Ζώδια από την Ντάλια – Φεβρουάριος 2023

Κριοί & ΣΙΑ

Είναι ένας μήνας αφιερωμένος στη συλλογικότητα, στη συνεργασία, στη σύμπραξη, σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. Από τον χώρο του γραφείου ή του εργοστασίου μέχρι τις εθελοντικές ομάδες ή ακόμα και την πολιτική δράση (δεν έχουν κλείσει ακόμα τα ψηφοδέλτια).

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Η περιπετειώδης Πανσέληνος στις 05/02 δίνει έμφαση στις πιο… στενές συνεργασίες φέρνοντας έναν αέρα αλλαγής. Είτε λοιπόν μια σχέση που έχει καλές βάσεις θα ανανεωθεί και θα ξανανθίσει, αν όμως έχει αποκοιμηθεί στον καναπέ με την τηλεόραση ανοιχτή, μάλλον θα κοιμηθεί… για πάντα.

Με την εύνοια της Αφροδίτης που περνάει στο ζώδιο σας από τις 20/02 τα οικονομικά σας παίρνουν την πάνω βόλτα (συν Αφροδίτη και χείρα κίνει βέβαια, δεν θα πέσουν απ’ τον προεκλογικό ουρανό των επιδομάτων).

Α… και ξοδέψτε και κατιτί παραπάνω για τον εαυτό σας! Η σκληρή δουλειά πρέπει κάπως να επιβραβεύεται για να μπορεί να συνεχιστεί (και θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα).

(Award Tip: Καμιά εκδρομούλα, κάνα σπα, κάνα botox, καμιά γαρδουμπίτσα… Γούστα είν’ αυτά!)

 

Αγχώδεις Ταύροι

Μετράτε τα τελευταία ανήσυχα χιλιόμετρα μιας πορείας που κράτησε αρκετούς μήνες στον χώρο της εργασίας (συχνά όμως η ένταση μεταφερόταν μοιραία και στο σπίτι).

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

Το παν για το πρώτο εικοσαήμερο του Φλεβάρη και ειδικά στις μέρες γύρω απ’ την Πανσέληνο (05/02) είναι πάρετε μια (και δυο) βαθιές ανάσες (ενδεχομένως κι ένα υπογλώσσιο) και να κρατήσετε την ψυχραιμία και τη γλώσσα σας.

Ναι, δεν σας αρέσουν οι αλλαγές αλλά τι να κάνουμε που είναι μες τη ζωή; Μπορεί το αφεντικό ή ο συνεργάτης να έχει σχέδια που αλλάζουν τα δικά σας. Μπορεί ο σπιτονοικοκύρης να παντρεύει την κόρη και να θέλει το σπίτι για ιδιοκατοίκηση. Μπορεί το παιδί να ανακοινώσει πώς θέλει να γίνει δημοσιογράφος (στο ΣΚΑΪ!-Κουράγιο τι να σας πω;).

Να ξέρετε πάντως πως οι ανατροπές αυτού του διαστήματος, δεν δουλεύουν εναντίον σας και αυτό θα αρχίσει να φαίνεται με τη νέα Σελήνη στους Ιχθείς από τις 20/02. Αναζητήστε συμμάχους παλιούς αλλά και… νέους, νεότατους.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Ξενόφερτος μεν αλλά ευκαιρία για παγωτό, σαμπάνια και έρωτα… Ναι για τις 14 μιλώ!)

 

Ανεβασμένοι Δίδυμοι

Η βαριά ατμόσφαιρα του Γενάρη έχει πλέον διαλυθεί και μέρα με τη μέρα τον Φλεβάρη η διάθεση ανεβαίνει, η αισιοδοξία αυξάνεται και η όρεξη για δημιουργία και χαρά επιτέλους ξαναμπαίνει στη ζωή σας. Καλά ως εδώ; Καλά!!!

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Προσοχή όμως στην υπερ-αισιοδοξία, στην παρορμητικότητα και στη σπατάλη ενέργειας, ειδικά δε στις μέρες κοντά στην Πανσέληνο (05/02). Τα μυστικά σας αυτές τις μέρες σοφό θα είναι να μείνουνε επτασφράγιστα, ωστόσο μάλλον δεν θα αποφύγετε να μάθετε μυστικά άλλων που να…πέσετε απ’ τα σύννεφα.

Μιας και συνεχίζετε να φιλοξενείτε τον Άρη (τον πλανήτη, έτσι;) έστω κι αν είναι πλέον σε ορθή πορεία, έχετε τον νου σας στις ιώσεις που χτυπάνε από παντού και στα μικρο-ατυχήματα που παραμονεύουν σε κάθε γωνία ή στροφή.

Μετά το πρώτο δεκαήμερο οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ξεκλειδώνουν και οι εξελίξεις επιτέλους τρέχουν. Μη βιαστείτε ωστόσο να βάλετε υπογραφές κι αφήστε το για μετά τις 20 του μήνα.

(Love Tip: Ο άγιος Βαλεντίνος για εσάς γιορτάζει στις 16, εντάξει; Και να ‘χετε λουστεί!)

 

Σαν έτοιμος από καιρό Καρκίνοι

Το πλήρωμα του χρόνου είναι εδώ ενωμένο δυνατό να επιβραβεύσει τις καλές σας αποφάσεις. Οι έξυπνες κινήσεις του παρελθόντος στον τομέα των οικονομικών φαίνεται τώρα να αποδίδουν και να… πληρώνουν ή ακόμα μπορεί να μιλάμε και για κάποια κληρονομιά. Όπως και να ‘χει στο ταμείο θα

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

μπουν λεφτά!

Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό, γιατί τσιμπάνε και τα αισθηματικά… Βλέπετε η καλή διάθεση ανεβάζει τη γοητεία και οι θαυμαστές σκάνε από παντού (αυτός είναι άγιος Βαλεντίνος!).

Αν δεν πέσετε στην παγίδα των ψευδαισθήσεων που στήνουν Αφροδίτη-Ποσειδώνας θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε το κατάλληλο πρόσωπο για να συνεχίσετε μαζί. Οι δε… δεσμευμένοι μπορείτε τώρα να περάσετε στο επόμενο βήμα και να βρείτε ένα καλό μονόπετρο (ε, λεφτά υπάρχουν!). Στον τομέα της καριέρας είναι η ώρα να βάλετε σε εφαρμογή τα μεγάλα σας σχέδια που μπορεί να σας ξεκουνήσουν μεν αλλά αν δεν το κάνετε τώρα, πότε;

(Τip και δέος: Ρουτίνα; Όχι εσείς! Το καινούργιο πράγμα είναι άλλο πράγμα!)

 

Βαλεντίνοι Λέοντες

Για άλλους είναι μια μέρα, άντε ένα τριήμερο…Για σας η γιορτή του έρωτα (ξενόφερτη, έστω) διαρκεί όλο τον μήνα. Ολόκληρος ο Φεβρουάριος κινείται στους ρυθμούς της συντροφικότητας αλλά όχι υπό την έννοια του: «Σύντροφοι όλοι μαζι για τον σοσιαλισμό!».

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Κάτι πιο ερωτικό, πιο αγαπησιάρικο, πιο: «Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς εσένα όχι». Επιτέλους ο φτερωτός θεός ξαναμπαίνει στη ζωή σας και όλα είναι ροζ και στραφταλιζέ, για ‘σας είναι η ζωή! Παρ’ όλα αυτά κρατήστε ένα τράτο στα οικονομικά σας,  μην τα φάτε όλα σε ποτάκια και ταξιδάκια.

Προσέχουμε για να έχουμε στους χαλεπούς μας καιρούς. Επίσης προσέχουμε και τι λέμε στα ζητήματα που αφορούν χρήματα, ειδικά όταν οι έριδες αναπτύσσονται μέσα στην οικογένεια ή ανάμεσα σε συνεταίρους.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να βγουν στην επιφάνεια αυτά που έχετε μαζεμένα, θα καταλήξετε να χάσετε το δίκιο σας και η ζημιά να είναι ανεπανόρθωτη. (Μη σας δει κι έτσι το αμόρε ακόμα δεν γνωριστήκατε!)

(You sexy Tip: Και να παίρνετε και καμιά βιταμινούλα για την… απόδοση!)

 

Οδηγίες χρήσεως Παρθένοι

Θα το πάμε βήμα-βήμα, με τα απλά και τα απαραίτητα… Όχι, μη νομίζετε πώς δεν θα ‘χει αστερόσκονη ο Φλεβάρης, αλλά για να τη χαρείτε θα πρέπει να προσέξετε ορισμένα πραγματάκια.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

1) Πρέπει να βάλετε όρια (με καλό τρόπο αλλά σαφή, έτσι;) σε πρώην και νυν, είτε οικογένεια, είτε συνεργάτες, είτε σχέσεις για το πόσο μπορούν να επεμβαίνουν στη ζωή σας.

2) Τη δύσκολη Πανσέληνο στις 05/02 (είναι και ΣουΚου) προτιμήστε το cocooning, πανδημία φάση, καναπές-ντελίβερι-netflix (σας ξενέρωσα; έλα καλέ, όλο τον υπόλοιπο μήνα θα λυσσάξετε!).

3) Με το που θα αρχίσετε τα σούρτα-φέρτα και ειδικά κοντά στον Βαλεντίνο, μην ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και ενθουσιωδώς με τη μία! Ωραία αίσθηση, δεν λέω. Αλλά άλλο η αίσθηση, άλλο η ψευδαίσθηση.

4) Προσοχή στις ιώσεις γιατί θερίζουν! Βιταμινούλες και καλή διατροφή γιατί το ‘χετε παρακάνει τελευταία.

5) Έχετε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις αλλά ακόμα μη ρισκάρετε το μεγάλο ναι!

(Free Tip: Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς! Περί ορέξεως… δικό σας)

 

Πανταχού παρόντες Ζυγοί

Και 30 ώρες να είχαν οι μέρες του Φεβρουαρίου δεν νομίζω ότι θα σας έφταναν. Δεν είναι βέβαια δυσάρεστες ή καταναγκαστικές οι ασχολίες (οι περισσότερες τουλάχιστον) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το τερματίζετε το κοντέρ για να προλάβετε.

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να έγινε δεκτό το project σας και τρεχάτε ποδαράκια μου, ενώ παράλληλα το τέστ βγήκε θετικό (όχι του covid, με πιάνετε;). Η ανατρεπτική Πανσέληνος στις 05/02 και οι γύρω μέρες, ενδέχεται να σας φέρουν προ εκπλήξεως όσον αφορά ανθρώπους που έχετε δίπλα σας.

Διυλίστε το σοκ και αφήστε τις αντιδράσεις για μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που θα έχετε καθαρό μυαλό και όλη την εικόνα. Μην τα κάνετε όλα μόνοι, σίγουρα κάποιοι δίπλα σας μπορούν να μοιραστούν κάποια απ’ τα βάρη σας και αυτό περιλαμβάνει και τον γάμο, για να ‘μαστε καθαροί, έτσι;

Εγγυώμαι ότι θα ωφεληθείτε όλοι απ’ αυτή τη μοιρασιά, γιατί έχετε γίνει και λίγο ευερέθιστοι τώρα τελευταία!

(Tip on the rocks: Να πάτε και για κάνα ποτάκι να αλλάξετε παραστάσεις!)

 

Δώδεκα παρά ένα Σκορπιοί

Δώδεκα σαν να λέμε, πάει κι έστριψε το πράγμα. Μη σας πω ότι έχει ήδη καταλαγιάσει η πολλή-πολλή πίεση. Ένα κυματάκι ακόμα εκεί γύρω στην Πανσέληνο (05/02) και τον περάσαμε τον κάβο.

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Το τελευταίο αυτό τζαναμπέτικο κυματάκι αφορά τον προβληματισμό για τα επαγγελματικά, όχι τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο στο αν γεμίζει η ψυχή (εντάξει σε τέτοιους καιρούς μπορεί να μοιάζει και πολυτέλεια αλλά για ‘σας ΔΕΝ είναι).

Μπορεί επίσης, (μένουμε στο ίδιο  θέμα) να μην παίρνετε στήριξη για τα σχέδια σας από τον σύντροφο, τον συνέταιρο ή το αφεντικό σας. Σηκώστε το φρύδι και αγνοήστε τους. Δείτε εσείς τι θέλετε να κάνετε και προωθηθείτε στην αφετηρία.

Από τον Μάρτη που ο Κρόνος περνάει στους Ιχθείς η πίεση και οι αμφιβολίες καταλαγιάζουν και οι ευχάριστες εξελίξεις ξεκλειδώνουν. Α, και σχετικά με τις ευχάριστες εξελίξεις από 19/02 σας θέλω συντονισμένους, καλοχτενισμένους κι αρωματισμένους. Love is in the air…

(Tip Tip Hooray! Α, κι ετοιμαστείτε για υπογραφές, πουλήθηκε της Κυψέλης!)

 

Το φλουρί στους Τοξότες

Παρ’ τε μια βαθιά ανάσα.. κι άλλη μια…Τώρα χαμογελάστε! Τα δύσκολα έχουν περάσει, ο Φλεβάρης δεν έχει νάρκες και παγίδες, παρά μόνο ευκαιρίες για επέκταση, δημιουργία και απολαβές κάθε είδους.

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Το μόνο που θέλει από εσάς είναι λίγη (τόση δα) προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας τις μέρες (και νύχτες) γύρω απ’ την Πανσέληνο στις 05/02.

Και βέβαια να εκφραστείτε και να πείτε ό,τι θέλετε, (δημοκρατία έχουμε τι στην ευχή!) αλλά φροντίστε να μη μετανιώνετε το πρωί αυτά που γράψατε το βράδυ στα social, (λέω εγώ τώρα ένα τυχαίο παράδειγμα). Λήξη ασυρμάτου από τις 11/02 οπού η επικοινωνιακή εύνοια θα απογειωθεί φέρνοντας σας επαγγελματική καταξίωση αλλά και… ερωτικό σουξέ.

Αξιοποιήστε τα και τα δύο, απολαύστε τα και τα δύο χωρίς  όμως να σας παρασύρει η γνωστή σας υπερβολή. Και για να το τερματίσω σε καλά νέα για τον μήνα, πλανητικές πηγές μου λένε πως τα οικονομικά σας παίρνουν κι αυτά την ανιούσα.

(Το έξυπνο Tip: Ακούστε κι εσείς… τις πηγές σας. Χρυσός η καλή πληροφορία!)

 

Σκορποχέρηδες Αιγόκεροι

Ποιοι εσείς; Ναι εσείς. Συμβαίνει και στις καλύτερες ζωδιακές οικογένειες. Μια φορά στα χίλια χρόνια μπορεί ένας Αιγόκερος να χάσει τον έλεγχο των οικονομικών και αυτό είναι ένα θεματάκι τον φετινό Φλεβάρη με αποκορύφωμα  το Σαββατοκύριακο της Πανσελήνου στις 05/02.

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Τώρα θες ένα έκτακτο έξοδο είναι (μπορεί να πάτε σούπερ μάρκετ για τυριά), θες ο ξάδελφος που είναι (πάλι) σε ανάγκη, θες το αμάξι που χρειάζεται μπουζοπλατίνες (αυτό μην το αμελήσετε επ’ ουδενί!), πάντως το ταμείο είναι μείον.

Όχι βέβαια ότι δεν έχει κρυμμένα λεφτά στο κουρτινόξυλο αλλά καλό είναι σ’ αυτά να μη μπαίνει χέρι. Η άκρη θα βρεθεί βέβαια στο τέλος αλλά αυτό το μίνι χάος σας αναστατώνει ψυχικά και σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι (δεν είστε και βαθιά μέσα σας το ξέρετε).

Είστε όμως ευάλωτοι (ίσως λόγω αυτής της προσωρινής αποδιοργάνωσης), σε ιώσεις αλλά και μικροατυχήματα. Την προσοχή σας παρακαλώ για να μην έχουμε κι άλλα και τρέχουμε.

(Ftanei pia Tip: Και πείτε του ξαδέλφου, θαλασσοδάνεια γιοκ, επιτέλους!)

 

Happy Birthday to you Υδροχόοι

Να σας χαιρόμαστε βρε! Αυτά είναι γενέθλια! Φεύγει και το βαρύ πεπόνι ο Κρόνος ποιος σας πιάνει!!! (Εντάξει, τον Μάρτη φεύγει αλλά πες πώς έγινε!). Για την ανατρεπτική Πανσέληνο (05/02) ένα και μόνο έχω να πω: «Κάθε αλλαγή για καλό».

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Δηλαδή τι; Άμα πάτε σε καλύτερο γραφείο που βλέπει θάλασσα θα σας πειράξει; Όχι βέβαια. Από τις 11/02 με τον Ερμή στο ζώδιό σας η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα απογειωθεί σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο επαγγελματικό φέρνοντας προτάσεις (πιθανά και κάποια που θα σας αλλάξει κατεύθυνση) όσο και στο φιλικό και βέβαια… στο ερωτικό.

Με την Κρόνια εμπειρία τριών χρόνων πλέον διαχειρίζεστε πολύ καλύτερα τα οικονομικά σας, ενώ ανακαλύπτετε και νέες πηγές εισοδημάτων (γιατί να κάθεται ανεκμετάλλευτο το σπίτι στη Ραφήνα; Airbnb φίλε μου!).

Από τις 20 του μηνός ξεκινάνε σιγά-σιγά οι εορταστικές εκδηλώσεις αποχαιρετισμού του Κρόνου. Μην τσιγκουνευτείτε τη χαρά, τη διασκέδαση, την αισιοδοξία και το φλερτ.

(Τip and breath: Και πάτε και καμιά εκδρομούλα να πάρετε λίγο οξυγόνο!)

 

Ό,τι δεν σε σκοτώνει Ιχθείς

Έλα εντάξει, είναι γνωστό ότι ο μήνας πριν τα γενέθλια είναι η ψυχολογία στα τάρταρα (κακώς αλλά συμβαίνει), σ’ εσάς είναι πεσμένη και η  ενέργεια αλλά αρνιέμαι να ακούσω παράπονα. Βιταμίνες, διατροφή, λίγη αεροβική και έτοιμοι για τα επόμενα γιατί είναι πολλά, ουσιαστικά και καθοριστικά για

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

τα χρόνια που έρχονται.

Το παρελθόν σας στριμώχνει για το πρώτο 20ήμερο αλλά καλά νέα είναι πώς στα δύσκολα έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη μέχρι τις 19 και άρα είστε σχετικά προστατευμένοι.

Μην πείτε όχι στο έρωτα στις μέρες γύρω απ’ τον άγιο (λέμε τώρα) Βαλεντίνο αλλά μην τρέξετε να αγοράσετε και μονόπετρο (μπορεί δηλαδή, δεν λέω, μακάρι και με την ευχή μου… αλλά δώστε λίγο χρόνο).

Με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο σας στις 19 του μήνα και τη νέα Σελήνη στις 20 προετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στον επαγγελματικό/οικονομικό τομέα (και το λέω με την καλή έννοια). Έτσι κι αλλιώς είχατε βάλει το χεράκι σας, έτσι δεν είναι1

(Βusiness Tip: Δεν βλέπω τίποτα, δεν ακούω τίποτα, δεν καρφώνω τίποτα!)

Ζώδια

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU