Ζώδια από την Ντάλια – Απρίλιος 2023: “Θέλετε χαλάρωση και διασκέδαση, ταξιδάκι βρε αδελφέ;” Κριοί και να ετοιμάζονται οι «Πάρ’τε βιταμίνες και συνεχίστε» Ταύροι

Happy birthday Κριοί

Δίνουν και παίρνουν το σουξέ κι οι κατακτήσεις όλο τον Απρίλη (ιδίως το πρώτο εικοσαήμερο των γενεθλίων σας). Ανεβαίνει κι η διάθεση, φουσκώνει κι η αυτοπεποίθηση και το αύριο μοιάζει να χαμογελά (κι ας τα δελτία να λένε).

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Κυνηγήστε με κάθε τρόπο την αύξηση των εσόδων σας μέχρι τις 21/04 κι από κι ύστερα συνεχίστε τον ευγενή αγώνα σας αλλά οπλισμένοι με υπομονή και ψυχραιμία μιας κι ο Ερμής αρχίζει τα… ανάδρομα μέχρι τις 15/05 κι αρχίζουν οι καθυστερήσεις και τα χασίματα στη μετάφραση. Κυκλώστε στο ημερολόγιο σας το μαγικό διήμερο 11-12 Απριλίου και αξιοποιείστε το στο έπακρο για ό,τι επιθυμείτε.

Θέλετε χαλάρωση και διασκέδαση, ταξιδάκι βρε αδελφέ; Θέλετε να πάρετε τη δουλειά; Θέλετε να κόψετε αφέλειες και να το γυρίσετε στο ξανθό; Κάντε το!

Έτσι κι αλλιώς οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες με την έκλειψη στο τέλος των γενεθλίων σας στις 20/04 κι όπως όλοι ξέρουμε είναι οι τζαναμπέτισες πάντα για καλό!

(Tip ‘πες τώρα!!!: Φίλοι-φίλοι αλλά μην σας παίρνουν τον αέρα επειδή τους έχετε αδυναμία! Άντε…)

 

While you we’re sleeping Ταύροι

Οι εξελίξεις που σας αφορούν τρέχουν και πάω στοίχημα πώς το αγνοείτε. Μπορεί βέβαια εσείς να προετοιμάζετε «χτυπήματα» και να μην το γνωρίζω εγώ (κι οι άλλοι). Σωστό κι αυτό θα το δεχτώ. Όπως και να ‘χει δεν πρόκειται για δυσάρεστες εξελίξεις.

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Με το καλημέρα του μήνα (03/04) ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας και η δράση επιταχύνεται. Επαγγελματικές και κοινωνικές επαφές, διαρκείς συσκέψεις, παραπάνω καθήκοντα και ώρες δουλειάς (ειδικά κοντά στην Πανσέληνο 06/04)…

Πάρ’τε βιταμίνες και συνεχίστε. Εξάλλου στις διακοπές του Πάσχα θα χαλαρώσετε και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας (και όχι μόνο)! Μακράν οι πιο τυχερές μέρες του μήνα οι 11 και 12 Απρίλη οπού στον χώρο της εργασίας όλες οι προοπτικές επιτυχίας είναι ανοιχτές (τα παρασκηνιακά που λέγαμε στην αρχή).

Ετοιμαστείτε για προαγωγή ή για υπογραφή συμβολαίου με τον πελάτη που κυνηγούσατε εδώ και τόσο καιρό (μην την αφήσετε όμως για μετά τις 21 γιατί ο Ερμής αρχίζει τα ανάδρομα τερτίπια!)

(Τip it to keep it: Με την έκλειψη στον Κριό 20/04 μη λέτε πολλά-πολλά αν δεν γνωρίζετ τους άλλους καλά-καλά!)

 

Απογείωση τώρα Δίδυμοι

Προσδεθείτε και μην καπνίζετε (γενικώς). Οραματιστείτε τους στόχους σας και βγείτε στην αγορά, στην πόλη, στα κανάλια, όπου δραστηριοποιείται ο καθένας σας να καταπλήξετε τους ανωτέρους, τους πελάτες, τους ψηφοφόρους, τα πλήθη γενικώς!

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Όρεξη έχετε, δυναμισμό έχετε, ορθή κρίση έχετε και μαντέψτε… έχετε ΚΑΙ ευκαιρίες, τις οποίες αρπάξτε τις στον αέρα τώρα που γυρίζει! Θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στο όνειρό σας, όποιο κι αν είναι αυτό. Επιπροσθέτως, το εξαιρετικά ευνοϊκό διήμερο 11 και 12 Απρίλη, η ερωτική σας ζωή απογειώνεται και αυτή (ακόμα κι αν τώρα είστε μόνοι και με διαβάζετε με μισό μάτι…α και να κοιτάτε και λίγο δίπλα σας, καμιά φορά η ευτυχία είναι μπροστά στα μάτια μας).

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 20/04 σας παίρνει ξώφαλτσα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε από τοξικούς συνεργάτες ή και φίλους που δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδό σας (μη σας πω και την πρόοδο κανενός). Say όξω βρε!

(Contract Tip: Τετάρτη 5 Απρίλη, εγγύηση για υπογραφές, βάλτε την επίσημη με τα καλλιγραφικά σας!)

 

CEOs Καρκίνοι

Και ξαφνικά (σχεδόν) εσείς οι ποιητές, τα ευαίσθητα, ρομαντικά παιδιά μετατρέπεστε σε workaholics που ξημεροβραδιάζονται στο γραφείο υλοποιώντας στόχους και στρατηγικές. Θα μου πεις, τα αγαθά κόποις… Ναι, αλλά είναι και οι άνθρωποι σ’ αυτή τη ζωή ξέρετε!

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

Πάτε για ένα ποτάκι και μην αφήσετε να παραψυχρανθούν γιατί μετά ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 15 Μάη κι άντε να «ξαναβρεθείτε» με τον άλλον/ην. Λίγη διπλωματία (και λίγη ισορροπία) χρειάζονται πάντα, ειδικά κοντά στην Πανσέληνο 06/04 που τα νεύρα των άλλων αλλά και τα δικά σας θα είναι του γιατρού!

Ευτυχώς το εξαιρετικό διήμερο 11 και 12 Απρίλη θα είναι ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα, το οποίο για εσάς θα φέρει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα των τόσων εργατοωρών στη δουλειά.

Τη γενναία αύξηση ξοδέψτε τη με το αμόρε και φίλους γιατί αλλιώς σας βλέπω να κοιμάστε στο εξής στον καναπέ του γραφείου, βλέπετε ακολουθεί έκλειψη στις 20/04 που προμηνύει αλλαγές και δη χωροταξικές!

(Τip ανάδρομου: Επιστροφές, καταστροφές; Ο Ερμής θα δείξει από 21/04!)

 

Έλα με φόρα Λέοντες

Επιτέλους μια άνοιξη της προκοπής (και της προόδου)! Τα σχέδια σας αρχίζουν βήμα-βήμα να υλοποιούνται και η αισιοδοξία δεν ντρέπεται πια να εκδηλωθεί.

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Η για εσάς θετική Πανσέληνος στις 06/04 προωθεί τις πολλές και διαφορετικές διαπραγματεύσεις σας που ήδη μαστορεύετε. Το διήμερο δώρο των 11 και 12 Απριλίου χαρείτε το με αγαπημένους, φίλους και ομοϊδεάτες μιας και είναι στον αστερισμό της συλλογικότητας και των κοινών στόχων. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον Κριό (20/04) θα σας ταρακουνήσει αλλά όχι απαραίτητα με την κακή έννοια.

Οι αλλαγές που φέρνει, που κατά πάσα πιθανότητα τις δουλεύατε εσείς οι ίδιοι για καιρό, συνεπάγονται τόλμη και παραπάνω ευθύνες αλλά και μεγάλη ικανοποίηση. Προσοχή στις επικοινωνίας από τις 21/04 που ο Ερμής αρχίζει τις ανάδρομες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Το μήνυμα πρέπει να φτάσει σωστά!

(Tip and send: Και έγκαιρα παιδιά και έγκαιρα! Ταχυδρόμος γράμμα!)

 

Το Πριν και το Μετά Παρθένοι

Ενώ το μυαλό σας είναι προσηλωμένο στο αύριο και σε κάθε λογής πλάνα, προγραμματισμούς, πρότζεκτ και λοιπά πρακτικά σενάρια, η καρδιά δεν έχει κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς της με το παρελθόν. Σας σταματάει αυτό στην υλοποίηση των σχεδίων του αύριο; Μάλλον όχι, αλλά σας μπερδεύει τι θέλει να πει το ποιητή.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Λίγα βραδάκια στον καναπέ (του ψυχολόγου, ή τον δικό σας αν είστε προχωρημένοι). Κρατήστε ότι σας βοηθάει να πάτε μπροστά. (Σχετικά μ’ αυτό, πόσο πιο μπροστά να σας πάνε οι 11 και 12 Απρίλη; Αφεντικά και εραστές εντυπωσιάζονται από τις επιδόσεις σας!).

Τα οικονομικά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα είναι σε καλή κατάσταση και ως προς τις απολαβές αλλά κυρίως στην ανακάλυψη νέων τρόπων για να αυξήσετε τα έσοδά σας και μάλιστα σε μόνιμη βάση. Από τις 21/04 ως και 15/05 ο Ερμής αρχίζει τις ανάδρομες τρικλοποδιές του.

Σκεφτείτε δυο φορές τις αποφάσεις σας και τσεκάρετε τριπλά τον φάκελο με τα έγγραφα που θα καταθέσετε για έγκριση.

(Business Tip: Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι χορηγοί. Πείστε τους. Ξέρετε εσείς!)

 

Money and Honey Ζυγοί

Όλες οι σημαντικές σχέσεις της ζωής μπαίνουν στο ανοιξιάτικο τραπέζι διαπραγματεύσεων. Σύζυγοι, σύντροφοι, φίλοι, συνεργάτες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αν δεν τηρούν τις προδιαγραφές, κακά μαντάτα για τη μακροημέρευσή τους στο πλευρό σας.

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Εδώ βέβαια μιλάμε για ασυμφωνίες που υποβοσκούν καιρό κι όχι για κάποιο μικροκαυγαδάκι για τον χυμένο καφέ (που στο κάτω-κάτω φέρνει και λεφτά). Α, τώρα που είπα για χρήματα, τα οικονομικά είναι το δεύτερο σημείο αιχμής του Απρίλη.

Κυνηγήστε τα έσοδα αλλά και το κλείσιμο όποις υπόθεσης τα αφορά (δάνεια, εφορία, συμβόλαια) μέχρι και τις 21/04 οπού ο Ερμής γυρνά ανάδρομος.

Όταν οι δυο πρωταγωνιστές του μήνα συναντώνται τι έχουμε; Κοινό ταμείο. Και τι λέμε εδώ; Προσοχή, προσοχή, προσοχή! Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, εραστές, συνεταίρους κ.λ.π. Με την έκλειψη στον Κριό 20/04 ένα ξαφνικό τέλος μπορεί να φέρει μια θαυμάσια και γερή αρχή.

(Tip SOS: 11-12 Απρίλη όλα τα καλά πιθανά. Μέχρι και μονόπετρο λέμε!)

 

Αντίο πλήξη Σκορπιοί

Με την άνοιξη να φουντώνει και τα πρακτικά θέματα, αν όχι λυμένα, τουλάχιστον προστατευμένα με τον Ήλιο στον Κριό και τον Άρη στον φιλικό σας Καρκίνο, τι μένει; Ένα φωτεινό διάλειμμα για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεσκουριάσετε από τον δύσκολο χειμώνα.

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Ένας γεμάτος κοινωνικές επαφές μήνας μόλις μπήκε και φέρνει πολλά υποσχόμενες γνωριμίες με νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα (και άκρως γοητευτικά).Παρ’ όλα αυτά δεν θα λείψει και η αναθέρμανση παλιών σχέσεων που έχετε χαθεί (έρχεται και Πάσχα!).

Στα αμιγώς πρακτικά αξιοποιείστε το διήμερο 11 και 12 Απριλίου για να προωθήσετε τα ταλέντα σας επαγγελματικά, να υπογράψετε συμβόλαια ή να διεκδικήσετε μια αύξηση.

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον Κριό 20/04 αφορά κι εκείνη τα εργασιακά, ενώ ακουμπά και τον τομέα της υγείας αλλά με ένα πολύ θετικό άγγιγμα. Ίσως ήρθε η ώρα να μπείτε σε εκείνο το πρόγραμμα διατροφής και άθλησης που συζητάγατε εδώ και καιρό.

(Makari Tip: Ο Ερμής αρχίζει τα… αναδρομικά του από 21/04. Ρε λες να επιστρέψει ο Γιώργος τα δανεικά κι αγύριστα;

 

Για σας είναι η ζωή Τοξότες

Αυτός δεν είναι μήνας, είναι τούρτα σεράνο με καραμελωμένα αμύγδαλα κροκάν! Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο και μη μου πείτε ότι είστε μόνοι, γιατί δεν θα ‘στε για πολύ (προς το τέλος δε του μήνα με την έκλειψη στον Κριό 20/04 μπορεί να μιλάμε και για ΤΟΝ ξαφνικό έρωτα!).

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Δεν είμαι όμως μόνο ο συγκεκριμένος τομέας που έχει την τιμητική του. Θέλετε να βρείτε νέες πηγές εσόδων; Θέλετε να βρείτε τους κατάλληλους χορηγούς, συνοδοιπόρους, συνεργάτες; Θέλετε να «κατεβάσετε» μια σούπερ επιτυχημένη ιδέα που θα κάνει θραύση στην αγορά;

Θέλετε τα κατάλληλα μέσα για να προωθήσετε αυτή τη σούπερ επιτυχημένη ιδέα; Θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου; Θέλετε να αποκτήσετε ένα Τοξοτάκι; Πεδίον δόξης λαμπρόν ο Απρίλης και πιείτε τον μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Αξιοποιείστε και εσείς βέβαια όπως και όλα τα υπόλοιπα ζώδια το εξαιρετικά ευνοϊκό διήμερο 11 και 12 του μήνα, αν και για εσάς μιλάμε μάλλον για ένα τριανταήμερο θετικών επιρροών.

(Healthy Tip:Όλα καλά αλλά να μην ξεχνάμε και το τσεκ απ μας. Προσέχουμε για να έχουμε!)

 

Home Sweet Home Αιγόκεροι

Το θέμα «σπίτι» σε ολες του τις πιθανές παραλλαγές πρωταγωνιστεί τον Απρίλιο.

Από ανακαίνιση ή μετακόμιση μέχρι την των οικογενειακών σχέσεων (πάτε καμιά βόλτα απ’ τη θεία Θωμαή -εξαιρετικό κοκκινιστό, αυτή τη φορά θα σας τη δώσει τη συνταγή).

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Μπορεί ακόμα να αποφασίζετε να μείνετε κάτω απ’ την ίδια στέγη με το αμόρε σας ή να έχετε εξελίξεις στα κληρονομικά για το δυάρι της Κερκύρας.

Ο μήνας προσφέρεται για επαγγελματικές επιτυχίες αλλά ενδέχεται ορισμένοι συνάδελφοι (ή και ανώτεροι ως τώρα) να μην το καλοδούν. Ψυχραιμία και διπλωματία για τώρα (μετά τους περιποιείστε τους ζουλιάρηδες!).

Το πολύ θετικό διήμερο 11 και 12 Απριλίου η εύνοια αφορά επίσης τη φαμίλια και την ακίνητη περιουσία, με καλά μαντάτα ακόμα και οικονομικά ενώ η έκλειψη  στον Κριό 20/04 εναρμονισμένη με την λέξη κλειδί του μήνα σας καλεί να λύσετε θέματα που αφορούν τον οίκο και την οικογένεια (δίνοντας σας και τα κατάλληλα εργαλεία παράλληλα, ευτυχώς!)

(Τravel Tip: Το Πάσχα να πάτε στη θεία Θωμαή, να σας δώσει και τη συνταγή για το τσουρέκι!)

 

Ανακάμπτοντες Υδροχόοι

Με φουλ το ρεζερβουάρ έτοιμοι για απριλιάτικη εκδρομή όλο χαρά και νιάτα! Με τη βοήθεια του φιλικού Κριού βρίσκετε τους τρόπους και τα μέσα να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες, τα πρότζεκτ σας αλλά παράλληλα να το κουμπώσετε με κάνα ταξιδάκι και ολίγη διασκέδαση που τόσο σας έλειψε τα πέτρινα χρόνια του Κρόνου.

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Με το πέρασμα του Ερμή στον πολλά σταθερό Ταύρο, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί για μια ακόμα φορά στην οικογένεια και της ακίνητης περιουσίας.

Μην χωθείτε στη μουρμούρα ή την χαρτούρα. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το άκρως ευνοϊκό διήμερο 11 και 12 Απριλίου και έχετε τα μάτια ανοιχτά γιατί ενδέχεται να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας (για τους δεσμευμένους, δοκιμάστε κανένα λαχείο είτε τζόκερ).

Σε σχέση ή ελεύθεροι αυτές τις μέρες υπογράψτε συμβόλαια, κλείστε συνεντεύξεις για δουλειές, ζητήστε ακόμα και αύξηση! Η έκλειψη στον Κριό στις 20/04 θα σας πάει μαλακά, αρκεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία.

(Tip me if you can: Δεν ξεχνάμε ποτέ τα μικρά γράμματα στις συμφωνίες, υπάρχουν και γυαλιά πρεσβυωπίας!)

 

Ηθικόν ακμαίον Ιχθείς

Αφήστε τους πεσιμισμούς και τα αχ-βαχ. Έξω είναι άνοιξη, τα λουλουδάκια ανθίζουν και Ερμής στον Ταύρο από 03/04 προωθεί τα όνειρα και τα σχέδια σας με όλη του τη δύναμη (θέλει και τη δική σας όμως).

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Κι ο Άρης απ’ τον Καρκίνο δεν πρέπει να ‘χετε παράπονο και με έμπνευση σας γεμίζει και με δημιουργικότητα και την ερωτική σας διάθεση καταφέρνει να αφυπνίσει!

Λίγη προσοχή με την Πανσέληνο στις 06/04, διότι σας πέφτει ένα μπουγιουρντί ξαφνικό, αλλά αν το χειριστείτε σωστά και ψύχραιμα θα καταφέρετε να το βάλετε σε μια τάξη, να σας φύγει κι η έγνοια του που σας στοίχειωνε τόσο καιρό.

Το πολύ θετικό διήμερο 11 και 12 Απριλίου θα αναστήσετε λίγο πιο νωρίς μιας και θα παρουσιαστούν έκτακτα έσοδα αλλά και κάποιες θετικές εξελίξεις σε ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας (άλλο στοιχειό αυτό!) Η έκλειψη στον Κριό στις 20/04  είναι η αρχή σημαντικών αλλαγών, μερικές φορές όχι πολύ εύκολων, αλλά που εν τέλει θα σας δώσουν σιγουριά και δύναμη.

(Clear Tip: Κάντε σέρβις στον υπολογιστή, έρχεται ανάδρομος από 21/04).

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU