε/ζητάνε.

Τα νέα ξεκινήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά να έχετε πάντα στο μυαλό ότι ο διάβολος κρύβεται στα ψιλά γράμματα, οπότε εξετάστε με λεπτομέρεια τι υπογράφετε. Η Πανσέληνος 17/02 σας περνάει σε καινούργια πίστα στα συναισθηματικά.

Αυτό δεν αφορά πάντα ένα new entry στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί κάλλιστα να αφορά και το ευτυχές παρακάτω μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Μην φοβάστε τις αλλαγές. Ακονίζουν τα ταλέντα. Άσε που ανεβάζουν την αδρεναλίνη!)

 

Πρωταγωνιστές Παρθένοι

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα είστε ορατοί σε όσους πρέπει. Παρά τη δύσκολη ισορροπία της έκλειψης του Ηλίου και της νέας Σελήνης στο ξεκίνημα του μήνα (02/10) Ζώδιαθα δυσκολέψει πολλούς, σ’ εσάς φέρνει μάλλον τη λύτρωση από αμφιβολίες, ανασφάλειες και λοιπές θολές καταστάσεις.

Βγαίνετε μπροστά με αυτοπεποίθηση και οι προσφορές έρχονται από παντού. Μην παρασυρθείτε ωστόσο από τον ενθουσιασμό σας. Δώστε λίγο χρόνο να εξετάσετε προς τα πού θέλετε να πάτε και με ποιους να βρίσκονται στο πλευρό σας.

Από την πρώτη του μέρα το φεγγαράκι μέχρι και την Πανσέληνο στις 17/10 θέλει να σας μάθει τη σωστή διαχείριση του νέου σας δικαιωμένου εαυτού. Αυτό ισχύει και για τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά. Βλέπετε λίγο η καλή σας διάθεση, λίγο η φιγούρα που θέλετε να κάνετε, λίγο το ότι νιώθετε σούπερ ήρωες, μπορεί να σας οδηγήσει σε σπατάλες ή ριψοκίνδυνα ρίσκα. Το αυτό και για την υγεία. Παν μέτρον άριστον.

(New Tip: Αποδεχτείτε τη νέα κατάσταση που στο κάτω-κάτω εσείς την επιδιώξατε!)

 

Happy Birthday Ζυγοί

Χρόνια πολλά και καλά από καρδιάς! Και μη νομίζετε πως με την έκλειψη Ηλίου πάνω σας (στον άξονα Κριός-Ζυγός) στο καλημέρα του μήνα (02/10), δεν θα γίνει πάρτι. Μια χαρά Ζώδιαθα τα πάτε αρκεί να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο.

Οι εξελίξεις στα επαγγελματικά ενδεχομένως να μην είναι όπως τις ονειρεύεστε αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από παλιότερα. Άλλωστε τώρα έχετε στο πλευρό σας συνεργάτες που είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν ενώ και στις προσωπικές σας σχέσεις υπάρχει ένα ισχυρό υποστηρικτικό δίκτυο.

Κρατήστε την ψυχραιμία σας λοιπόν και διοργανώστε το πάρτι γενεθλίων σας. Πηγαίνοντας προς την Πανσέληνο (17/10) η διάθεσή σας ανεβαίνει και μπορείτε επιτέλους να πάρετε μια ανάσα και να διασκεδάσετε.

Και κοιτάτε να δείτε τώρα που χαλαρώσατε για πότε κατεβαίνουν οι καλές ιδέες αλλά κι οι τρόποι για να τις υλοποιήσετε! Εμπιστευτείτε κι επενδύστε κι εσείς το κατιτίς παραπάνω στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

(Τip them not: Μη φέρνετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι, όχι κάθε μέρα τουλάχιστον!)

 

Στο ημίφως Σκορπιοί

Να φύγετε να πάτε σε ένα βουνό να τα πείτε με τον εαυτό σας, αυτό… αυτό θέλετε. Εντάξει, αυτό δεν γίνεται παιδιά γιατί έχετε υποχρεώσεις. Η ενδοσκόπηση μπορεί να γίνει και Ζώδιαστον καναπέ με κλειστό το κινητό και χωρίς Νetflix, άντε το πολύ-πολύ με λίγη τζαζ στο βάθος.

Με την έκλειψη του Ηλίου και το νέο φεγγάρι στις 02/10 ξεκινά μια περίοδος πολύ εσωστρεφής που θα κληθείτε να δείτε σε βάθος μέσα σας και να αποδεχτείτε τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ανάγκες έχουν αλλάξει, οι ιδέες κι οι επιθυμίες το ίδιος. Αφήστε το παρελθόν πίσω αλλά κάντε το με τακτ. Ο Ερμής που περνάει στο ζώδιο σας στις 14 του μήνα θα σας κάνει επιρρεπείς σε εντάσεις μιας και οι πικρίες, οι φόβοι, τα πρέπει που τόσο καιρό συσσωρεύατε μπορεί να ξεχυθούν και να πάρουν παραμάζωμα τα πάντα, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στις 17/02 (και τις μέρες γύρω της).

Ψυχραιμία παιδιά. Τα δύσκολα είναι πίσω. Φροντίστε τον πολύτιμο εαυτό σας, ψυχικά και σωματικά.

(Tip SOS: Αποφύγετε κουτσομπολιά, ίντριγκες και «τρίτους»… Μείνετε απλοί παρατηρητές!)

 

Αναθεωρητές Τοξότες

Μήνας ανατροπών αλλά με την καλή έννοια. Η καλή σας διάθεση και η αισιοδοξία θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύψει κι ας είναι καλά ο φιλικός Δίας από Ζώδιατους συντρόφους Διδύμους που σας βάζει κάτω απ’ την ομπρέλα του.

Έτσι η δύσκολη έκλειψη Ηλίου και η νέα Σελήνη στις 02/10 δεν θα σας δυσκολέψει ιδιαίτερα όπως άλλους κι άλλους. Εσάς απλά θα σας οδηγήσει σε κάποιες αναθεωρήσεις, αναπροσαρμογές, αναμορφώσεις προηγούμενων σχεδίων, προς το καλύτερο εννοείται και το πιο αποδοτικό.

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο σας στις 18 αλλά και την Πανσέληνο την προηγούμενη μέρα, οι σχέσεις γίνονται ο κρυμμένος άσσος τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα… αμιγώς ερωτικά. Απολαύστε και επωφεληθείτε από αυτή την καλή εξέλιξη, ωστόσο μην παραδοθείτε στον ενθουσιασμό κι αρχίσετε τις σπατάλες (ψυχικές, σωματικές, οικονομικές). Τα μάτια σας δεκατέσσερα για απρόσμενες ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας!

(Rolling Stone Tip: Πέτρα που κυλά δεν χορταριάζει! Go for it!)

 

Στη στροφή Αιγόκεροι

Καινούργιες πόρτες σας ανοίγει ο Οκτώβριος αλλά πρώτα πρέπει να κλείσετε οριστικά αυτές του παρελθόντος. Σε αυτό το μάθημα θα εξεταστείτε αυτό το φεγγάρι που ξεκινά Ζώδιαστις 2 του μήνα συνδυασμένο με την έκλειψη του Ηλίου.

Συσσωρευμένα δύσκολα αισθήματα μπορεί να έρθουν πιεστικά στην επιφάνεια και να προκαλέσουν εντάσεις. Μην πανικοβληθείτε. Η ουσία είναι να δείτε τα λάθη και να μην επιτρέψετε να επαναληφθούν. Κι αυτό αφορά και αβλεψίες καθαρά πρακτικές.

Στο επαγγελματικό παρασκήνιο προετοιμάζονται προτάσεις μοναχά για πάρτη σας. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτό το μεταβατικό στάδιο πριν τη μεγάλη σας έξοδο για να δυναμώσετε και να ξαναπιστέψετε στον εαυτό σας και παρά το ότι τις μεγάλες αποφάσεις για τη νέα σας ζωή θα τις πάρετε μόνοι μη διστάσετε να βάλετε στο παιχνίδι και τους ανθρώπους που ξέρετε καλά πλέον ότι είναι δικοί σας.

Η τσιτωμένη Πανσέληνος (17/02) θέλει λίγη ψυχραιμία και βέβαια όχι κινητό όταν οδηγείτε!

(Τip and smile: Ώρα να δώσετε σημασία στο τι επιθυμείτε εσείς κι όχι μόνο οι άλλοι!)

 

Φτερωτοί Υδροχόοι

Ανήκετε οπωσδήποτε στους φιναλίστ των ευνοουμένων του μήνα. Ακόμα και η δύσθυμη Ηλιακή έκλειψη σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη δεν φαίνεται να σας πτοούν, αντίθετα Ζώδιαμε αυτό το φεγγάρι πέφτουν τίτλοι τέλους στην ανασφάλεια, την καχυποψία, τα πισωγυρίσματα και τους δισταγμούς.

Φυσικά πάντα υπάρχει λίγη θλίψη για αυτά που αφήνετε πίσω αλλά υπάρχει πολύ μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις ή σχέδια που μπαίνουν σε φάση υλοποίησης θα σας τονώσουν το ηθικό.

Ωστόσο μη γίνεστε ανυπόμονοι και μην χάνετε την ψυχραιμία σας με τους συνεργάτες σας. Μην ξεχνάτε ότι είναι… άνθρωποι και όχι θεοί. Ειδικά αυτό το τελευταίο προσέξτε το τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο (17/02) που θα κληθείτε να ασκήσετε την υψηλή τέχνη της διπλωματίας.

Οικογένεια και φίλοι μετά από πολύ καιρό σας στηρίζουν επιτέλους με τον τρόπο που χρειάζεστε. Αξιοποιήστε το στο φουλ τώρα που γυρίζει.

(Driver’s Tip:Προσοχή στην οδήγηση κοντά στην Πανσέληνο. Ας αργοπορήσετε στο ραντεβού!)

 

Ανεβασμένοι Ιχθείς

Τα σκληρά μαθήματα του Κρόνου φαίνεται πώς έχουν αρχίσει και αποδίδουν. Παρά λοιπόν την ηλεκτρική Ηλιακή έκλειψη της 02/10 που συμβαίνει μαζί με το ξεκίνημα της

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Σελήνης, εσείς δεν φαίνεται να… μασάτε.

Απαιτήσεις και υποχρεώσεις ή και επικίνδυνες ισορροπίες στην καριέρα ή και στα προσωπικά δεν σας αποθαρρύνουν. Ίσα-ίσα που τις φέρνετε πέρα επάξια και μάλιστα χωρίς να βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα.

Πλησιάζοντας η Πανσέληνος στις 17 του μήνα θα έχετε την τάση να μη δέχεστε μύγα στο σπαθί σας, πράγμα που για εσάς είναι ένα θετικό βήμα. Ωστόσο δεν χρειάζεται να «ξεφύγετε» εντελώς. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας με σοβαρότητα και σταθερότητα και αποφύγετε τα δράματα.

Έτσι κι αλλιώς έχετε μπει σε μια περίοδο που οι υπερβολές δεν θέλετε να είναι πια στοιχείο του χαρακτήρα σας. Στο πλαίσιο αυτό προσέξτε και την υγεία σας, γιατί αυτό είναι ένα μάθημα που ακόμα χρειάζεστε λίγη δουλειά στο πόσο επιπόλαια το χειρίζεστε.

(Μοney, money, money Tip:Αποφύγετε τα θαλασσοδάνεια. Δεν δανείζετε, μη δανείζεστε!)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU