Ζώδια από την Ντάλια – Ιανουάριος 2023

Ζώδια – Παλαιοημερολογίτες Κριοί

Η πραγματική πρωτοχρονιά για εσάς είναι εκεί γύρω στις 18 του μηνός, όταν θα τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής που βάζει νάρκες σε οτιδήποτε μιλάει, περπατάει, πληρώνει, παραγγέλνει και αφορά γενικά τη συνδιαλλαγή με τρίτους. Νωρίτερα του μήνα στις 12/01 έχει προηγηθεί η (επιτέλους) ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σας Άρη και σας δίνει μια κάποια ανάσα, αλλά τι τα θες, άμα δεν έρθει στα

Ζώδια

συγκαλά του κι ο Ερμής δεν γίνεται… δουλίτσα.

Από τις 18 όμως και μετά αέρας στα πανιά σας και κυρίως στη διάθεση και την αισιοδοξία σας που είναι το πιο σημαντικό όλων. Αξιοποιήστε τη νέα Σελήνη στις 21/01 να κυνηγήσετε τον οποιοδήποτε φιλόδοξο στόχο έχετε βάλει στο μυαλό (ή την καρδιά) σας και ποντάρετε τα ρέστα σας στο καλό χαρτί των φιλών και συνεργατών που είναι δίπλα σας, ακόμη κι αν μερικοί απ’ αυτούς είναι σχετικά φρέσκοι στη ζωή σας. (Άσε που δεν αποκλείεται με κάποιον απ’ τους εν λόγω να συνεργαστείτε… πιο στενά!)

(Tip 2023: Απαλλάχτηκα από σένα, απαλλάχτηκα!)

 

 

Ζώδια – Φύσηξε άνεμος βοριάς Ταύροι

Με το καλημέρα του μήνα αλλά και της χρονιάς 05/01 το αεράκι αλλαγής σας φέρνει νέα πρόσωπα, νέα οράματα, νέα οπτική, μη σας πω και νέα κυβέρνηση αφού είμαστε και σε προεκλογική χρονιά. Άκου τώρα κάτι πράγματα, εσείς τα παιδιά της σταθερότητας που ούτε το τασάκι δεν αντέχετε να μετακινηθεί. Μέχρι να ισιώσει ο ανάδρομος Ερμής στις 18 του μήνα, καλό θα είναι να δώσετε μια έξτρα

Ζώδια

προσοχή σε συζητήσεις, συνδιαλλαγές και λοιπές επικοινωνίες αλλά ΚΑΙ μεταφορές (κράνος, ζώνη, δισκόφρενα, εισιτήρια). Λίγη προσοχή και στο… ταμπεραμέντο.

Μην ξύνεστε για καβγά με το τίποτα (όχι, δεν σας «την είπε» το αφεντικό, ρώτησε απλά πότε τελειώνετε με την αρχειοθέτηση).

Τα πραγματικά καλά νέα του Ιανουαρίου έρχονται από τις 21 και μετά όταν μια νέα πηγή εσόδων από το πουθενά έρχεται ακριβώς τη στιγμή που πρέπει για να σας φτιάξει τη διάθεση και την… καινούργια βιβλιοθήκη στο σαλόνι που θέλατε τόσο καιρό. ΑΛΛΑΓΗ εδώ και τώρα.

(Tip 2023: Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!)

 

 

Ζώδια – Απολύομαι και τρελαίνομαι Δίδυμοι

Μερούλες 18 μείνανε να γυρίσει ο κυβερνήτης σας Ερμής στον… ορθό δρόμο και 12 να ισιώσει ο Άρης που σας έχει ταλανίσει απ’ τον Οκτώβρη. Τι ψυχή έχουν αγαπητοί 18 μέρες; Σφίξτε τα δόντια, ράψτε τις τσέπες (ειδικό κοντά στην Πανσέληνο 07/01) τσεκάρετε τα mail ξανά και ξανά, μη μιλάτε στο κινητό όταν οδηγείτε, δώστε τόπο στην οργή και ΜΗΝ απαντάτε στις μπαρούφες του συναδέλφου ή τις

Ζώδια

γκρίνιες του αμόρε και ετοιμαστείτε να γιορτάσετε την αρχή του νέου χρόνου με τη νέα Σελήνη στις 21 του μηνός. Τέλος τα δύσκολα.

Ο ενθουσιασμός, η δυναμικότητα και η απαράμιλλη επικοινωνιακή σας δεινότητα επανέρχονται θριαμβευτικά ενώ όλη η βεντάλια των ευκαιριών ανοίγεται μπροστά σας από το επιχειρείν, μέχρι το σπουδάζειν, από το προάγεσθαι μέχρι το… εκλέγεσθαι.

Πολύτιμος σύμμαχος οι φίλοι και συνοδοιπόροι χρόνων και βέβαια πάντα το ενθουσιώδες σας… κοινό σε social media αλλά και δια ζώσης.

(Tip 2023: Οι ουρανοί είναι δικοί μας!)

 

 

Ζώδια – Moonstone Καρκίνοι

Με ανάδρομους Ερμή και Άρη για το πρώτο μισό του μήνα πάνω-κάτω, η αλήθεια είναι πως ταλαιπωρείται όλος ο ζωδιακός. Το ίδιο κι εσείς. Ως γνήσια όμως φεγγαρόπαιδα υπερευαίσθητα και σ’ ένα βηχαλάκι της μαμάς Σελήνης, η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη πιο πολύ. Με την Πανσέληνο λοιπόν στις 07/01 πιεσμένη ανάμεσα στο ανάδρομο ντουετάκι, στην πίεση κι εσείς απ’ τον περίγυρό σας (σπίτι

Ζώδια

και δουλειά) να πασχίζετε να βρείτε μια χρυσή τομή ανάμεσα στο θέλω και στο πρέπει. Ευτυχώς είναι για λίγες μέρες.

Υπομονή, ψυχραιμία και λίγη παραπάνω προσοχή στο τι λέγεται και πώς γίνεται κατανοητό κι απ’ τις δυο πλευρές.

Τα καλά νέα είναι πώς με την σταδιακή ορθοδρόμηση των δυο πλανητών στις 12 και 18 του μήνα, οι καταστάσεις σε όλους τους τομείς θα μαλακώσουν αλλά κυρίως το τοπίο θα έχει καθαρίσει και θα έχουν μείνει οι αληθινές σχέσεις, οι αληθινές επιθυμίες, οι αληθινές προτεραιότητες ζωής και βέβαια η εσωτερική σας γαλήνη.

(Tip 2023: Πάμε για άλλες πολιτείες…)

 

 

Ζώδια – Πήρα κόκκινα γυαλιά Λέοντες

Όχι, δεν είναι πως κι εσείς περνάτε αβρόχοις ποσί το διάστημα των ανάδρομων Ερμή και Άρη στο πρώτο περίπου 15μερου του μήνα. Αλλά εσείς έχετε έναν άσο στο μανίκι που λέγεται κεραυνοβόλος έρωτας. Τι τα θες; Με την Αφροδίτη να επισκέπτεται τον Υδροχόο από τις 03/01 και ειδικά την 4η του μηνός ο φτερωτός θεός σας φτιάχνει τις μέρες! Βέβαια εδώ μπαίνουν οι ανάδρομοι που λέγαμε

Ζώδια

χαλάνε την ωραία ατμόσφαιρα μιας και σας βολιδοσκοπούν με αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις.

Αφήστε να φύγει και η 18η του μήνα και εφορμήστε στο αντικείμενο του πόθου (που ξέρετε; μπορεί να σας προλάβει εκείνο). Κατά το ίδιο διάστημα δείξτε προσοχή και επιμέλεια στις επικοινωνίες, στο μεταφορικό σας μέσο και μην αφήνετε τίποτα από αυτά χωρίς πρώτα να το ελέγξτε διπλά.

Με τη νέα Σελήνη στις 21/01 ο έρωτας (κεραυνοβόλος ή και μη) που λέγαμε στην αρχή ανθίζει (εναλλακτικά, μια επαγγελματική συνεργασία αποδίδει καρπούς).

(Tip 2023: Πόσο τη βρίσκω μ’ αυτό το ρίσκο!)

 

 

Ζώδια – Σπεύδε βραδέως Παρθένοι

Σέρνεται το ξέρω ο μισός (και λίγο παραπάνω) Γενάρης. Τα mail δεν φεύγουν, οι απαντήσεις δεν έρχονται, ο υπολογιστές κολλάει, το αμάξι μουγκρίζει, το «μωρό» γκρινιάζει, ο συνέταιρος δεν σας τα λέει καλά… Αγάντα. Κάντε πώς δεν καταλαβαίνετε μέχρι τις 18 του μηνού να ισιώσει κι ο Ερμής, να ‘χει φτιάξει κι ο Άρης στις 12,  να ξεμπλοκάρει λίγο το πράγμα. Κι αν στο μεταξύ παίξει το ματάκι σας

Ζώδια

αφήστε από τις 18 και μετά μην τυχόν κι είναι κάνα νευροφυτικό κι εσείς το ‘χετε  περάσει για έρωτα κεραυνοβόλο κι είστε έτοιμοι να χωρίσετε το «μωρό» που γκρινιάζει. Το τελευταίο δεκαήμερο, από 21/01 και με τη νέα Σελήνη, αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και τα σχέδια που  έχετε στα σκαριά εδώ και καιρό. Κι άντε επειδή είστε εσείς να σας πω και τα καλά νέα, από τις 27 του Γενάρη που μπαίνει η Αφροδίτη στους Ιχθείς, «μωρά» να δουν τα μάτια σας!!! Παρέλαση λέμε!!!

(Tip 2023: Άσε το ‘χω… το ‘χω!)

 

 

Ζώδια – Ζυγέ μην τρέχεις

Με ένα μικρό μπόνους μπαίνει ο μήνας και ο χρόνος, μιας και η Αφροδίτη στον Υδροχόος από 03/01 κάνει την καρδιά να πεταρίσει και λίγο να αλαφρώσει η διάθεση. Βέβαια με δυο ανάδρομους (Ερμή και Άρη) και μια Πανσέληνο στις 07/01 στριμωγμένη ανάμεσα τους τι προκοπή να δει κανείς; Η δυσκολία για τη δική σας περίπτωση θα προκύψει στον εργασιακό χώρο οπού εντάσεις, παρεξηγήσεις και

Ζώδια

γκρίνιες θα ‘ναι στο καθημερινό μενού στις μέρες γύρω από την Πανσέληνο.

Προσπαθήστε να δείξετε ψυχραιμία (μη σας πω και αναισθησία) και μην πιστεύετε ό,τι φτάνει στα αυτιά σας, (ενίοτε δε και στα μάτια σας, δεν είναι αυτό που νομίζεις). Προσπαθήστε επίσης να μη βάλετε καμία υπογραφή, σε οποιοδήποτε χαρτί μέχρι και τις 18/01 οπού και ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον ίσιο δρόμο και θα έχετε την πλήρη εικόνα των πραγμάτων.

Από τις 21 του Γενάρη με η νέα Σελήνη ευνοεί την έμπνευση, τη δημιουργία και την αναγνώριση. Τολμήστε!

(Tip 2023: Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός…)

 

 

Ζώδια – Με το βλέμμα στο μέλλον Σκορπιοί

Όχι στο πολύ μακρινό μέλλον. Λίγο να ‘ρθει στα ίσα του ο ανάδρομος Άρης στις 12, να ‘ρθει και στα ορθά του ο ανάδρομος Ερμής στις 18, μέχρι να το πεις, πέρασε το διάστημα. Το ‘παμε, αυτές οι μέρες είναι δύστροπες για όλα τα ζώδια. Σοβαρά θέματα δεν ανοίγουνε αυτές τις μέρες (βέβαια δεν κλείνουν κιόλας) αλλά είναι εκείνη η μόνιμη αίσθηση ότι κάποιος έχει πάρει ένα τοσό δα πριονάκι και

Ζώδια

πριονίζει το νευρικό σας σύστημα. Από τον τραπεζικό μέχρι τον υδραυλικό, από τη σχέση σας μέχρι τον εργοδότη όλοι ρετάρουν, τα μασάνε, τα μπερδεύουν και το πριονάκι πάει κι έρχεται.

Λίγο υπομονή (λέμε τώρα) από τις 18/01 το παιχνίδι παίζεται αλλιώς και μάλιστα με έναν τρόπο που θα βγουν τα σπασμένα των προηγούμενων δυο μηνών, τόσο σε επαγγελματικές εξελίξεις όσο και στο γαλήνεμα της ψυχής και την εύρεση της πολυπόθητης ισορροπίας.

Μπόνους η νέα Σελήνη στον Υδροχόο 21/01 όπου φέρνει πολλά υποσχόμενες αλλαγές για το κοντινό (και μακρινό, εδώ πάει) μέλλον.

(Tip 2023: Αρέσω παιδί μου αρέσω…)

 

 

Ζώδια – Αντίστροφη μέτρηση Τοξότες

Ξεκινώντας από τις 18 του μηνός οπού θα γυρίσει ο ανάδρομος Ερμής που μας χτύπησε όλους σαν χταπόδι αυτή τη φορά όντας σε αγαστή συνεργασία με τον έτερο ανάδρομο Άρη (αυτός έρχεται στα συγκαλά του στις 12/01). Δεν είναι και πολλές ημέρες πριν την ανάσα ελευθερίας. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα για να διπλοτσακάρετε τις τελευταίες λεπτομέρειες των σχεδίων σας (ακόμα κι αυτά που

Ζώδια

αφορούν το πώς θα κάνετε την πρόταση γάμου στο έτερον ήμισυ- ή σκέτη την πρόταση να γίνει έτερον ήμισυ κι όχι φιλαράκι).

Οι μέρες γύρω στην Πανσέληνο 07/01 θέλουν λίγη ψυχραιμία, διότι το παρελθόν σας χτυπά την πόρτα και χρειάζεται άμεση διαχείριση κρίσης. Και τώρα τώρα τα καλά νέα. Από τις 18 και ειδικότερα από τις 21/01 με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι δρόμοι ανοίγουν και στρώνονται με κόκκινο χαλί τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σας.

Ό,τι κι αν επιδιώξετε θα βρείτε θετική (μη σας πω ενθουσιώδη) ανταπόκριση!

(Tip 2023: Κύρος Γρανάζης σε νέες περιπέτειες!)

 

 

Ζώδια – Happy birthday Αιγόκεροι

Εντάξει, δεν είναι κι ακριβώς πάρτυ γενεθλίων το πρώτο μισό (και κάτι παραπάνω) του μήνα. Ωστόσο στο τέλος θα έρθουν όλα τα δώρα μαζεμένα και δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Πέρα από τους ανάδρομους Ερμή και Άρη που ταλαιπωρούν όλα τα ζώδια, το πραγματικά δύσκολο κομμάτι του μήνα που αφορά εσάς είναι η Πανσέληνος 07/01 (φυσικά και οι μέρες γύρω απ’ αυτή την ημερομηνία). Η

Ζώδια

συναισθηματική φόρτιση αλλά και η κακή επιρροή του ανάδρομου Ερμή στην επικοινωνία και συνεννόηση, μπορεί να προκαλέσει μεγάλες παρεξηγήσεις κι αν υπάρχουν σχέσεις (επαγγελματικές ή προσωπικές) που δεν έχουν γερή βάση, μπορεί να φτάσετε και σε ρήξη.

Ευχής έργο θα ήταν  να πάρετε λίγη απόσταση και να μην κάνετε οποιαδήποτε κίνηση θα μέχρι και τις 18/01 για να είστε απολύτως σίγουροι. Με τη νέα Σελήνη στις 21/01 επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις σας γεμίζουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση και φυσικά γοητεία που δεν περνά απαρατήρητη.

(Tip 2023: Τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή…)

 

 

Ζώδια – Ηappy end Υδροχόοι

Με ανάδρομους δυο πλανήτες, τον Ερμή και τον Άρη δεν λες πως ο μήνας ξεκινά ευχάριστα. Όχι, δεν το λέει κανείς. Παρ’ όλα αυτά, με τούτα και με κείνα εσείς έχετε και μια Αφροδίτη με το καλημέρα (03/01) να σας μαλακώνει λίγο τη δυσθυμία. Βέβαι υπάρχει κι η Πανσέληνος στις 07/01 και μαζί με τα αναδρομάκια φιρί-φιρί το πάει να βγούνε ότι έχετε μαζεμένα και να κάνετε το γραφεί ανάστα ο

Ζώδια

Κύριος. Να μην το κάνετε, να πάρετε μια αναρρωτική, να κλείσετε το κινητό και να κάτσετε σπίτι να ξεκουραστείτε (πράγμα που χρειάζεται κιόλας τις μέρες γύρω απ’ την Πανσέληνο).

Αφήστε που οι μέρες που θα ακολουθήσουν προς το τέλος του μήνα θα απαιτήσουν έξτρα ενέργεια, για ευχάριστο σκοπό όμως. Βλέπετε από τις 18 Γενάρη και δη, από τις 21/01 με τη νέα Σελήνη (ναι στο ζώδιο σας) το πλανητικό ξεμπλοκάρισμα θα φέρει νέα επαγγελματικά ανοίγματα και σχέδια, νέα γοητευτικά πρόσωπα και φλερτ, νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και πρέπει να είστε εκεί ορεξάτοι και λαμπεροί!

(Tip 2023: Τα πολλαπλά οφέλη της γείωσης!)

 

 

Ζώδια – Βγαίνουμε μωρό μου βγαίνουμε Ιχθείς

Εντάξει, όχι άμεσα με την απαρχή του μήνα αλλά και δεν το λες και μακρύ το τούνελ. 18 μέρες δουλειά σιγά το σπουδαίο πράγμα. Μια να στρώσει ο ανάδρομος Άρης στις 12 κι άλλη μια ο ανάδρομος Ερμής στις 18, μια που το ‘παμε μια που πέρασε ο καιρός. Πριν περάσει όμως αυτός ο λίγος καιρός καλό είναι εκεί γύρω στην Πανσέληνο 07/01 να κάνετε υπομονή για τα επαγγελματικά σχέδια που

Ζώδια

φαίνονται σκαλωμένα και να μην πατήσετε delete στον υπολογιστή, ούτε σε συνεργάτες που ενδεχομένως δουλεύετε μαζί το project.

Με τη σταδιακή ορθή πορεία των δυο ανάδρομων μπελάδων ξεκλειδώνουν οικονομικές υποθέσεις (μπλεγμένες με οικογενειακά, να μη σου τύχει!) ενώ βρίσκετε επιτέλους έναν τρόπο να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας προσόντα ενώ παράλληλα χτίζετε νέες ή ενδυναμώνετε παλιές συνεργασίες.

Με τη νέα Σελήνη στον Υδροχόο 21/01 διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και πραγματικά το απολαμβάνετε!

(Tip 2023: Φτου και βγαίνω!)

 

Ζώδια

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU